sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yoo ben sevgilimi hayatta böyle ayağa düşürmem yani kusura bakma.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Abi ben yazmıyolar demiyorum fake olmadığı kesin diyorum özür dilerim :(
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 i love the smell of banhammer in the morning.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 aquila said: pinke yazik oldu ya. olm diablesse tarafi kazandi pinkciler kaybetti yapcak bisi yok
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dasaaa said: @SeaGle: ama işte önce 400milyon doları olan bi şirket kurmamız ya da destek almamız lazım ki uyduyu alalım.. sonra uyduyu afrika üstüne "internet sağlama.. yardım.." diye götüreceğiz. ve afrikanın zaten az kalmış ormanlarını yakıp bi tanıtım yapıcaz. sonra da diğer ülkelerle pazarlık yapıcaz. plan basit beyler Önce konu dışında bahsi geçen uçak gemisini alıp ufak çaplı bir ülkeyi işgal edelim oradan gelen savaş ganimetleri ile kendi deathstarımızı kurup dünyayı ele geçirme projesini tamamlayalım
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 niggaknow said: rounded rectangle kasamadım şimd hehe
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 işalla.. bu fırsatlar bi daha zor yakalanır. world domination bizi bekler! julian assange ile konuştum, haberler iyi, wikileaks olası bi savaş durumunda bizim istihbarat olarak çalışacak.
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 son tartısmada dylan haklı gibi devam etsenize biraz daha
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dylan ezmiş bariz http://img.turktakvim.com/kitablar/7_Cevab_Veremedi.png
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 olm sen kıza "dilan sevişelimmi" dedin mi demedin mi onu söyle ahahah
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi sevişme olayına açıklık getirmek istiyorum şimdi bu arkadaş o kadar pathetic bir arkadaş ki birkaç ay önce sevişelimmi? (mi'nin birleşik olduğu) geyiği dönüyordu sevişelimmi? diye öm attım sanıyorum ciddiye aldı ve aradan geçen onca zamandan sonra hala onunla sevişmek istediğimi düşünüyor ve sürekli ONA CEVAP VERMEDİM BEN ONDAN BEN HAKLIYIM BU TARTIŞMADA diye üste çıkmaya çalışıyor. olay bundan ibaret.
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://www.fecabook.gen.tr/wp-content/uploads/2010/09/huseyin-kaya.jpg
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Burda yazar aslinda sana ayar verip tartismayi uzatmak istemis. E oyle olunca durum sen benimle alakali daha cok sacmalicaksin ben cevap vercem falan uzicak konu millete malzeme cikicak iste. Magazin basinindan biliyorum. Gelme boyle oyunlara sipeyskekcigim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi sevişelimmi denmesi nasıl ciddiye alınabilir ki herhalde insanlar sevişelimmi deyince sevişiyor ne bileyim ben.
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sen haklıyken haksız duruma düsmüssün
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sipeys sevişmeyelim mi? sonuç olarak hep aynı anlama çıkıyor. sevişmek kaçınılmaz.
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sevişelimmi demeden nası sevişcek lan insanlar. kitlenek mi, tokuşturak mı filan gibi şifreli bişeyler var da bizi mi yiyosunuz lan
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 evet. neden sordun? sevişmek mi istiyosun
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ha herkes sevişsin mutlu olsun orası ayrı.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sevişirlerse drama biter, sevişmesin kimse
Öne çıkan mesajlar