dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bi rahatsızlığı olan var ise okumasın arkadaş ashdjfaj istediğimi istediğim gibi yazarım :D özgürlük diye birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 herr hausun dibi derren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dylanN said: bi rahatsızlığı olan var ise okumasın arkadaş ashdjfaj istediğimi istediğim gibi yazarım :D özgürlük diye birşey varyaz da cvp öle gelmicek anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vaniLLe said: poz ve hirka hic degismiyo =P oha ne hırkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Saeros said: dylanN said: @saeros senin saçlarına noldu? kısa bunlar niye? sigara yakarken tutuşunca yarısı filan yandı, kısa kestirdim ben de oha benim en büyük korkum bu, her türlü ateşten uzak durcam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Saeros said: dylanN said: @saeros senin saçlarına noldu? kısa bunlar niye? sigara yakarken tutuşunca yarısı filan yandı, kısa kestirdim ben de offs :( geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Saeros said: vaniLLe said: poz ve hirka hic degismiyo =P oha ne hırkası nebliyim ben mi yamuluyorum, lacivert hirkali baska pozlarin geldi aklima direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sigara içmiyorum bu arada, uzun saçtan sıkılıp kestirdim 1 yıldır filan kısa saçlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 lan niye kaldırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dylanN said: bi rahatsızlığı olan var ise okumasın arkadaş ashdjfaj istediğimi istediğim gibi yazarım :D özgürlük diye birşey var http://coolaggregator.files.wordpress.com/2008/05/attention-whore3.jpg Tarzı postlar evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Saeros said: sigara içmiyorum bu arada, uzun saçtan sıkılıp kestirdim 1 yıldır filan kısa saçlıyım ehehe sakaci sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hırka değil len o yavuzu tanıdığımdan beri giydiği sweat yanıma onsuz gelince tanımıyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kandırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 çı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 evet yavuz, where is your god now?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Dartanian said: http://coolaggregator.files.wordpress.com/2008/05/attention-whore3.jpg Tarzı postlar evet..o duruşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 1 kuruş, kaç vuruş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Saeros said: ben ve yurt http://img207.imageshack.us/img207/3110/snapshot201011055.jpg fazla özelliği yok fotoğrafın işte şirinlik filan yaptım ağzımla, aa adam diyip geçebilirsiniz Sevdim yeni tipini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hem combo yapıp hem breakledin. oldu mu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Saeros said: ben ve yurt http://img207.imageshack.us/img207/3110/snapshot201011055.jpg fazla özelliği yok fotoğrafın işte şirinlik filan yaptım ağzımla, aa adam diyip geçebilirsiniz Sende bi değişiklik sezinledim, memelerinmi büyüdü? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yabız saçların mı dökülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ne memesi evet saçım dökülüyo, baya da inceldi saçmasapan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 synthesizer said: işe yaramıyorlar! ahahah süper combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yavuz eski yavuzu istiyoruz lan eskiden şebekliğ idaha bi içinden gelerek yapardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar