Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abov ateri oyunu dövmesi olanla meslek lisesi dövmesi olan kapışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 easduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sensin lan ateri oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Cons said: abov ateri oyunu dövmesi olanla meslek lisesi dövmesi olan kapışıyorHadi lan ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abim gidin rp yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Cons said: abov ateri oyunu dövmesi olanla meslek lisesi dövmesi olan kapışıyorben kapışmam kimseyle insanlara laf sokma çabasında olan tüyü bitmemiş insanla hiç işim olmaz bu yaştan sonra sabırlıyımdır yani... Bu arada meslek lisesi okumadım zaten lise biteli 8 sene oldu :)dövmeler 1 senelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LET THE FIGHTS BEGIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 atari oyunu dovmesinin capsi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 pinokyu burunlu fanteziye +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Marty said: atari oyunu dovmesinin capsi var mi? Sanat sanatdır birader oyun moyun anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 omuzuna horde bayrağıda vurdur tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 wildhammer fact checkerdan farkınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben de horde sembolu bekliyodum ondan sormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Dartanian said: Beyler arkada.... http://img245.imageshack.us/img245/7020/img1316kopya.jpg ne var la arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 zenci dudaa var dartanyanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Llama, I got bad news for you.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 nivea reklamı var hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: Cons said: abov ateri oyunu dövmesi olanla meslek lisesi dövmesi olan kapışıyorben kapışmam kimseyle insanlara laf sokma çabasında olan tüyü bitmemiş insanla hiç işim olmaz bu yaştan sonra sabırlıyımdır yani... Bu arada meslek lisesi okumadım zaten lise biteli 8 sene oldu :)dövmeler 1 senelik :D sana daha önce troll üstüne troll vura vura hoplayan mandayı bıraktırmadım mı abi? Yaş kaç olmuş hala kıl tüy muhabbeti yapıyorsun, only god knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Pickles said: zenci dudaa var dartanyanda Çiğdem yiyemiyorum tuzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 xunn said: LucifeL said: Cons said: abov ateri oyunu dövmesi olanla meslek lisesi dövmesi olan kapışıyorben kapışmam kimseyle insanlara laf sokma çabasında olan tüyü bitmemiş insanla hiç işim olmaz bu yaştan sonra sabırlıyımdır yani... Bu arada meslek lisesi okumadım zaten lise biteli 8 sene oldu :)dövmeler 1 senelik :D sana daha önce troll üstüne troll vura vura hoplayan mandayı bıraktırmadım mı abi? Yaş kaç olmuş hala kıl tüy muhabbeti yapıyorsun, only god knows why.Buna sadece gülerim hocam troll troll falan diyorsun da bana laf soktugunu mu zannediyorsun seni kaale almıyorum yaptığın ibne muhabbetleri de ilgimi hiç mi hiç çekmiyor hele zaten erkek oldugun halde liseli kızdan bir farkın olmadığını gördüğüm gün zaten hiç mi sallamıyorum seni. Sen ne dersen de ilk önce insanlara laf sokma çabasında olma 2.olarak bıraktıramadım mı falan diye de sanki bi şey yapmışşsın gibi konusma ben daha önce sana ne cevap verdiği mi ne de senle ilgili yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Benle muhattab olmanı istesem senle muhattab olurdum ona göre konusurdum ama emin ol sen ve senin tanıdığın muhabbet ettiğin insanlarla konustugun gibi ya da laf soktugun liseli ergenlerle karıştırma beni anlatabiliyor muyum? Not: Sen bana hoplayan mandayı falan bıraktırmadın paticik açıldı buraya geldim ve sen bana birşeyi bıraktırabilecek kapasitede bir insan değilsin ben garbage da sadece geyik yapıyorum bu yaparken bile senin gibi ergen rockerım ben liseli kızdan farkım yok orçun ye beni açtım bekliyorum tarzı muhabbetlere giren de bir adam değilim önce adam olmak lazım gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kaale almadigin adama wot dösemek, fazla ironik degil mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sabırın zorlanırsa bir yere kadar kendini birşey zanneden ve durduk yere laf sokan adama döeşrim hertürlü... Zaten ben diğeceğimi dedim daha da konuşmam uzatmam benle ilgili konuşmasın ve yorum yapmasın yeterli sinirim bozluyor çünkü burada da insanların huzurunu bozmak anlamsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Adam forumd açık açık ibne dedi ya, ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Arkadaşlar bir anda sanal alemden soyutlandım ve bütün bu tartışmalar çok gereksiz geldi. Cidden soruyorum nedir derdiniz ? Niye böyle gereksiz konularda dünyanın en önemli meselesiymiş gibi buram buram ego kokutuyorsunuz . İşiniz gücünüz mü yok sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar