|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Warner Bros ve Turbine birlikteliği resmiyet kazandı Warner Bros, Turbine'ı satın aldı. Dungeons & Dragons Online ve The Lord of the Rings Online’ın yapımcısı Turbine, Warner Bros tarafından satın alındı. Warner Bros birkaç ay önce, Batman:Arkham Asylum’un yapımcı stüdyosu Rocksteady’i de satın almıştı. Oyun sektörünün önemli bir dağıtımcısı olma yolunda ilerleyen Warner Bros, bünyesinde kaliteli oyunların gelişmesine olanak sağlayacak. Söylentilere göre Warner Bors ve Turbine, yaklaşık 150 milyon dolara anlaşmışlar. Orijinal sitedeki haber Warner Bros geliyor, DDO ve LoTR coşuyor gibi. DDO'nun filmi de çıkar artık akarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 İyi haber mi kötü haber mi bu şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bana iyi gibi geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 common espriler gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 O deilde Warner Bros, Waschsowki falan gibi şeyler çıkınca bizim ülkedende bilmemne BILAAEEEER ler çıktı çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 warner bakti bu islerde iyi para var, atladi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 daha çok casual oyun demek bu durum aslında. oyunla büyüyen hevesle oynıyan çoğu insan şuan 21+ olduğu ve iş güç sahibi olduğundan aslında iyi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 casual oyundan ziyade consolized oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 paticik çağ atlıyor "bugs bunny online" esprisi yapılmamış hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 şu değişikliklere göre , ben şu anda eziyet çekiyorum paladin levellerken :/ crusader strike gibi bişey için yalvarıyorum ben 39 leveldir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hangi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Muhtemelen wow a yazacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 tunch said: şu değişikliklere göre , ben şu anda eziyet çekiyorum paladin levellerken :/ crusader strike gibi bişey için yalvarıyorum ben 39 leveldir :( peki warner bros la alakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 asherons call kral oyundu valla 1.si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 lotr'u evil vs. good şeklinde bi evirip çevirseler aslında, şöyle open pvp hale gelse başlarım. başlamamamın tek sebebiydi open pvp olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Open PVP olan çooooook oyun var ( her ne kadar bişeye benzemeselerde ) bırakında birinde olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 O PvP denen zımbırtı oyun dengelerinin sürekli değişmesine sebep olup adamı kıl ediyor zaten. Şu haliyle oyun gayet iyi. Ön yargı diz boyu ama pvp yok diye. WoW'da open pvp olmazsa olmaz diyorlar mesela ama ben level kassarken yediğim ganklardan sonra mainle mekan basmak dışında o open pvp olayına BC çıktığından beri giremedim. Yok öyle bir şey çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 güzel haber güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 VashTheStampede said: O PvP denen zımbırtı oyun dengelerinin sürekli değişmesine sebep olup adamı kıl ediyor zaten. Şu haliyle oyun gayet iyi. Ön yargı diz boyu ama pvp yok diye. WoW'da open pvp olmazsa olmaz diyorlar mesela ama ben level kassarken yediğim ganklardan sonra mainle mekan basmak dışında o open pvp olayına BC çıktığından beri giremedim. Yok öyle bir şey çünkü :D open pvp yi düşünseler zaten bg diye bir olay çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Turbine çok iddialı olmasada kendi çizgisinde sabit bir şekilde ilerledi her zaman. Belki bu birleşme olumlu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Belki bundan sonraki projelerinde olur. Şu anki aktif projelerin gidiş hattını bozmak gibi çok tehlikeli bir riske girmezler herhalde ( Bkz: Swg ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar