copry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aynı kaynım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bu oyun sayesinde istediğim kızı tavlayabiliyordum üniversite zamanı. Dilerim sen de o kadar şanslı ve mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Esnaf said: ahahaha kıza yenilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abicim tavlada zaten kizla oynanmaz ki yensen hava atilmaz kizi mi yendin denir yenilsen zaten rezalet kizla tavla oynamak icin te amac bak bos oynamam yemegine oynarim dicen sonra kaybetcen kizi yemege cikarcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 daha beni yenen erkek çıkmadı bileder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 BonePART said: kizla tavla oynamak icin te amac bak bos oynamam yemegine oynarim dicen sonra kaybetcen kizi yemege cikarcan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ağzıyla zar atan kızlar da var bilader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 copry said: daha beni yenen erkek çıkmadı bileder direk benim mesajin altina atman bu mesajida manali olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 copry o hıhın kenarları şeffaf olanını bul bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 BonePART said: sonra kaybetcen kizi yemege cikarcan yenip yemeğe çıkarınca daha bi güzel oluyor. ama yazdığın kızsa tabi, gidip de herhangi biri olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Myshkin said: BonePART said: sonra kaybetcen kizi yemege cikarcan yenip yemeğe çıkarınca daha bi güzel oluyor. ama yazdığın kızsa tabi, gidip de herhangi biri olmayacak. tabi yemege cikarirsin yenince hatta koltuguna ver tavlayi al ogrende gel duduk de istersen bie yuh arkadas ya sey deolabilir bak 2 mars bi oyun bilmeyen koyun bu lafla cok kiz tavlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yine yenildim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 BonePART said: Myshkin said: BonePART said: tabi yemege cikarirsin yenince hatta koltuguna ver tavlayi al ogrende gel duduk de istersen bie yuh arkadas ya sey deolabilir bak 2 mars bi oyun bilmeyen koyun bu lafla cok kiz tavlanir tavla benim için amaç değil araç sdfsdf yenince öyle bir şey hiç olmamış gibi davranacaksan. işe yaramıştı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sen ne biçim liselisin? batak da bilmiyorsundur sen yada mükemmel bir trollsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bir bonec nasıl yetişir adlı trollsün sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kız tavlası 3 4 yaşında öğrenilir erkek tavlası 4 5 yaşında ... eğer o yaşlanda öğrenmediysen dahada zor iyi oynaman , oynarsın da anca oynarsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 pekaziz said: copry o hıhın kenarları şeffaf olanını bul bir zahmet. bunu sen buldun şeffafını da sen bul bence ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 jacabo said: kız tavlası 3 4 yaşında öğrenilir erkek tavlası 4 5 yaşında ... eğer o yaşlanda öğrenmediysen dahada zor iyi oynaman , oynarsın da anca oynarsın işte ben satrançla falan büyüdüm, burjuvaydık biraz ehe. şaka bi yana zamanında yaşıtlarım okey olsun tavla olsun zamazingolar çevirirken sadece satranç oynuyordum, çok da kötü değildim hani ehehe. peki ya şimdi derseniz, telefondaki yapay zekayı 1 kere bile yenemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ya bi olayı yok öğrenirsin sorun yapma bu kadar, baban falan biliyodur sor ona bi kere anlatsın, hemen kavrarsın. azıcık pratikle de geliştirirsin kapı olaylarını falan sonra da zarlara kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 valla zarlar çok fena bi insan 3 defa üst üste 6 6 atar mı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bazen oyle bi yerde 6-6 atarsın ki dunyanın en kotu zarı olur o senin için tavla boyle bişey genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 zar tutuyodur fincanla atsın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu kızı yenmem lazım napçam hiç bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 olm deme oyle kızı yenmem lazım falan tavla lan bu! erkek oyunu! oooof:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 satranc ogren karizman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar