aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kafa kafaya verip cektirdiginiz ney ney ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bebaer rusa giderlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ardeth said: bu seminer bağlamında diferansiyel denklemin çözümlerini diğer çözümlerine götüren dönüşüm (faz uzayına(bir nevi çözüm uzayı) uygulanıyor)abi sırf sen benim asistanım ol diye fizik'e reroll lamayı dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Gimli'nin sanat bonuslu karizması ile Ardeth'in bilim bonuslu karizması arasında kaldım, çok kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ardeth diorum ohş o sakallar, o endam ahfdasghdfag Sizin üniversiteye başvurayım ardeth nerdesin sen öğret bana mmph adasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sina seninle kampüsün bahçesinde banklarda ağaç altında oturup sandviçlerimizi yiyerek sohbet ederken birden sinirlenip birbirimize hakaret edip ordan ayrılacaksak bende fizikçi olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi gökalp aahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ertesi gün ise koridorda eşya dolaplarımıza kitaplarımızı koyarken seni sevmeyen zenciler sana saldırdıklarında bende senin için dayak yiyeceksem, ve daha sonra sen beni yerden kaldırıp "gerek yoktu" diyeceksen. ve ben ettiğim küfürler için özür dileyeceksem fizikçi olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hahahahah fedakarlık ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sipeyskeyk said: Gimli'nin sanat bonuslu karizması ile Ardeth'in bilim bonuslu karizması arasında kaldım, çok kararsızım. ben gimli derim adam çogzel piyano çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 AHAHA gökalp critledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 iyide ilerde kız istemeye gittiğinde bizim piyano çalan adama kızımız yok derlerse nolcak ? düğünlerde piyano çalan adama kızmı verirler ama ben fizik mühendisiyim dersen adam karısını bile verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Abi adam piyanist şantör değil ama............................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 olm iyide türkiyede semih saygınerden başka kaç tane piyanist var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 arif susam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi adm piyanist ama aynı zamanda mimar.. tezi versin yüksek mimar.. hani meslek konusu dert olamz :) ama esaasmesleği piyanistlik (bkz: yahudi olmak, almanyada olmak, polonyalı olmak, nazi subayına hizmet etmek, oskar almak) hobileri ise miarlık yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 semih saygıner piyanistmi lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 gimli jazz yapıyo bizim cazcıya ve sazcıya verecek kızımız yok hacı. cazcılar bide yağlı trampet kullanırlar çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kermit said: olm iyide türkiyede semih saygınerden başka kaç tane piyanist var. XZKJDASLKDLASKDKLDKLASKLASDASDASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fede said: semih saygıner piyanistmi lan ahahaha oha tabiki piyanist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bilradocu olm semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 gençken piyanistmiş sonra dediğim gibi iş yok piyanoda diye bilardoya yönelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kız vermemişler olm adama bilardocu olunca kızı kapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fede said: semih saygıner piyanistmi lan ahahaha :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ardeth karizma dersi vermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar