Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek + İçki (Istanbul)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk bunu oku: RAKI istemiyorum tabi ki, rakı istesem rakı+balık falan yaparım... şarap da istemiyorum...

selam

şöyle yemek + içki mekanları lazım
istanbul il sınırları içinde herhangi bir yer olur

örnek mekan
REJANS yemek + votka

aklıma başka
ispanyol lokantası + sangria geliyor

ama fridays TGI, zart zurt gibi yerler de önermeyin
sağlam alkol olsun içinde ama rakı olmasın
Mesaj tarihi:
RAKI'ya şu yüzden no no

rakı içince duramıyorum 9'da gidiyosun 6 duble minimum içiyosun, maymun oluyosun.. çıkıyosun saat 1:30-2:00'da sonra yetmiyor bara falan gidip üstüne cin tonik + shot votka derken ertesi gün iptal oluyor..

ŞARAP

şarap içmek istesem yemeği güzel şarapçı yok ve şarapları pahalı, kendim kavaklıdere-doluca-bozcadada şaraplarını fabrika fiyatından alıyorum zaten ve zamanında şarapevlerine çok gittim, içim bayıyor
Mesaj tarihi:
Yemeği güzel şarapçı yok ne demek? Hayır şarapçı ne demek? Lüks restoranlarda gayet de güzel yemekler ve gayet de güzel şaraplar var. Şarapçı nedir ki? Ben görmedim. Birahane gibi bi yer mi? sdfsdf
Mesaj tarihi:
şarapçı dediğim gayet açık, anlamışsın ama anlamamazlıktan geliyosun sanırım

şarapevi

viktor levi, pano, hazzo pulo vs.

ayrıca restoranda iyi şaraba vericek param yok, kötü şarap da içmem

@pekaziz: 7-8 kişi gidip herkez içince içiliyor 6 duble, yoksa zaten 2-3 kişi zor

@nileppezdel: troll'leyeceksen futbol veya fm'ye geç daha rahat oluyorsun orda
Mesaj tarihi:
dediğin şarapların hepsi coğu restoranda olan şaraplar ztn. ha dersenki ben cok daha ucuza buluorm o şaraplarao parayı vermek deymez ama ztn sen orda o şaraba değil o şarapı o yemeklerin yanında ve orda içmek için okadar para veriosun.
Mesaj tarihi:
o yüzden zaten şarap optimum bir içicek değil ve önermeyin dedim =)

şarap içiceksek hem de 4 kişi falan sarhoş olmak için para dökmemiz lazım ve de lüks restoranda şarap açtırmak bana paranın değerini bilmemek olarak geliyor

şarapevleri zaten sadece muhabbetine gidilen yerler, düzgün peynir TR'de zaten yok (migrostan gauda alıp önüne dilimliyolar) yemekleri de güzel değil

rakı çok seviyorum ama işte içimdeki canavarı durduramıyorum içerken..
Mesaj tarihi:
kertenkel said:

şarapçı dediğim gayet açık, anlamışsın ama anlamamazlıktan geliyosun sanırım

şarapevi

viktor levi, pano, hazzo pulo vs.

ayrıca restoranda iyi şaraba vericek param yok, kötü şarap da içmem

@pekaziz: 7-8 kişi gidip herkez içince içiliyor 6 duble, yoksa zaten 2-3 kişi zor

@nileppezdel: troll'leyeceksen futbol veya fm'ye geç daha rahat oluyorsun orda

lan viktor levi'nin yemekleri kötü değildi.

yani süper değildi orası ayrı , gerçi ben beleşe yediydim orda baldan tatlı gelmişti sdfds
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kertenkel said:

ŞARAP

şarap içmek istesem yemeği güzel şarapçı yok ve şarapları pahalı, kendim kavaklıdere-doluca-bozcadada şaraplarını fabrika fiyatından alıyorum zaten ve zamanında şarapevlerine çok gittim, içim bayıyor

Şarabi
Mesaj tarihi:
rejans'a 1 kere gittim, 50'li yaşlarıma kadar bir daha da gitmem herhalde, fazla yaşlı işi gibi geldi. (gittiğimizde canlı rusça opera falan vardı, o derece eheh) kuzu karski güzeldi ama, hatta o buzlu bardakta limonlu vodka olayıyla beraber iyi gitti ama yine de vodka yemekle iyi gitmiyor gibi. ayrıca, vogue tarzı yerler de olabilir ki, sonuçta şarapta var ama gidip başka içkiler de içebilirsin ne bileyim. clementine de olabilir.
Mesaj tarihi:
hayır şimdi has rakı içerim imajı veriyosun sonra onun dışındaki seçeneklere de migrostan peynir, fabrika fiyatına şarap şekliyle ııh o kaka bu tütü diyosun, program da belli oldu zaten sen boşuna kasma iç 6 dubleni sonra da cilala ertesi günü de iptal et, aha bak yazdım senin programını.
Mesaj tarihi:
cuma/1.gün: çin yemeği sonra barda içki

ve

cmts/2.gün: kış sezonundaki burgazada'daki bir balıkçıda rakı + evde cila ile gün kaybı yaşamadan atlattım bu haftayı
Mesaj tarihi:
kertenkel said:

RAKI'ya şu yüzden no no

rakı içince duramıyorum 9'da gidiyosun 6 duble minimum içiyosun, maymun oluyosun.. çıkıyosun saat 1:30-2:00'da sonra yetmiyor bara falan gidip üstüne cin tonik + shot votka derken ertesi gün iptal oluyor..

ya duble nedir bilmiyosun
ya sayi saymada sorun var
ya raki diye sana sulu sut iciriyolar
ya hic dayak yememisin

6 dible icip cin tonik + shot votka nedir lan
hane insanda agiz tadi olur en azindan
bi bok yedin 6 duble ictin diye varsayimsal davrandik
  • Yeni Oluştur...