Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Dershanede aşk"a ceza

Cd-

Öne çıkan mesajlar

ilk günden atılırmışım oraya gitsem. hangi gün hangi sınıf boş hepsini bilirdim hey gidi günler hey.

Saçma sapan uygulama sonuçta öss ye hazırlanan insanın bir özel hayatı olabilir ki bazen ilişkiler ders çalışmayı inanılmaz olumlu yönde etkiliyebilir. Dershane'nin işi ders anlatmak,kimin eli kimin cebinde onu takip etmek değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

gecko said:

@dershanede öpüşürümde yiyişirim de diyen arkadaşlar

yapamazsınız ne yazıkki, dershaneler göründüğü gibi bağımsız değiller, sivil geliyorsunuz diye. pek çok konuda M.E.B'e bağlılar ve çoğu yürütmelik liselerle aynı. ha ben okulda hocanın önünde çok kız-karı götürdüm, etek altı yaptım falan diyorsanız efsanesiniz zaten.

yok değilseniz ne olduğunu söylememe gerek yok

yaparsın hertürlü yaparsın kaliteli bir dershaneyse eşşek yüküyle para bastıysan fena yaparsın.. ki benim gittiğim dershane öyleydi cadde bostanda ortamımızda gayet şapur şupurdu..

yönetimle alakalı işte. hiç FEM'e gitmediniz galiba, adamlar hristiyanlar cehenneme gidecek layn diye geziyor, kızlar ayrı erkekler ayrı. bir gün kız gibi giyinip peruk takıp kız feme gitmek isterdim nasılmış ortam diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

wastyrx said:

Birader o bebeler oraya ders öğrensinler gerizekalı bi sınavı kazansınlar die gidiolar.. Benim amacım o 'bebe'lere o sınavı kazandırmak di mi? O zaman benim kurallarıma uyacaklar dershane dışında napıyorlarsa yapsınlar hatta destekte veririm yaptıklarına uygunsa..

wastyrx said:

Ben 2-3 kişiye ders verirken birbirleriyle flört etmelerini hoş karşılamam mesela tutum devam ederse de aynısını yapardım büyük olasılık.

MacLeod said:

gerizekalıca falan diyorsunuz ama adamların yaptıkları cidden takdire şayan bir olay.

senko said:

dershane sonuna kadar haklı hemde
üniv bittikten sonra aşık olurlar.

Buddha said:

ORası Dersahane ama bunda anlamıyacak ne var. Helal olsun iyi yapmışlar...

Buddha said:

"Allah akıl fikir versin ailelerine". Bunu ciddi sölemediğini varsayarak bu müthiş espiriye var gücümle gülüyorum.

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Hmm birileri mutsuz bir gençlik yaşamış sanırım.

Şuna birileri özentik bir gençlik yaşamamış diyelim. Ve birileri hala o özentik gençlikten ve ergenlikten kurtulamamış. Hala bazı gerçekleri kendilerine yediremeyip forumlarda bu tip konuları açıp Aileleri trollüyorlar. Dünya zor bir yer değil. Aşk vs'de doğaldır. Normaldir. Her gencin hakkıdır. Fakat o kadar yozlaşılmışki "Aşk" için bi tane ortam varken, hayatı bom boş olan bu gençler her yerde "Aşk" peşinde. Dershane'de bile. Bu artık ABAZALIĞIN coştuğu andır. Zaten bir başkasını böyle trollemek senin kendi mutluğundan şüphe ettiğini gösterir. Ama burda konu sen ben yada diğerleri değil. Herkesin mutluğu kendine hocam. Sen kendin mutlu ol, gerisini boşver herkes başının çaresine bakar =)

Ve bu dershanede aşk yaşayan kardeşlerimize İsmail YK'dan Facebook şarkısı gelsin benden =)
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

@dershanede öpüşürümde yiyişirim de diyen arkadaşlar

yapamazsınız ne yazıkki, dershaneler göründüğü gibi bağımsız değiller, sivil geliyorsunuz diye. pek çok konuda M.E.B'e bağlılar ve çoğu yürütmelik liselerle aynı. ha ben okulda hocanın önünde çok kız-karı götürdüm, etek altı yaptım falan diyorsanız efsanesiniz zaten.

yok değilseniz ne olduğunu söylememe gerek yok

oha öpüşüp yiyişme olmayan lisede niye okuyorsunuz olm siz lise konseptini mi anlayamadınız nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Sen haberi anlamadan trolllüyorsun ama bizi?

bak şöyle bir paragraf var haberde:

Çocukların birbirine âşık olduğunu; birbirlerinden ayrılmamalarından, kavga edip, küsüp ders sırasında birbirlerine trip yapmalarından, diğer arkadaşlarından kıskanmalarından, netlerinin düşmesinden anlayabiliyoruz. Duygusal ilişkileri olduğu zaman konsantrasyonları bozuluyor. Bu derslerine yansıyor. Hatta bazen dışarıdaki arkadaşlıklarına bile tepki gösteriyoruz ama bizi bağlamadığı için orada susuyoruz. Çocukların izleme dosyaları var. Etütlerini, genel girişlerini, netlerini işlediğimiz dosyalar var. Veliyle yapılan sözleşmede bu madde yer aldığı için öğrenci başarılı da olsa dershane birincisi de olsa o madde uygulanır.”

Bold ile belirttiğim kısım özellikle; bunların yiyişirken yakalandıkları için değil, tamamen duygusal davranışları nedeniyle atıldığını söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

@Buddha tekrardan: Gençlerin dershanede yiyişirken yakalanıp yakalanmadığını bilmiyoruz. Bu haberden yapmadıklarını çıkartıyorum ben. Sen de dershanede yiyişmeyen ama sevgili olan gençlere "özenti gençlik" diyorsun.

Bu dediklerinin hiçbiri kesin değil. Varsayım üzerine neyi tartışıyoruz? Yada neyi yadırgıyorsun. Ama sende bende dershaneleri biliyoruz burda yorum yaptığımıza göre. Anlamayan ısrar eden varsa söylüyeyim mesele sevgili falan değil. Dershane'nin amacıda bu değil. Kaldır kafanı bak ülke abaza kaynıyor. Flirt vs hepsi gayet doğal. Ama b.ku çıktığıda aşikardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Sen haberi anlamadan trolllüyorsun ama bizi?

bak şöyle bir paragraf var haberde:

Çocukların birbirine âşık olduğunu; birbirlerinden ayrılmamalarından, kavga edip, küsüp ders sırasında birbirlerine trip yapmalarından, diğer arkadaşlarından kıskanmalarından, netlerinin düşmesinden anlayabiliyoruz. Duygusal ilişkileri olduğu zaman konsantrasyonları bozuluyor. Bu derslerine yansıyor. Hatta bazen dışarıdaki arkadaşlıklarına bile tepki gösteriyoruz ama bizi bağlamadığı için orada susuyoruz. Çocukların izleme dosyaları var. Etütlerini, genel girişlerini, netlerini işlediğimiz dosyalar var. Veliyle yapılan sözleşmede bu madde yer aldığı için öğrenci başarılı da olsa dershane birincisi de olsa o madde uygulanır.”

Bold ile belirttiğim kısım özellikle; bunların yiyişirken yakalandıkları için değil, tamamen duygusal davranışları nedeniyle atıldığını söylüyor.

Ders sırasında trip attığı dersaneden çık ondan sonra emoluk yap neden dershanede yapıyosun. Orda başka okumak için gelen bir sürü öğrenci var. Yeri mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

LoL.

Son mesajınla öğrencilerin birer robot olması gerektiğini düşündüğünü gösteriyorsun. Bu saatten sonra tartışmanın anlamı yok, ben gidip dershanede sevgilimle yiyişicem.

Peki abi ne desem tersini anladın. Dersane'de sevgilin varsa zaten tartışmak anlamsızdı başta söyleseydin keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...