Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kiz sana iltifat etmis seviyesiz tartismadasin hala aaaaaaaaaaaaaaaaaa
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 valencia, las fallas festivalinden bir heykel. adamlar bütün sene tahtadan böyle heykeller yapıp sonra da yakıyorlar son gün. bu sanırım sıradan olanlardandı. ödül filan kazanmamıştı zannediyorum. manyak adamlar ya bu kadar uğraş sonra yak
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 teşekkür ederim :) utandım yahu. yapmayın şöle şeyler mehehe
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 barbu said: manyak adamlar ya bu kadar uğraş sonra yak ha yani adamlarin agaclari kesip amacsiz bisey yapip yakmalarinda tek derdin ugraslarinin bosa gitmesi, aferin, hanzo barbunya.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi adamlar ona bakarsan birbirlerine domates atıp festival de yapıyorlar. o konuda yapabilicek bişiyimiz yok. bari uğraşları boşa gitmesin
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yapicak cok seyimiz var, agizlarini kirican itlerin.
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Cd- said: Ortadayım En sağdan çıkan kafa ve boyun bölgesi, tanımlayamadım ama çok komik birşeyi hatırlattı. Hatta komik olan şeyide hatırlasam daha komik olabilitesi var.
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kermit said: selam biz geldik. http://i40.tinypic.com/16k3q0k.jpg bye. Ablan mı ?
Öne çıkan mesajlar