Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ya 50-90-15 kb/sn indirme hızı değişiyor. Oysa şuan 500 ile indirmesi lazım. Ayarları nasıl sıfırlanır bu programın yada nasıl yapılmalıdır hakkını vermesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 seeder yoktur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ortaklar 33(522) eşler 18(8101) Durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 oran yeterince düsük gbi geldi bana sonucta cok olsa bile seeder baglantilari düsük olabilir veya kismis olabilirler gayet normal gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ha bide port açtın mı diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Başka torrent buldum ordan çekiyorum şimdi 280'e çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 forçen said: ha bide port açtın mı diycem Onun için modem ayarlarına girmem gerekiyorsa giremiyorum ortak modem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 evet girmen gerekiyor. ayrıca da port yönlendirmesini düzgün yapmazsan tam verim alamazsın dl yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Şifresi var giremiyorum Rome dizinin 1. sezonunu indiriyorum. Hdtv diyor umarım uyumlu altyazı bulurum 4.19 Gb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 resimde gördüğün setup guide dan run test e basarak port yönlendirmenin düzgün olup olmadığını öğrenebilirsin; Resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Run teste tıkladığımda 500 filan diyor. Belli hakkını veremiyor. Ama port açma imkanımda yok. Giremiyorum modem ayarlarına adam şifre koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 porttestinin yanında yeşil ok görebildiysen benim resimdeki gibi port açıktır. ha bide modemin standart şifresini girmeyi denedin mi? bende airties var modemin şifresi yok. admin, dns gibi şifreler denemiş girememiştim meğer boş bırakıp tıklamak gerekiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 forçen said: porttestinin yanında yeşil ok görebildiysen benim resimdeki gibi port açıktır. ha bide modemin standart şifresini girmeyi denedin mi? bende airties var modemin şifresi yok. admin, dns gibi şifreler denemiş girememiştim meğer boş bırakıp tıklamak gerekiyomuş AHAHAHAHAAHAHAHAAH girdim modeme şifre yokmuş :D Bende admin ttnet falan yazdıydım :D Şimdi napcam ? Port açılmamış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 markası ne modemin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ya da sen direk şu siteye gir adım adım takip et yap ne gerekiyosa http://www.portacmak.com/ ben burayı kullanmıştım ilk başladığımda bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Tamam oraya bakıyorum Airties modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kullanmayın böyle ayıpçı paylaşım programlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 utorrent de upload unu 8 kb dan asagı dusurdugunde download ın da otomatık dustunu bılıyorsundur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yok öyle bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Tamamdır açtım port 26000 ile ama. Bu portun değeride durumu değiştiriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 1024 altını açmamak ya da common portları ellemememek lazım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Utorrent'in son uptade ini yaptım cpu %20 civarında kullanıyo aşırı bi kullanım geldi bana.Daha düzgün önerebilceğiniz bi versiyonu yada başka bi torrent programı varmı çok kaynak kullanmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 %2 cpu kullanıyor bende sadece ama illa başka bişi isterim diyorsan, abc, bittornado, deluge, flashget, opera felan kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 benimde dl çok düştü genel olarak düştü ttnette bişi mi var ki yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bende de tam tersi bir sorun var. Cok saglam indiriyorum, saniyede 1 mb. indiriyor, tar.. tarr HD'yi kasiyor suratten ama upload kotu. Tek bir siteden indirdigimden hesabimin banlanmamasi icin belli bir upload/ download orani tutturmam lazim. Portlar vs. acik hersey yesil, utorrent ayarlarini duzeltiyorum ama upload kotu. Cozumu de biliyorum. Internet saglayicimdan sabit ip yaptirdigim zaman upload duzeliyor ( Onceki firmada boyle idi. Simdi baska bir internet firmasinin internetini kullaniyorum) Ama o zaman ek para odemem gerekiyor. Port'larimi filter mi ediyorlar, blok mu ediyorlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar