Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Dylan yok mu ya onun porchesiyle uğraşmak daha zevkli sizin kavganızdan çabuk daha yaratıcı dramalar oluşturun.Hem cerebralisim örrtmenim vardı benim o nerde ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 xunn resmen kız gibi trollüyor kız gibi kız nokta DÖVMELANBÖHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 olitere said: Dylan yok mu ya onun porchesiyle uğraşmak daha zevkli sizin kavganızdan çabuk daha yaratıcı dramalar oluşturun.Hem cerebralisim örrtmenim vardı benim o nerde ? :(ohohoho sende double penetration yapıyorsun madem sarkıcan birine sark bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: abi o kadar fazla değil ya sadece aradığım beni gerçekten sevmesi ve değer vermesi o zaman zaten arkamdaki kadın o olur o gücü sölediğim 2 kriterde buluyorum ben zaten... kardeş ben daha fazla üstüne gitmesinler diye alıntılamıştım :( albüme neden fotolarını koyduğun anlaşıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 lucifel bence senin zekan xunn ile mücadele etmek için yetersiz kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 xunn un güzelliği artık kızları bile geçmiştir, bambaşka bir cinstir xunn protoss güzelliği mi desem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hao said: LucifeL said: abi o kadar fazla değil ya sadece aradığım beni gerçekten sevmesi ve değer vermesi o zaman zaten arkamdaki kadın o olur o gücü sölediğim 2 kriterde buluyorum ben zaten... kardeş ben daha fazla üstüne gitmesinler diye alıntılamıştım :( albüme neden fotolarını koyduğun anlaşıldı :Demin ol burada kimse o düşünce ile hareket etmiyor en azından kendi açımdan boş ümitler bunlar sor olitereye istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sus lan makbule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yok dylan daha zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sipeyskeyk said: lucifel bence senin zekan xunn ile mücadele etmek için yetersiz kanka.Mücadele öyle bir derdim yok ki zeka konusuna da gelince beni tanımıyorsun bence bu kadar emin olma sadece uzatmanın manası yok hocam o yüzden mücadele etme gibi çaba sarf etmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bence xunnla lucifel bizi trollüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi adam zeki bir düşman, kendimden biliyorum. sende o mücadeleyi yapacak ışığı göremedim, arzu edersen ben devam edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sipeys açıp şeyini göstermekten başka birşey yapıcağın aklıma gelmiyor xuunla tartışırken abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kaçırdım ben, 2-3 satırlık özet pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 olitere said: Sipeys açıp şeyini göstermekten başka birşey yapıcağın aklıma gelmiyor xuunla tartışırken abisen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 AH BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sipeyskeyk said: abi adam zeki bir düşman, kendimden biliyorum. sende o mücadeleyi yapacak ışığı göremedim, arzu edersen ben devam edeyim?Vay be bende o ışığı göremedin hem tecrübeliyim kendime güveniyorum da diyorsun devam et hocam ne diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: sipeyskeyk said: lucifel bence senin zekan xunn ile mücadele etmek için yetersiz kanka. Mücadele öyle bir derdim yok ki zeka konusuna da gelince beni tanımıyorsun bence bu kadar emin olma sadece uzatmanın manası yok hocam o yüzden mücadele etme gibi çaba sarf etmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Phyx said: AH BE KERIM ..... ....RİM FILL IN THE BLANKS WITH SUITABLE ANSWERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 olitere said: Sipeys açıp şeyini göstermekten başka birşey yapıcağın aklıma gelmiyor xuunla tartışırken abi Büyük ihtimalle sakallı bir foto falan koyar. Ve gerçekten çekecek kartım yok ona ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: LucifeL said: Aslında duygusal boşluğumun nedenini biliyorum ailem ve arkadaşalrım haricinde beni sarsıp kendime getirecek beni gerçekten sevn değer veren doğru sevdiceki bulamamış olmam. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 o fotoğraf geçen seneden topic en fazla 1 hafta anladın? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 fotoğrafı 13 kasımda , topiği de 11 kasımda açmışsın. bu bir tesadüf mü ? SANMIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar