Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Neyse bitmiş mevzuları alevlendirmeyeyim. Çok yakışıklı çıkmışsın kardeşim yanında olsam muck muck tık tık. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sevgi caddesi nere kütahyada lucifel ? 5-6 yıl oldu sanırım gitmeyeli. o zamanlar yoktu öyle bi yer sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ben kütahyaya hayatımda bi kere gittim. çok ufaktım yengemgillerin (giller) ailesi ordaydı. böyle çorak ortamda çiftlikleri vardı tavuk kesmiştik. kafasını kesip salıyosun koşturuyo kanı akıyo sağa sola yuppii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 tabi sonra rüyalarıma girdi lan. araştırdım baktım büyüyünce hayvanlıkmış resmen yaptıkları ama çocukken çok şaşırmıştım. yaratık koşuyo kafası yokken serin hikaye true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Aluriel said: sevgi caddesi nere kütahyada lucifel ? 5-6 yıl oldu sanırım gitmeyeli. o zamanlar yoktu öyle bi yer sanki 4 sene önce oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hayir 5! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 neresi işte onu soruyorum. park falan mı yaptılar yeni ? neys ebayramda gidiyim üşenmezsem çıkarım evden belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 gri ile kırmızının uyumu tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 gri eşofman kilolu adamda göt izi yapar terlediğinde. Tam ortasında koyu bir çizgi oluşur eşofmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 gri eşortmanı destekleyen tek şey elde sigara ve cüzdan ne kadar itici peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 lol, hipster itici dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Llama heryerde karşıma çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bende senin için aynı şeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bir o kadar boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ip tut koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ortam loş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Llama said: gri eşortmanı destekleyen tek şey elde sigara ve cüzdan ne kadar itici pehya zaten ben oresim çekilirken poz verdim sayılmaz arkadaşımı ziyarete gitmiştim oraya öle çıkıp gezelim dedi gidilecek tek yer orası nasıl ne giyeyim ki başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Aluriel said: sevgi caddesi nere kütahyada lucifel ? 5-6 yıl oldu sanırım gitmeyeli. o zamanlar yoktu öyle bi yer sankiya meydandaki çiniye sırtı ver sağ çaprazındaki cadde ismi 4-5 sene evvel sevgi yolu olarak değişmiş istiklal caddesi havası katmaya çalışmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Pickles said: gri eşofman kilolu adamda göt izi yapar terlediğinde. Tam ortasında koyu bir çizgi oluşur eşofmanınöle sıkıntım yok boy 1.89 kilo 70 iz yapacak bi durum yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kütahyaya bar açılmadı di mi hala dsklfjslfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fede said: kütahyaya bar açılmadı di mi hala dsklfjslfjYa Gürallar Mc donald's bile açtırmıyor her yeri almışlar bir tek otelin altında koskoca Kütahya'da 1 tane Burger King var hangi bardan bahsediyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Dynun said: hacım popon ne güzel lan küçücük abi bu cümle nasıl sadece bir kere alıntılanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar