Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm 3-4 bişey.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Dedikleri doğru olsa ne yazar? Onları demesi, tavırları falan yanlış ve bazen komik zaten.
ya orası öle olabilir ama yazılan postlar ayıp hocam onu diyorum yani ne olursa olsun sölenecek şeyler değil madem ki seviyeli bir ortam burası o zaman laf sokmak için bokunu çıkarmamak lazım.

Bu arada emin ol çoğu insan sana futbol bölümü yüzünden laflar hazırladı sende sakin ol bence :D
Mesaj tarihi:
= ) ya benim bişeyi üzerime alındığım falan yok.algılayabildim muhabbeti ben sadece olitere arkadaşın postunun üzerine dönen tavlamak sarkmak muhabbetilerinden rahatsız olduğumu söyledim kapandı konu.zaten şu an uzayan muhabbetle yakından uzaktan alakam yok.olay dyllana döndü.buyrun ..
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

nileppezdel said:

Dedikleri doğru olsa ne yazar? Onları demesi, tavırları falan yanlış ve bazen komik zaten.
ya orası öle olabilir ama yazılan postlar ayıp hocam onu diyorum yani ne olursa olsun sölenecek şeyler değil madem ki seviyeli bir ortam burası o zaman laf sokmak için bokunu çıkarmamak lazım.

Bu arada emin ol çoğu insan sana futbol bölümü yüzünden laflar hazırladı sende sakin ol bence :D

Benim tavırlarımda bir problem yok ki :D ben fikirlerini beğenmediklerime laflar hazırlamıyorum yani, tartışıp geçiyorum. Olgun olsunlar futbol bölümündekiler azcık (:P)
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Çok garip lan.Adam sana haka dansı yaparım demiş bir tek ben mi güldüm buna.

sana bi haka dansı yaparım gülemezsin

:D

konu dylan'a da dönmemeli. konu kapanmalı..
ya da şittiret ya milletin canı sıkılıyo belli ki
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

@liseli:
olm dert etme, seni de fatoşhoplarız.

öff :/
gerçekten olayın başladığı andan itibaren en basit post budur abi. gerçekten yakışmıyo

nilep sana değil olm bana dedi onu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...