escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 nomsaR said: muhabbet gittikçe boka sarıyo artık. bu cümlede bi anlatım bozukluğu var ama ne
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 muhabbet - gittikçe sarıyo - artık boka- muhabbet
balon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: işte size mutluluğun formülü: bir kadında ilk baktığınız yer ile, son baktığınız yeri değiştirin Pek bi şey farketmiyo ki lan ahaha
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 niggaknow said: dedim bak gang sign ver. tribe girdi salak Nimete salak denmez evladım, 3 kere öpüp başından yüksek bi yere koyacaksın.
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 niggaknow said: yoruldum beybifeys dediğimiz
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 niggaknow said: dedim bak gang sign ver. tribe girdi salak abi kız arkadaşın mı bu kız?
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kız arkadasa pati gibi bi yerde salak sıfatı koyulurmu lan. degildir. saldır sen
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hoşlanıyorum o zaman o kızdan emir..
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben de kızlı falan resim koyup dikkat cekmek istyorum ama kızlar da arkadasım ve turk oldugu icin patide rencide etmek de istemiyorum. yaman celiski
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mortis said: hoşlanıyorum o zaman o kızdan emir.. abi seviyosan git k-
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mortis said: hoşlanıyorum o zaman o kızdan emir..abi sen o kızdan koslanıyosun ama onu ginger bread man gibi kıt-
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 synthesizer said: ben de kızlı falan resim koyup dikkat cekmek istyorum ama kızlar da arkadasım ve turk oldugu icin patide rencide etmek de istemiyorum. yaman celiski Öm atabilirsin kızların resimlerini abi. Herhangi bir şekilde rencide etmem ben. Eved..
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kendi ciplak resimlerimi koyup samimiyetinizi test edicem once
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bişey belli olmuyor bundan. daha net bişey yokmu yüzünü gözünü görelim bi
Öne çıkan mesajlar