Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warner Bros, Turbine'i satın aldı.

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Warner Bros ve Turbine birlikteliği resmiyet kazandı
Warner Bros, Turbine'ı satın aldı.

Dungeons & Dragons Online ve The Lord of the Rings Online’ın yapımcısı Turbine, Warner Bros tarafından satın alındı. Warner Bros birkaç ay önce, Batman:Arkham Asylum’un yapımcı stüdyosu Rocksteady’i de satın almıştı. Oyun sektörünün önemli bir dağıtımcısı olma yolunda ilerleyen Warner Bros, bünyesinde kaliteli oyunların gelişmesine olanak sağlayacak.

Söylentilere göre Warner Bors ve Turbine, yaklaşık 150 milyon dolara anlaşmışlar.

Orijinal sitedeki haber

Warner Bros geliyor, DDO ve LoTR coşuyor gibi. DDO'nun filmi de çıkar artık akarız :D
Sosyal ağlarda paylaş

O PvP denen zımbırtı oyun dengelerinin sürekli değişmesine sebep olup adamı kıl ediyor zaten. Şu haliyle oyun gayet iyi. Ön yargı diz boyu ama pvp yok diye. WoW'da open pvp olmazsa olmaz diyorlar mesela ama ben level kassarken yediğim ganklardan sonra mainle mekan basmak dışında o open pvp olayına BC çıktığından beri giremedim. Yok öyle bir şey çünkü :D
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:

O PvP denen zımbırtı oyun dengelerinin sürekli değişmesine sebep olup adamı kıl ediyor zaten. Şu haliyle oyun gayet iyi. Ön yargı diz boyu ama pvp yok diye. WoW'da open pvp olmazsa olmaz diyorlar mesela ama ben level kassarken yediğim ganklardan sonra mainle mekan basmak dışında o open pvp olayına BC çıktığından beri giremedim. Yok öyle bir şey çünkü :D

open pvp yi düşünseler zaten bg diye bir olay çıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...