Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3.5 patch notes


trathias

Öne çıkan mesajlar

Yama genel olarak pozitif ama bazı maddeler saç baş yoldurtan cinsten.

Lifetaplerin siegede nerflenmesi kadar saçma birşey olamaz. Sanki full tyrant healerlar 452741641 heallamayacak.

RP/Zealot değişiklikleri hayli pozitif ancak yapılması gerekilen hala daha fazla. Mirror abilityleri QQ yaratacak şekilde ayarlamaları gereksiz sorun yaratmak. Tzeentch's Cry, 5s cooldown single target abilitye nerf inanılmaz gereksiz.


Şu oyunun en iyi olduğu konu class çeşitliliği. Malesef o çeşitliliği kullanamıyor. QQ'nun göz ardı edilip class revampe geri dönülmesi lazım çünkü söz verildiği gibi adım adım, rayına oturtarak ilerlenmiyor. Mythic resmen bug buldu, abuse ediyor. Kararlı değişiklikler yerine ufak, yetersiz, kimseyi ne üzecek ne de mutlu edecek değişikliklere yöneldiler. Hem oyuncudan tepki yok hem de yan gelip yatabiliyorlar, oh ne rahat. Maintenance mode...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onu takip eden saflardan biri olarak söylüyorum korkudan 3.5 atan sanırım destro çünkü guild wb ile gezerken çok nadir tek destro wb'di görüyoruz. ben de asıl zergden başka taktik bilmeyen 100 kişi birlikte gezip ne kadar iyi oyuncuyuz diye mastürbasyon yapanlara üzülüyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:) RGda pek tek gezmiyor zaten :)

eyvallah biz unnamed + legio giriyoruz yine pat küt elimize alıp çıkıyoruz bazen o ayrı ama şimdi iki realmde pek yalnız takılmıyor.

RG ile Unnamed bence birebir rahat yapar. ama unnamed'da herkes altını kasıyor birşey yapıyor. o yüzden RG şu aralar çıkan warbandı 10 sn'de eritiyor.

ayrıca RG'nin formasyon değiştirmesine, Blob olup ayrılmasına, healerları çat diye kesmesine de /bow derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...