Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Dershanede aşk"a ceza

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Bunun savunanlar bence lisede hiç sevgilisi olmamış insanlardır sadece.
ÖSS senem boyunca kız arkadaşım vardı ve hiç bir sorun teşkil etmedi ders konusunda. İkisini bir arada götüremeyecek diye peşin peşin hüküm vermek çok başarılı olmuş gerçekten.
tespit yanlis.
ayrica sevgiliye karisan yok
oss senesinde sevgili olup olmamasi da degil konu.
sen ders gormeye dersaneye gidiyosun sevgilinle takilip kikiki msj falan
ne bilim ben boyle anladim
zaten dersane disinda ne yaparsan yap kim kariisacak dersane nerden bilecek
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

blabla

wastyrx said:

Birader o bebeler oraya ders öğrensinler gerizekalı bi sınavı kazansınlar die gidiolar.. Benim amacım o 'bebe'lere o sınavı kazandırmak di mi? O zaman benim kurallarıma uyacaklar dershane dışında napıyorlarsa yapsınlar hatta destekte veririm yaptıklarına uygunsa..

wastyrx said:

Ben 2-3 kişiye ders verirken birbirleriyle flört etmelerini hoş karşılamam mesela tutum devam ederse de aynısını yapardım büyük olasılık.

MacLeod said:

gerizekalıca falan diyorsunuz ama adamların yaptıkları cidden takdire şayan bir olay.

senko said:

dershane sonuna kadar haklı hemde
üniv bittikten sonra aşık olurlar.

Buddha said:

ORası Dersahane ama bunda anlamıyacak ne var. Helal olsun iyi yapmışlar...

Buddha said:

"Allah akıl fikir versin ailelerine". Bunu ciddi sölemediğini varsayarak bu müthiş espiriye var gücümle gülüyorum.

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Hmm birileri mutsuz bir gençlik yaşamış sanırım.

Neye göre böyle bi saptama yaptın arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

insanların aşk ve dersi birarada götürmenin mümkün olmadığını düşünmesinden dolayı deneyip de başarısız olduğunuzu düşünmüş olabilir mesela

Kendi adıma öyle bişi demedim de. Cidden okuyorsunuz dimi ne yazdığımızı? Ona göre konuşuyorsunuz yani. Bana okumuyorsunuz gibi geliyor çoğu zaman ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Aşık olmak yasak olsun bundan sonra, ondan sonra yamulup kalıyoruz. Eski hayvan halimi özledim, ne güzel mala bağlayıp, iş, hon, haftasonu ps3 partileri bira takılıyordum.

Ne oldu şimdi daha mı güzel oldu herşey, yasaklansın, yasak kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

parali diil mi bu dersaneler

ne haddine dusuyo lan para veriyosam

istersem cikarip masaya vura vura parcalarim, parasini da oderim

senin aksam boklandigin yemegin parasini ogrenciler veriyo, haddini biliceksin

ha hayrina kamu hizmeti veriyosa bi sey diyemem tabi, o zaman dersane hakli

extreme bi hayvanlik yapilmadi surece sikar biraz parali ogrencinin kaydini silmek
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

tam bir gerizekalılık abidesi..

ama kendimi dershane yöneticisi yerine koydum, insanlar çocuklarını neden dershaneye gönderir? başarılı olsunlar diye ve öğrenci başarı oranı bir dershane için oldukça önemlidir sonucunda orası bir işletme okul değil

gel gör ki sen bir öğrencinin başarısızlığı öğrencinin tavır ve davranışına bağlıysa sen bunu onun ailesine nasıl anlatırsın. ya da dersnhanenin potansiyel müşterilerine..

ha ama daha iyi bir rehberlik ofisi kurulup bu tür duygusal gelgitlerin zararı en aza indirilebilirdi.. sadece kolay yolu seçecek kadar malmışlar

eğer bir dershane müşterisine bu kadar kolay ihanet edebiliyorsa diğer öğrencileri de çeşitli sebeplerle ihanet edebilir diye düşünürüm mesela

bayaa kötü bir PR başarısızlığı olmuş bu

canım sıkılmıştı typoları düzelttim.

konuya döner isek, gerizekalı bu herifler belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Dersin ortasinda sapir supur opusur, dersi bolup milleti tahrik ederlerse eyvallah, postayi ben de lak diye koyarim, parasini da vermem.

Ha tenefuste yan yana oturup, derste adamakilli calisiyorlarsa, disarda birlikte geziyorlarsa ne halleri varsa gorsunler, isterse dershanenin arka sokaginda orgy yapsinlar, beni ilgilendirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Millet öyle bir yazmış ki, sanki çocuklar her bi boku yapıyor dershanede.

ÖSS senende 18-19 yaşında oluyorsun. Zaten dershaneyi geç yapabileceğin şey sayısı Türkiye'de epey kısıtlı. Ne yapmış olabilirler yani dershanenin içinde huzuru bozucak. Şahsen kızı kantinde veya sınıfta masaya yatırıp yediğini sanmıyorum kimsenin.

Tabi haberin devamını okursak, “duygusal ilişki yaşadıkları ve derslere devam etmedikleri” gerekçesi verilmiş. Hoş devamsızlıktan da şikayetçi olan dershane görmedim. Genelde her dershanenin çok kötü sınıfları vardır yani. Parayı veren dersi alır buralarda ama bilemicem.
Fazlasıyla ilginç ve gereksiz bir durum bana göre. Cidden bu kararı destekliyenlerin ÖSS senesinde bir hayal kırıklığı yaşadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Holy said:

Bunun savunanlar bence lisede hiç sevgilisi olmamış insanlardır sadece.
ÖSS senem boyunca kız arkadaşım vardı ve hiç bir sorun teşkil etmedi ders konusunda. İkisini bir arada götüremeyecek diye peşin peşin hüküm vermek çok başarılı olmuş gerçekten.
tespit yanlis.
ayrica sevgiliye karisan yok
oss senesinde sevgili olup olmamasi da degil konu.
sen ders gormeye dersaneye gidiyosun sevgilinle takilip kikiki msj falan
ne bilim ben boyle anladim
zaten dersane disinda ne yaparsan yap kim kariisacak dersane nerden bilecek

+1
fistan genellikle fazla kelime israf etmeden, wot döşemeden olayı özetliyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında suç dersanede değil oraya çocuğunu gönderen velide. Nefret ederim bu tip öğrenciye yol yordam gösteriyoruz diye karışan dersanelerden. Benim gittiğim dersanenin müdürü de (Nesibe Aydın - Ank) böyle piskopat bir felsefeye sahipti, onunla da kavga etmiştim. Ailelerin dersaneleri çocuklarının hayatlarının içine sokmaması lazım. Çocuk kız yüzünden dersaneyi mi aşmış? Evde çek fırçanı. Ama gidip dersaneyi işe karıştırıyorsan cocuğun atılmasına razı olacaksın. Zaten bunu mutlulukla karşılayan veli bence en büyük gerizekalıdır.

Tl;dr : Dersanenin politikasını gerzekçe buluyorum, ama o dersaneye bunu bile bile giden öğrenci/gönderen veli daha da gerzek.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Alexi_Septimus said:

blabla

wastyrx said:

Birader o bebeler oraya ders öğrensinler gerizekalı bi sınavı kazansınlar die gidiolar.. Benim amacım o 'bebe'lere o sınavı kazandırmak di mi? O zaman benim kurallarıma uyacaklar dershane dışında napıyorlarsa yapsınlar hatta destekte veririm yaptıklarına uygunsa..

wastyrx said:

Ben 2-3 kişiye ders verirken birbirleriyle flört etmelerini hoş karşılamam mesela tutum devam ederse de aynısını yapardım büyük olasılık.

MacLeod said:

gerizekalıca falan diyorsunuz ama adamların yaptıkları cidden takdire şayan bir olay.

senko said:

dershane sonuna kadar haklı hemde
üniv bittikten sonra aşık olurlar.

Buddha said:

ORası Dersahane ama bunda anlamıyacak ne var. Helal olsun iyi yapmışlar...

Buddha said:

"Allah akıl fikir versin ailelerine". Bunu ciddi sölemediğini varsayarak bu müthiş espiriye var gücümle gülüyorum.

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Hmm birileri mutsuz bir gençlik yaşamış sanırım.

Neye göre böyle bi saptama yaptın arkadaşım?

baya bir beyin eforu sarfetmiş arkadaş bu tespiti yaparken. +repi verdim gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...