escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sus lems veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben 4 te kalktım ne uyucam tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 SoulCube said: Ablan mı ? ağzımı bozayım ben sana en iyisi. fistanın burda mayheme yaptığı ablanmı esprisini senin gibi karaktersiz amın evladı bi orospu boku yapınca hiç komik durmuyo. bunu kafana sok derim bence. sik kafalı velet ya aklı sıra güzel espri yapıp prim yapayım hesabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 işte milletin kız arkadaşına, ablan mı annen mi yazınca komik olmuyor bilakis baya itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 adam haklı, perma ban olmasa bari. +rep gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 barbu said: gelemem. dışarı çıkıcam birazdan. yalancıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kermit said: SoulCube said: Ablan mı ? ağzımı bozayım ben sana en iyisi. fistanın burda mayheme yaptığı ablanmı esprisini senin gibi karaktersiz amın evladı bi orospu boku yapınca hiç komik durmuyo. bunu kafana sok derim bence. sik kafalı velet ya aklı sıra güzel espri yapıp prim yapayım hesabında. yuh be yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 helal kermit reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben de bunu anlamıyorum Fistan yapınca nasıl sorun olmuyor da bu adam yapınca sorun oluyor? İkisi de gayet iğrenç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 aquila said: uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kermit said: SoulCube said: Ablan mı ? ağzımı bozayım ben sana en iyisi. fistanın burda mayheme yaptığı ablanmı esprisini senin gibi karaktersiz amın evladı bi orospu boku yapınca hiç komik durmuyo. bunu kafana sok derim bence. sik kafalı velet ya aklı sıra güzel espri yapıp prim yapayım hesabında. demolished hahahaha. Gokalp sakin kanka sdfag degmez aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Catzee said: Ben de bunu anlamıyorum Fistan yapınca nasıl sorun olmuyor da bu adam yapınca sorun oluyor? İkisi de gayet iğrenç bence. demekki kermit daha hassas bu konuda. yoksa fistan da komik değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 fistanla rl den kanka olduklari icin koymaz tabi, bir samimiyet var, ama alakasiz biri diyince hakli olarak bozulmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yok fistan kermite değil mayheme demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bella said: işte milletin kız arkadaşına, ablan mı annen mi yazınca komik olmuyor bilakis baya itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 fdhgfdjh cube gitmiş kermit post silinmiş yaşıyo. win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 adminler pazargününü patiye ayırmış bir dramayı daha kaçırdık ss var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Albüme konan fotoğraflara nasıl yorum yapmanız gerektiğini de mi biz söyleyelim abi, eşşek kadar adamlarsınız. Dikkat pls. Ben de kaçırdım dramayı allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ne ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sağlıkk olsun dartanian :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yeni gelişinin şerefine bir resim koy hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 buyse son olaydan sonra durumlar biraz kötü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ühü ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar