di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Pickles said: ABİ LÜTFEN 3.KÖPRÜYE KARŞI ÇIKMAYIN ALLAHINIZI SEVERSENİZ YA Kopruye degil, kesilecek 2 milyon agaca karsi cikiyoruz zaten. Yerine 2 milyon tane ekicekseniz hava hos bence. Bir de kopru yaptiktan sonra gerzekce yollari daraltacak zihniyete de karsi cikiyorum. I. Kopru yolunun bir yerinde yol 2-3 serite daraliyor resmen. Geri kalani 15 serit olsa da bir ise yaramiyor haliyle. II. Koprude de var ayni sey. Avrupa-Anadolu yonundeki yol inanilmaz salakca. 14 giseden cikanlarin hepsi 4 serit yola girmeye calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ayrıca 3. köprü sınıfın ve bizim hiçbir işine yaramıyor , anca şehir merkezlerinden uzakta lüks sitelerde oturan godomanların konforuna iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 maslakta okuyan itünün gariban öğrencilerine de ilaç olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 olitere said: Ayrıca 3. köprü sınıfın ve bizim hiçbir işine yaramıyor , anca şehir merkezlerinden uzakta lüks sitelerde oturan godomanların konforuna iyi gelir hayir ucuncu kopru karadeniz otobaniyla temi baglamak icin yapiliyo istenen sey dogudan gelen araclarin hic istanbula girmeden direk kopruden gecip avrupaya ulasabilmesi ki cok da mantikli bu sayede ikinci koprudeki tir trafigi azaltilip 2inci kopruye kaydirilcak trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 olitere said: Ayrıca 3. köprü sınıfın ve bizim hiçbir işine yaramıyor , anca şehir merkezlerinden uzakta lüks sitelerde oturan godomanların konforuna iyi gelir babamın evinin hemen ordan geçiyo godoman babamın evinin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 cerebralis said: eveet 546545322. ateş fotosuyla siz patileri kusturmaya and içtim ben de mankenim !!! hepimiz mankeniz!! hsgdhgs çıkan şekil baya başarılı. iş başvurusu yapacağın zamanlar cvine bunu da ekle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dylanN said: ahahhaaha ben de çok kırgınım o konuda kendime. sen git sadece 2 gün çekim yap sonra 1 ay tatil yap dinlen gez toz :) hayat işte. kişisel gelişim miktarı %0.0001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ardeth dikkate alıcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 fire poi çevirmek yürek istemiyo mu yea? normal poi bile zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yürek diil çalışma istiyo=P ben de çok uzun zaman soora başladım normalde biraz ilerledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ne kadar zor olabilir ki, bende denemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 zor diil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ardeth said: dylanN said: ahahhaaha ben de çok kırgınım o konuda kendime. sen git sadece 2 gün çekim yap sonra 1 ay tatil yap dinlen gez toz :) hayat işte. kişisel gelişim miktarı %0.0001 istatistikleri siz mi belirliyordunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 evet mi? canın sağolsun dfghjk hiç uğraşammicam yeterince eğlendim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 noldu olm burda. her yer kan ve meni olmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 her güne yeni bir dilan resmiyle başlanınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 insanlar sıkılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Selam napıyosunuz burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 rasmon cikma teklif edicekmis onu bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Benim nine fotomun konma zamanı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 özel istek üzerine edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar