Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm 3-4 bişey.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben kütahyaya hayatımda bi kere gittim. çok ufaktım yengemgillerin (giller) ailesi ordaydı. böyle çorak ortamda çiftlikleri vardı tavuk kesmiştik. kafasını kesip salıyosun koşturuyo kanı akıyo sağa sola
yuppii
Mesaj tarihi:
tabi sonra rüyalarıma girdi lan. araştırdım baktım büyüyünce hayvanlıkmış resmen yaptıkları ama çocukken çok şaşırmıştım. yaratık koşuyo kafası yokken
serin hikaye
true story
Mesaj tarihi:
Llama said:

gri eşortmanı destekleyen tek şey elde sigara ve cüzdan ne kadar itici peh
ya zaten ben oresim çekilirken poz verdim sayılmaz arkadaşımı ziyarete gitmiştim oraya öle çıkıp gezelim dedi gidilecek tek yer orası nasıl ne giyeyim ki başka :D
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

sevgi caddesi nere kütahyada lucifel ? 5-6 yıl oldu sanırım gitmeyeli. o zamanlar yoktu öyle bi yer sanki
ya meydandaki çiniye sırtı ver sağ çaprazındaki cadde ismi 4-5 sene evvel sevgi yolu olarak değişmiş istiklal caddesi havası katmaya çalışmışlar :D
Mesaj tarihi:
Pickles said:

gri eşofman kilolu adamda göt izi yapar terlediğinde. Tam ortasında koyu bir çizgi oluşur eşofmanın
öle sıkıntım yok boy 1.89 kilo 70 iz yapacak bi durum yok :D
Mesaj tarihi:
fede said:

kütahyaya bar açılmadı di mi hala dsklfjslfj
Ya Gürallar Mc donald's bile açtırmıyor her yeri almışlar bir tek otelin altında koskoca Kütahya'da 1 tane Burger King var hangi bardan bahsediyorsun :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...