nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Dedikleri doğru olsa ne yazar? Onları demesi, tavırları falan yanlış ve bazen komik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 BEYLER ANNE DENDİ UZATMAYIN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Çok garip lan.Adam sana haka dansı yaparım demiş bir tek ben mi güldüm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nileppezdel said: Dedikleri doğru olsa ne yazar? Onları demesi, tavırları falan yanlış ve bazen komik zaten.ya orası öle olabilir ama yazılan postlar ayıp hocam onu diyorum yani ne olursa olsun sölenecek şeyler değil madem ki seviyeli bir ortam burası o zaman laf sokmak için bokunu çıkarmamak lazım. Bu arada emin ol çoğu insan sana futbol bölümü yüzünden laflar hazırladı sende sakin ol bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Burası seviyeli bir ortam değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sebebini sadece tanrı biliyor lucifel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 = ) ya benim bişeyi üzerime alındığım falan yok.algılayabildim muhabbeti ben sadece olitere arkadaşın postunun üzerine dönen tavlamak sarkmak muhabbetilerinden rahatsız olduğumu söyledim kapandı konu.zaten şu an uzayan muhabbetle yakından uzaktan alakam yok.olay dyllana döndü.buyrun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Vingthor said: sebebini sadece tanrı biliyor lucifel...bence sende öğrenmek için zorlama istersen agacım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 LucifeL said: nileppezdel said: Dedikleri doğru olsa ne yazar? Onları demesi, tavırları falan yanlış ve bazen komik zaten.ya orası öle olabilir ama yazılan postlar ayıp hocam onu diyorum yani ne olursa olsun sölenecek şeyler değil madem ki seviyeli bir ortam burası o zaman laf sokmak için bokunu çıkarmamak lazım. Bu arada emin ol çoğu insan sana futbol bölümü yüzünden laflar hazırladı sende sakin ol bence :D Benim tavırlarımda bir problem yok ki :D ben fikirlerini beğenmediklerime laflar hazırlamıyorum yani, tartışıp geçiyorum. Olgun olsunlar futbol bölümündekiler azcık (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 1saatte ne dram yaşamışsınız arkadaş! @liseli: olm dert etme, seni de fatoşhoplarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nilepi severim cesur, dobra dobra adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 pirelliyi severim. kontrolsüz güç güç değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 @nilep sen tartışamıyorsun ege sus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dünya ahiret bacımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 @mokoko aha işte güncel şimdi iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 LucifeL said: @nilep sen tartışamıyorsun ege sus :D abi fenerlisin, sen sus sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hade len pis herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Akhlaur said: Çok garip lan.Adam sana haka dansı yaparım demiş bir tek ben mi güldüm buna. sana bi haka dansı yaparım gülemezsin :D konu dylan'a da dönmemeli. konu kapanmalı.. ya da şittiret ya milletin canı sıkılıyo belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 LucifeL said: hade len pis herif :D abi adam "ıyh öpücük tükmüklü" demiş biri. sheldon'dan temizdir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bence yeni bir fotoşopla eğlenceli bir şekilde akış değiştirmeli topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ya dasaa! :( liseliydim o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dasaaa said: @liseli: olm dert etme, seni de fatoşhoplarız. öff :/ gerçekten olayın başladığı andan itibaren en basit post budur abi. gerçekten yakışmıyo nilep sana değil olm bana dedi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o zaman bir fotoğrafla ortamı yumuşatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 birisine benzettim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar