aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gerce simdi aynaya baktim da, o kadar da benzemiyomus, sakal, gozluk sacma sapan daginik saca kanmis olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bittus said: akila daha yakisikli no offense intihar notuma buranın linkini koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 FromTheHell said: abi ortada karı da yok, kavga neden lan? çok mantıksız.asdfgasfsafa harbi lan dilan olmadan bukadar drama cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aquila said: bu adam(sayros) bana benziyo gibi geliyo lan bana arada. gerçekten de benzemiş son fotoğraflarda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Forumda yakışıklı erkek mi varmış? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 evet, hatta çirkin kız bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dylanN said: Forumda yakışıklı erkek mi varmış? o_O ben yakışıklıyım oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Vingthor said: daha resim koymadım. bende koysam pati would burn Patinin kaldırabileceğini sanmıyorum seni harassal erkek. Arassal detektörüm 9k gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dylanN said: Forumda yakışıklı erkek mi varmış? o_Obence bir daha düşün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dylanN said: Forumda yakışıklı erkek mi varmış? o_Ooha ben varım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Once ki sayfalarda belirttigim kriterlere uygun adaylar; sen bir sbs (sevgili berlirleme sınavı) adayısın.bunu unutma. adaylar mayolu boy fotoğrafları ve savcılıktan temiz kağıdıyla başvurup 20 lira harç bedeli falan yatıracaklar sonra sınava tabi tutulacaklar( estel tarafinfan.tamamen onun fikri) sdfhh :D sınavdan aldıkları puana göre de mülakate çağırıcak yine kendisi.öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 estelle mi sevgili olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Parkta falan opuseyim demeyin olursaniz. Bir anamiz bacimiz geziyo burda vakasi daha olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 herkes benim gibi imzasına koysa resmini böyle tartışmalar olmaz. Haydin selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ahahahah of. O nasil bi tip be oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 anamızı bacımızı ...tiler vakası olur öyle bişey bi daha olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Sakin sampiyon. Bok yoluna gidicen hic yok yere. Offtopic olarak yaziyosun dilekceni, yapiyosun sikayetini, isletiyosun sicillerine genc yasta, hic bi skim olamiyorlar hayatlari boyunca diyeyim sonra devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 neyse albüme devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 devam http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs264.snc4/39521_140269899357065_132359910148064_247670_6538540_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bu sefer guldurmedi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 insanoğlu'nun doğal bir hali, nesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kalın kaşları ve bıyığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bide burnunda muhtemelen mukus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 patide yalnız olmadığımı görmek sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar