Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ayucan said: keske marvel karakterleri ultimate versiyon olsaymıs klasik kostümler mazide kaldı bence. ultimate kostümler cok kötü, klasık kostümler klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 x23 + deadpool ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Shuma-Gorath ve Jill Valentine oyunun Collector's Edition'ını alanlar için DLC olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kaede said: http://img703.imageshack.us/img703/8753/1290318160276.png ÇOK iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Storm ve C. Viper açıklandı. http://www.eventhubs.com/news/2010/dec/09/storm-and-c-viper-confirmed-mvc3/#comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 abi diğer oyunlardaki düzinelerce karakterden sonra biraz az geldi bana karakter sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Anelor said: abi diğer oyunlardaki düzinelerce karakterden sonra biraz az geldi bana karakter sayısı ahaha adamlar yavaş yavaş tanıtıyorlar karakterleri senin dediğine bak. henüz hepsi kesinleşmedi karakterlerin yine de oldukça sağlam karakterler var. 16x2, 32 karakter var. 40 civarı karakter olacak, daha 8 tane açıklanacak yani. 40 civarı karakter de az değildir herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 marvel'dan she-hulk, modok ve super skrull gibi ekstra gıcık olduklarımı saymazsam, marvel'dakilerin hepsi süperken capcom'a baktığımda kayda (benim kaydıma) değer sadece ryu, dante ve gameplay video'larından beğendiğim 2-3 eleman var o kadar. tabi bu durum okuduğum/izlediğim marvel ürünlerinin, oynadığım capcom oyunlarına göre hayvan gibi fazla olmasından kaynaklanıyor ama ne bileyim, direk marvel'a takılırım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bone said: Anelor said: abi diğer oyunlardaki düzinelerce karakterden sonra biraz az geldi bana karakter sayısı ahaha adamlar yavaş yavaş tanıtıyorlar karakterleri senin dediğine bak. henüz hepsi kesinleşmedi karakterlerin yine de oldukça sağlam karakterler var. 16x2, 32 karakter var. 40 civarı karakter olacak, daha 8 tane açıklanacak yani. 40 civarı karakter de az değildir herhalde... ha ben önceki sayfalarda biyerde gördüm böyle 10-15 tane karakter vardı o kadar sandım ondan öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yok baya açıkladılar, Captain America, Albert Wesker, Deadpool, Amaterasu, Doctor Doom, Arthur, Dormammu, Chris Redfield, Hulk, Chun-Li, Iron Man, Crimson Viper, Magneto, Dante, M.O.D.O.K., Felicia, She-Hulk, Jill Valentine, Shuma-Gorath, Morrigan Aensland, Spider-Man, Nathan Spencer, Storm, Ryu, Super-Skrull, Trish, Thor, Tron Bonne, Wolverine, Viewtiful Joe, X-23, Zero. akuma, guile bi de cable gelirse çok güzel olur. hatta bak sabretooth gelsin. sabretooth+wolverine+x-23 takılırım çok pis tırmıklarım düşmanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.gametrailers.com/video/taskmaster-trailer-marvel-vs/709363 http://www.gametrailers.com/video/akuma-trailer-marvel-vs/709361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Oyun bugün çıkıyor. Takımım hazır. Arthur/Morrigan/Wesker. Arthur ilk başlayacak, Morrigan meter veren assistiyle yardım edecek. O ikisi ölürse Wesker'ı süreceğim sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-marvel-vs/710610 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 alidmda daha gelmedi, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 3 saat once ulasti paket elime, iki kelime ile ozetlersek MUHTESEM EGLENCELI oyun mvc2 nin ruhuna sadik kalmislar, combat baya akici ve hizli, ne an ne olucagi kesinlikle belli degil, baslangic icin kontroller gayet basit ama ustalasmasi feci zor diger mvc oyunlari gibi kadroyu baya begendim, serefsizler DLC satcaz diye jill i cikarmasaydi takimim super olcaktida simdilik koca bir meh cekmek zorunda kaldim, phoenix she-hulk morrigan gidiyorum phoenix asiri eglenceli olmus, zaten en sevdigim marvel karakteri daha oyun elime ulasmadan main im belliydi ehuehu, elestiriler dogru olmus hani glass cannon desek hafif kalir ama potansiyel OP char, iyi birinin elinde turnuvalarda kan cikartir (online yalan baya phoenix gibi bi charla 50 ping yoksa asdf) arcade de baya tadinda ve zor olmus, son boss galactus gelio iste encounteri spoillamiyimda zor baya ehueheu, she hulk ile agzini kirdigimda %2 health kalmisti bende ve baska charim yoktu endingler I AM DISAPPOINT olmus, 2011 de hala iki resim 6 satir yazi ile ending yapma zihniyetini degistirmemis capcom, ama she hulkla bitirdigim icin endingde ace attorney mahkemesinde cikti kendisi, edgeworth ile phoenix in davasinda hakim olarak masayi kirdi hayvan, phoenix ile edy korkudan birbirine sarildi filan baya komikti eheueheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 viktor sizin eve gelebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Çok uzağım konuya da, bu oyun sadece arcade modu bamgüm dövüş oyunu mu? İzlediğim trailerlar o yönde de, oyun alacam kararsızım multisi falan varsa ve sarıyorsa ben de alayım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 aslinda bi kafe filan buyuk ekranli kapatip 20-30 kisi toplanip sapik gibi oynayabiliriz bunu asdf kontrollerde sole bisi eklemisler, iki mode var manuel ve simple, simle secince normal attak tuslari combo tusuna donuyor atiyorum sirf yumruk basinca shoryuken cekebiliyosunuz, bu oyunu hic bilmeyen ama oynama kistiyen adamalra nimet olmus, arkadasla denioz su anda bole oyunlarla alakasi yok herifin ama x-23 ile agzima siciyor su anda asfdfads modok u sevmedim thor cok iyi, asgard stage MUHTESEM olmus wesker bi tuhaf olmus oynanis (kotomine seslendirio bide eheuehu) storm bi onceki oyundan cok degismemis, dikkatsiz yakaliyinca hala cok iyi kitliyebiliyor ama spidey yi pek begenmedim, onceki oyunlardada oynamasi en zevksiz akrakter hep spidey idi benim icin gerci sentinel ile deadpool bakmak istiyorum, bakinca yazarim dante ile trish iyi gitmis oyuna, haggar vs hulk COOOK zevkli okami den amaterasu nun oynanis degisik olmus baya ama sadece 5 saniye filan oyniyabildim adsf bu arada seslendirme cok super olmus, hotblood tomakazu seki viewtiful joe olarak sahane zaten, dante desek morikawa zaten (SEPHIROTTTTTHHHHH DUDUDUDUDUUUUU), haggar i bleach in tessai seslendirio, morrigan in 40 yillik seiyuu sunu cope atmis capcom, yapimci ozellikle tanaka rie yi morrigan icin isteyip israr etmis, cuk diyede oturmus ses hani, waifuuu <3 <3 <3 tabi alternatif olarak dublaja alabiliyorsunzu japon akrakterleri, genelde ingilzice oyunlarda seslendirenler seslendiriyorda haliyle ben begenmedim marvel karakterleri ise default sesleriyle geliyor, ses degistirme opsiyonunuz yok. iyide olmus, japon spidey cekilmezdi ama phoenix i jennifer hale in seslendirmesi bana KOCAAAAMAN bir supriz oldu, cokda iyi eslendirmis en sevdigim karakter + en sevdigim batili voice actor = WIN spidey oyunalrdan ve spectacular dan alisik oldugumu josh keaton wolverine ide son donemde cikan he royunda oldugu gibi steve blum seslendiriyor, onun disinda cokda takmamislar marvel karakterlerini, en son animasyon veya oyunda kim seslendirdiyse onu getirmeye calismislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Thor ve spiderman önemli onlar nasıl? Thor vurdumu yer gök inliyemi, spiderman dır dır konusuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 thor iyi iste baya spidey her zamanki gibi cok laf, az is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ben keepaway oynayamadığımı farkettim oyunu aldığımda, takımımı Haggar Zero Akuma yaptım. Training moddayım sürekli, online oynamaktan korkuyorum :P. Oynamak isteyen varsa eklesin beni. PSN'im Gokhan_The_Scrub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 viktor şu psn sayfasını da bir güncelle yeri gelmişken (ilk sayfayı) psn'ler karambole gidiyor sonra. beraber multi yapılabilecekken herkes başka başka oyunlar oynuyor. ben de bir ara edineyim bakalım, en son play station 1'de oynamıştım marvel vs. capcom ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar