Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel vs Capcom 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Anelor said:

abi diğer oyunlardaki düzinelerce karakterden sonra biraz az geldi bana karakter sayısı

ahaha adamlar yavaş yavaş tanıtıyorlar karakterleri senin dediğine bak.

henüz hepsi kesinleşmedi karakterlerin yine de oldukça sağlam karakterler var.
16x2, 32 karakter var.

40 civarı karakter olacak, daha 8 tane açıklanacak yani.

40 civarı karakter de az değildir herhalde...
Sosyal ağlarda paylaş

marvel'dan she-hulk, modok ve super skrull gibi ekstra gıcık olduklarımı saymazsam, marvel'dakilerin hepsi süperken capcom'a baktığımda kayda (benim kaydıma) değer sadece ryu, dante ve gameplay video'larından beğendiğim 2-3 eleman var o kadar.

tabi bu durum okuduğum/izlediğim marvel ürünlerinin, oynadığım capcom oyunlarına göre hayvan gibi fazla olmasından kaynaklanıyor ama ne bileyim, direk marvel'a takılırım şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Anelor said:

abi diğer oyunlardaki düzinelerce karakterden sonra biraz az geldi bana karakter sayısı

ahaha adamlar yavaş yavaş tanıtıyorlar karakterleri senin dediğine bak.

henüz hepsi kesinleşmedi karakterlerin yine de oldukça sağlam karakterler var.
16x2, 32 karakter var.

40 civarı karakter olacak, daha 8 tane açıklanacak yani.

40 civarı karakter de az değildir herhalde...

ha ben önceki sayfalarda biyerde gördüm böyle 10-15 tane karakter vardı o kadar sandım ondan öyle dedim
Sosyal ağlarda paylaş

yok baya açıkladılar,
Captain America, Albert Wesker, Deadpool, Amaterasu, Doctor Doom, Arthur, Dormammu, Chris Redfield, Hulk, Chun-Li, Iron Man, Crimson Viper, Magneto, Dante, M.O.D.O.K., Felicia, She-Hulk, Jill Valentine, Shuma-Gorath, Morrigan Aensland, Spider-Man, Nathan Spencer, Storm, Ryu, Super-Skrull, Trish, Thor, Tron Bonne, Wolverine, Viewtiful Joe, X-23, Zero.

akuma, guile bi de cable gelirse çok güzel olur.
hatta bak sabretooth gelsin.
sabretooth+wolverine+x-23 takılırım çok pis tırmıklarım düşmanları.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
3 saat once ulasti paket elime, iki kelime ile ozetlersek MUHTESEM EGLENCELI oyun

mvc2 nin ruhuna sadik kalmislar, combat baya akici ve hizli, ne an ne olucagi kesinlikle belli degil, baslangic icin kontroller gayet basit ama ustalasmasi feci zor diger mvc oyunlari gibi

kadroyu baya begendim, serefsizler DLC satcaz diye jill i cikarmasaydi takimim super olcaktida simdilik koca bir meh cekmek zorunda kaldim, phoenix she-hulk morrigan gidiyorum

phoenix asiri eglenceli olmus, zaten en sevdigim marvel karakteri daha oyun elime ulasmadan main im belliydi ehuehu, elestiriler dogru olmus hani glass cannon desek hafif kalir ama potansiyel OP char, iyi birinin elinde turnuvalarda kan cikartir (online yalan baya phoenix gibi bi charla 50 ping yoksa asdf)

arcade de baya tadinda ve zor olmus, son boss galactus gelio iste encounteri spoillamiyimda zor baya ehueheu, she hulk ile agzini kirdigimda %2 health kalmisti bende ve baska charim yoktu

endingler I AM DISAPPOINT olmus, 2011 de hala iki resim 6 satir yazi ile ending yapma zihniyetini degistirmemis capcom, ama she hulkla bitirdigim icin endingde ace attorney mahkemesinde cikti kendisi, edgeworth ile phoenix in davasinda hakim olarak masayi kirdi hayvan, phoenix ile edy korkudan birbirine sarildi filan baya komikti eheueheueh
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda bi kafe filan buyuk ekranli kapatip 20-30 kisi toplanip sapik gibi oynayabiliriz bunu asdf

kontrollerde sole bisi eklemisler, iki mode var manuel ve simple, simle secince normal attak tuslari combo tusuna donuyor atiyorum sirf yumruk basinca shoryuken cekebiliyosunuz, bu oyunu hic bilmeyen ama oynama kistiyen adamalra nimet olmus, arkadasla denioz su anda bole oyunlarla alakasi yok herifin ama x-23 ile agzima siciyor su anda asfdfads

modok u sevmedim
thor cok iyi, asgard stage MUHTESEM olmus
wesker bi tuhaf olmus oynanis (kotomine seslendirio bide eheuehu)
storm bi onceki oyundan cok degismemis, dikkatsiz yakaliyinca hala cok iyi kitliyebiliyor ama
spidey yi pek begenmedim, onceki oyunlardada oynamasi en zevksiz akrakter hep spidey idi benim icin gerci
sentinel ile deadpool bakmak istiyorum, bakinca yazarim

dante ile trish iyi gitmis oyuna, haggar vs hulk COOOK zevkli
okami den amaterasu nun oynanis degisik olmus baya ama sadece 5 saniye filan oyniyabildim adsf

bu arada seslendirme cok super olmus, hotblood tomakazu seki viewtiful joe olarak sahane zaten, dante desek morikawa zaten (SEPHIROTTTTTHHHHH DUDUDUDUDUUUUU), haggar i bleach in tessai seslendirio, morrigan in 40 yillik seiyuu sunu cope atmis capcom, yapimci ozellikle tanaka rie yi morrigan icin isteyip israr etmis, cuk diyede oturmus ses hani, waifuuu <3 <3 <3

tabi alternatif olarak dublaja alabiliyorsunzu japon akrakterleri, genelde ingilzice oyunlarda seslendirenler seslendiriyorda haliyle ben begenmedim

marvel karakterleri ise default sesleriyle geliyor, ses degistirme opsiyonunuz yok. iyide olmus, japon spidey cekilmezdi ama phoenix i jennifer hale in seslendirmesi bana KOCAAAAMAN bir supriz oldu, cokda iyi eslendirmis en sevdigim karakter + en sevdigim batili voice actor = WIN

spidey oyunalrdan ve spectacular dan alisik oldugumu josh keaton

wolverine ide son donemde cikan he royunda oldugu gibi steve blum seslendiriyor, onun disinda cokda takmamislar marvel karakterlerini, en son animasyon veya oyunda kim seslendirdiyse onu getirmeye calismislar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...