Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antu: "Yatış Hazırlıkları Hazır mı?"

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

ben de onu diyorum,

ne ligin en laçka, iddiasız takımı olan kayseri bursadan puan alır ne de araları halihazırda limoni olan beşiktaş bir de gelip şampiyonluktan etmek için bursada kazanmaya oynar. hatta beşiktaş şu günlerde emoya bağlamış durumda, bursa'ya yenilip fenerin şampiyon olmamasına bayıla bayıla kabullenirler.

bence gs'nin ibb maçında puan bırakması çok daha kuvvetli ihtimal bursanın maçlarına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

heh cidden beyinsizlik şu antuda yapılan başka birşey değil. Gs nin şampiyonlar ligi şansı devam ederken nasıl bir yatış olucak, hangi insanın aklı bunu alıyor anlamıyorum.

ortada ŞL liginden gelicek müthiş bir para varken böyle birşey düşünmek için cidden beyne oksijen falan gitmemesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

aquila said:

teorik olarak sapmpiyonluk sansi da devam ediyo. besiktas bile olabilir hatta dfasd.

beşiktaş olamaz, bursanın bi maçı hükmen galibiyet.
/SMARTASS off

bursa 65, bjk 57, kalan mac 4, bursa 3 puani alip 68 olucak, diger maclarda yenilince orda kalicak, bjk 4 macini da kazanip 12 puan alinca 69 olup bursanin ustune cikicak. fenerin her macini kaybettigini varsayiyoruz.

saygilar
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Khelben said:

aquila said:

teorik olarak sapmpiyonluk sansi da devam ediyo. besiktas bile olabilir hatta dfasd.

beşiktaş olamaz, bursanın bi maçı hükmen galibiyet.
/SMARTASS off

bursa 65, bjk 57, kalan mac 4, bursa 3 puani alip 68 olucak, diger maclarda yenilince orda kalicak, bjk 4 macini da kazanip 12 puan alinca 69 olup bursanin ustune cikicak. fenerin her macini kaybettigini varsayiyoruz.

saygilar

Türkiye'de işsizlik %0 olacak, dünya barışı olacak, ölümsüzlük bulunacak, yüzüklerin efendisi 4 çekilecek, beşiktaş şampiyon olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

heh cidden beyinsizlik şu antuda yapılan başka birşey değil. Gs nin şampiyonlar ligi şansı devam ederken nasıl bir yatış olucak, hangi insanın aklı bunu alıyor anlamıyorum.

ortada ŞL liginden gelicek müthiş bir para varken böyle birşey düşünmek için cidden beyne oksijen falan gitmemesi lazım.

üstüne bastın ayağını kaldır abi
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

MacLeod said:

üstüne bastın ayağını kaldır abi

tiner engelliyo tabi oksijen gitmesini
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır anlayamadığım şey, fanatizm çok kötüdür de. Hangi fanatizm bu kadar kör edebilir gözleri arkadaş?

Şikeyi şaibeyi en çok seven takımın taraftarı, zihinlerine masturbasyon yaptımak için oturmuş uğraşmış ya. Ulan keşke yatsa Galatasarayım, Beşiktaş da hakem gazına Bursa'ya yatsa, fenerbahçe de böyle at uzvundaki kelebek misali kalsa ortada. Ondan sonra cümle alem ZAAAA diye diye benjamin toshak oğlanı etse bunları. FÖKSTÖRGH diğe rezil etseler tüm futbol camiasına falan.

Keşke yapsalar da, yapmazlar abi. Özellikle Galatasarayın ergen zihinli antu tayfasıyla aynı seviyeye inebileceğini düşünmüyoruz. Ki varsın fener şampiyon olsun, biz yürürüz avrupa yolunda der, sallamayız. Son 10 yıldır en büyük başarısı derbi kazanmak olan futbol takımı da kendi çapında eğlenir. Hatta şampiyonluk kutlamalarına antu tayfasını da çağrır fener, flash animasyon izlerler karşılıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Ya bu antu gerçekten yüssüz ya

hani hakaret etmeyeyim diyorum ama gerçekten suratsız, züüriyetsiz bi kadro.

Geçen yıl aynısını yaptı, maç nasıl oynandı herkes biliyor. Onu geçtim, bu haldeki galatasarayın şu durumdaki trabzon karşısında şansı var mı da, yenilirsek yatış olacak?

Yani tamam beyin damarlarında tıkanıklık olabilir arkadaşların, kan akışında sıkıntı olabilir ama beyne giden 4 damar tıkalıyken de yaşanır mı arkadaş?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...