sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ahmedinejad said: ben dilanın yerinde olsam mayolu bi resmimi koyarım şu anbu da malzeme peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dasaaa said: Flassh said: ölüm ışını kırmızı olur! lan starwarsteki yeşilmiş tüh %&/ işportacılarda satılanlardan işte olm! 300metreden yakıyor vallaha! 100000tane yanyana getirip önüne de güzel bi mercek koduk mu ver elini dünya hakimiyeti! bunu yapabiliriz di mi ya.. Yapalım be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dylanN said: @dartanian sağol be arkadaşım. neyse benim porşem falan yok.mankenliği de bırakıyorum.jübileyi mayısta ki miss tukey 2011 le yapıyorum.ayrıca patiyle alakamın olmaması hangi kriterlere bağlı bilemiyorum ama zaten ilgi görmeye ihtiyacım yok.hele de sanal bir ortamda duycağım iki güzel lafa söze hiç ihtiyacım yok. estel'in bir önceki sayfa da yaptığı tespitlere şimdi daha çok hak verdim. ya o çirkin adam şişman falan ondan öle diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oylama falan olursa miss 2011 veririz oy ayıp ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 juride eniştem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 @SeaGle: ama işte önce 400milyon doları olan bi şirket kurmamız ya da destek almamız lazım ki uyduyu alalım.. sonra uyduyu afrika üstüne "internet sağlama.. yardım.." diye götüreceğiz. ve afrikanın zaten az kalmış ormanlarını yakıp bi tanıtım yapıcaz. sonra da diğer ülkelerle pazarlık yapıcaz. plan basit beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 aras sen karambolde bana mı yüklenmeye çalıştın aynaya bakmadan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dylanN said: jübileyi mayısta ki miss tukey 2011 le yapıyorum http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/LOL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 off saci uzunlarin kapismasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ): tombişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 aquila said: off saci uzunlarin kapismasi.biz de kellerin dayanışması yapalım qanqa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Fistan said: ulan bi aynaya bakın sonra dilana yavsaklık yapın çirkin diyene de sen kimsin derler komik olmayın Bonepart +1 buna katilmiyorum cunku herkesin guzel buldugu gotum gibi karilar war o ayri mesele benim dedigim basbaya yazan adamlar war kiza burda fake olmadigi kesin olsa atlicaklar simdi tukurerek tavlamaya calisiyolar yoksa erkek adamsiniz lan yazin tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kellerimizi birlestirelim. abi kizin erkek arkadasi forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yazmayin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bonepart olaydan bayaa bi yabancı kalmışsın kız fake değil.Yazan adamlar olduğu doğrudur ama fake olmadığını biliyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ne yazmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi kızın erkek arkadaşı adam olsa bu kız buraya yazmaz zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 gördüğünüz bütün kızlara yazıcak enerjiyi nerden buluyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ooo hem kiza, hem adama laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sipeyskeyk said: abi kızın erkek arkadaşı adam olsa bu kız buraya yazmaz zaten lol printerların hiç mi suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sipeyskek bunlarin hepsini seviselim mesajina cevap vermedim diye yspiyorsun dimi tatlim? Ayrica herkes istedigi gibi yazabilir foruma sevgilisi adam olsa yazdirmaz falan bunlar sacma laflar. Lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ba dum tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Dartanian said: Bonepart olaydan bayaa bi yabancı kalmışsın kız fake değil.Yazan adamlar olduğu doğrudur ama fake olmadığını biliyolar.. YA YEMISIM UZAKLIGI GUVERCIN siz forumu yunan tyatrosu sanarken biz burdan pinki kaciriyoduk basbaya yazan adamlar war iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pinke yazik oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 can bu iddia doğruysa tası tarağı topla git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar