forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bugün alsancakta gördüğüm her liseli kızın peşine düşesim geldi. içim gidiyor ya. lisede okurken böyle bi adam değildik, lise bitti liseli aşkı başladı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Doğal. Ben bir de Sabancı kampüsünde yaşıyorum yani. Bazen cuma akşamüstü erken dönebilirsem caddede liseli görüyorumiçim bir hoş oluyor. Senede 4-5 gün falan görebiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sen şu facebooktan 3453243 yapan.. yok sen değildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 herhangi bir mühendislikte felan mi okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 doğaldır boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 üniversite de etek giyen gömleginin dügmelerini acan kizlar yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Doğal. Ben bir de Sabancı kampüsünde yaşıyorum yani. Bazen cuma akşamüstü erken dönebilirsem caddede liseli görüyorumiçim bir hoş oluyor. Senede 4-5 gün falan görebiliyorum :D Cadde liselisi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Lise üniforması giyip dolaşan yok. Malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tellos erenköy kız lisesini kolluyor gerisi sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ahahahah harbi ya sdfsdf artık gözlemiyodur gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sen lisedeyken baska bi güzeldin be burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Evet işte. Bi yerden sonra heps too old :( sdfsdf O fantezi sağlam olmasa dünya çapında milyon tane liseli kız fantezili film çekilmezdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bilgisayar mühendisliğinde okuyorum abi. özel üni olmasına rağmen bölümümüzde bir avuç kız var çoğu da çirkin. ama önemli olan okuldaki güzel kızların miktarı değil; LİSELİMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Nasıl başlık lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hah işte ondan sonra marmaristekiler ayı diyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bu başlık allison angela gider. maksimum 3 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Evet işte. Bi yerden sonra heps too old :( sdfsdf O fantezi sağlam olmasa dünya çapında milyon tane liseli kız fantezili film çekilmezdi :D o filmlerin sanatsal degeri var oynayan hatunlarinin hepsinin bi gideri var arkadas her liseli kizin pesine düsmeye kalkmis okudugu bölüm ve kizlarindan kaynaklaniyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 alsancak'ta sj 15.30'da dağılıyor, çarşambaları 13.05 ona göre ayarlarsın artık kendini hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Garip misiniz gece gece hey allaam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Rewendor said: hah işte ondan sonra marmaristekiler ayı diyonuz :D yap bu basliga da bir acilim rewendor adamlar azmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Rewendor said: hah işte ondan sonra marmaristekiler ayı diyonuz :D abi iyide ben gidipde kızlara "do you sex?" demiyorum. sadece beğeniyorum, laf da atmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hep aynı kisiler var lan topikte. abazalar basmis abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ultrAslan said: nileppezdel said: Evet işte. Bi yerden sonra heps too old :( sdfsdf O fantezi sağlam olmasa dünya çapında milyon tane liseli kız fantezili film çekilmezdi :D o filmlerin sanatsal degeri var oynayan hatunlarinin hepsinin bi gideri var arkadas her liseli kizin pesine düsmeye kalkmis okudugu bölüm ve kizlarindan kaynaklaniyor bence taha'nın da dediği gibi, cadde liselisi görüyorum ben. Gideri olmayanın caddeye çıkması yasak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar