FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Kasımda gelicek işte her zaman ki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Horde guildi lazım, casual, cataclysmde oynayacak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Farinal said: ya fps oynarken kusman gelseydi? Bende oluyor o. Mesela half life 1 in grafik motoru, Quake 2 nin grafik motoru, Soldier of fortune 1 ve 2 nin grafik motoru baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yaptigim ise bagli oyunda grindde filan hic uykum gelmez abidik gubidik seyler pesindeyken misal instance larda cok pis uyuyorum ama oyle bole degil, MC de basladi ilk shazz ile sulfuron arasi bayik otesi gereksiz uzun igrenc trashde BWL de devam etmedi bu, AQ20 de filanda uyudugumu hatirlamiyorum bide o zaman vent filan kullanmiyordu guildum uyuyunca raid warning e kaliyordum TBC de 32234. kez yapisimizda su curator- ilhoof arasi gereksiz uzun trashde uyuyakalmaya basladim gene devam etmedi bir ust isntancelarda vent olmasina ragmen WOTLK de naxx da hunterla cok pis uyudum ama, spider wing loatheb filan fix uyuyakaliyordum main degsitirdigimde sorun gecti ama 5 kisiliklerde tank oynarken hic uyuyakalmam misal, surekli yapicak degisik bisiler bulurum olmadi millete pislik yaparim filan, healer girdigimde uyanik kalmak imkansiz gibi ama WOTLK heroiclerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Viktor said: yaptigim ise bagli oyunda grindde filan hic uykum gelmez abidik gubidik seyler pesindeyken misal instance larda cok pis uyuyorum ama oyle bole degil, MC de basladi ilk shazz ile sulfuron arasi bayik otesi gereksiz uzun igrenc trashde BWL de devam etmedi bu, AQ20 de filanda uyudugumu hatirlamiyorum bide o zaman vent filan kullanmiyordu guildum uyuyunca raid warning e kaliyordum TBC de 32234. kez yapisimizda su curator- ilhoof arasi gereksiz uzun trashde uyuyakalmaya basladim gene devam etmedi bir ust isntancelarda vent olmasina ragmen WOTLK de naxx da hunterla cok pis uyudum ama, spider wing loatheb filan fix uyuyakaliyordum main degsitirdigimde sorun gecti ama 5 kisiliklerde tank oynarken hic uyuyakalmam misal, surekli yapicak degisik bisiler bulurum olmadi millete pislik yaparim filan, healer girdigimde uyanik kalmak imkansiz gibi ama WOTLK heroiclerde Bana da tanklarken aşırı bi sıkkınlık geliyor. Hep aynı şey gibi geliyor. Sen ne buluyorsun yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 wow çıktığından beri oynuyorum daha geçen gün level 80 bi karakterim oldu. alla alla ilginçmiş lan 80 item falan topluosun. bg de adam bi adam bana "dude seriosly you'd get better items" dedi. küfür ettim ama türkçe. anlamadı ki şerefsiz. yeni 80 olduk lan dur hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Fin said: mevsimsel olabilir hic wow oynamayan arkadasim var mesela uyku yetmiyor diye sikayet ediyor 1 aydir ^^ onun disinda cok bayiyor ama uykum gelmedi pek 3/7 raid yapiyoruz bide inse su lk title alip erasmus stajina gideyim diyorum eheh. 10man grup kur kes 2 hafta deneseniz inio o boss nasılsa aynı title'lar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 valla uyku sorunum pek olmuyor bayınca direkt cıkıyorum da. bazen boyle kalmam gereken vakitler oluyor. o sıra flash heal spamliyorum random grid target'a gözlerimi yumup başka diyarlara gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Saeros said: ben biraz uzaniym Ahahahhaha TBC'den beri kabusumsun sae. Bu adam en az 20 kere raid dağıtmıştır ben biraz uzanayım diyerek. Hayvan bi de öyle bi uyuyor ki telefonun sesini bile duymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 çünkü wow sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 şu topiği okurken uykum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kopernik said: Fin said: mevsimsel olabilir hic wow oynamayan arkadasim var mesela uyku yetmiyor diye sikayet ediyor 1 aydir ^^ onun disinda cok bayiyor ama uykum gelmedi pek 3/7 raid yapiyoruz bide inse su lk title alip erasmus stajina gideyim diyorum eheh. 10man grup kur kes 2 hafta deneseniz inio o boss nasılsa aynı title'lar :D kingslayer degilde lotd lazim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Estel_Anorien said: çünkü wow sıkıcı pvpsi cok kotu oldugundan oyun baydi dota rulez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 wow cidden bayıyor belirli bir süre önce. Ben gene herzamanki gibi catacylsm çıkınca 2-3 ay oynayıp geri bırakıcam herhalde asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 axedice said: Saeros said: ben biraz uzaniym Ahahahhaha TBC'den beri kabusumsun sae. Bu adam en az 20 kere raid dağıtmıştır ben biraz uzanayım diyerek. Hayvan bi de öyle bi uyuyor ki telefonun sesini bile duymuyor. sonrasında sabah 5'te uyanıp açık kalmış clienttan oyuna girip raiddeki herkesi offline görmek çok eğlenceli oluyodu ama tabi kesin birileri alt karakteriyle oyunda oluyodu yiyodum küfürü ololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Castiel said: Su içer gibi redbull içen yoktur herhalde :p ben varım.. her akşam minimum 7-8 tane içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Valla çok oynamıyorum çok baymıyorum uykum gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bende bıraktım oyunu 15 gündür oynamıyorum eksikliğinide hissetmedim valla mis gibi oldu bi sürü boş vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 S-H said: bende bıraktım oyunu 15 gündür oynamıyorum eksikliğinide hissetmedim valla mis gibi oldu bi sürü boş vakit Sigara gibi bu oyun oh ne güzel diosun sonra yavaş yavaş özlemeye başlıyorsun. Bir gün yine canın çekio hesabı açıyorsun 2-3 hafta hardcore paralıosun kendini sonra tekrar sıkılmaya ve zamanını harcadığını düşünmeye başlıorsun. Ben bu saçma kısır döngüyü son 2 yıldır yaşıorum. Farklı oyunlar deniorum nedense beni bu oyun kadar tatmin etmiyor. Özellikle bana özel mi bilmiorum ama dier oyunların combat'ı bu kadar akıcı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 vanillada non stop gozumuzu kirpmadan oynardikta artik bayiyo insan bayincada esnemeye basliyo uykusu geliyo dogal olaraktan. araliksiz 36 saat oynadigimi hatirlarim olmedim Allaha sukur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Hardcore oynamayanlar için oyunda rotasyon denen şey artık çok dikkat gerektirmediğinden bende de uyuklama oluşuyor, tabi buna oyun süresince aldığım alkol'ün de etkisi olmuyor değil, Bende çözümü healer oynamamakta buldum, artık dps onda da ranged dps oynuyorum ki, uyuduğumda sadece ben yatmış oluyorum tüm grup değil :) Zaten şu anki 5man'ler gayet rahat 4 kişi ile de gidiyor, çok kasılırsa 3 kişi bile alır tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sıkılma ile ilgili bişi bence.uyuosanız oynamayın yada raid sırasında geyik yapın millet ile. bu arada wowu bıraktım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Random heroicler su an yeni gelen 3ü dışında hatta onunda belki HOR dışında 4 kişi rahat hatta 3 kişi bile yapılıyorlar. Ama elbette healer benim gibi über oldugundan olabilir. Şansıma da soyle 45k üzeri bi tank geldimi ohhh miss valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Coder said: Castiel said: Su içer gibi redbull içen yoktur herhalde :p ben varım.. her akşam minimum 7-8 tane içiyorum ölürsen game over oluyor biliyorsun başka hakkın falanda yok ona göre çok abartma ayrıca ahahah o imzandaki quote için link versene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugiss Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Seperate said: arena yap sinir küpü oluyosun uyku fln kalmıyor hahaha cok haklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar