gecko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 koltuk altıma tavla kutusunu koydu hadi yallah dedi hemide kız rezil oldum intikamımı alıp karizmamı geri kazanmalıyım bugün oyunu biraz anladım sanırım ama doğru düzgün baştan sona temel şeyleri anlatacak tuto lazım yardım edin şu liseliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 dostum sen o malum cocuk degil misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 453409 kez friend attın sonunda kabule dip elinemi verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit açtı sandım zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 git kızdan öğren işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 evet evet! kızdan eğitim al, uzun zaman sonra sonunda yendiğinde kızı duygulanıp öpsün seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 biraz öğretti sonra yine yendi tabii alışamadığım için pc de oynadık, rakamlar falan da ben hala bişi anlamadım mantığını falan rakamlar var, zar atıyorsun karşı base e dönerek girmeye çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 dostum tavla oynarken hiç bir zaman açık vermekten korkmıyacaksın ve gerekmedikce kırmıyacaksın adamı sürekli ortada oylayıp üstünden atlamaya bakıcaksın mars etme işlemini şimdilik geçiyorum ilk önce bi öğren sonra gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 beyzine kurban oliyim de ortam ısınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tamam da mantığı nedir zar atıyosun, karşı base e dönerek girmeye çalışıyorsun, kapı yapmaya çalışırsa kırıyorsun sadece bu mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 dunyanin en kolay oyunlarindan biri. max seviyede anlamak kisa sure alir sonrasini zarlar belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ahahaha kıza yenilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fistan said: dunyanin en kolay oyunlarindan biri. max seviyede anlamak kisa sure alir sonrasini zarlar belirler. aynen öyle ama değişik bi durumda var hızlı düşünmen gerekiyo istediğin zar gelmezse her türlü şeye hazırlıklı olmalısın %50 şans %50 oyun kabileyetini gerektirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 facebookta 123123 kere request gönderen liseli yerine tavlada kıza yenilen liseli olarak mı ansak artık? ne dersiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 çok uzun ama hoş ben artık öyle diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nerde riske gireceksin, nerde yavaş yavaş ilerleyeceksin tecrübe isteyen bir şey. tutosu mutosu yok bu işin, yıllardır oynayanı yakalayıp öğreneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 replay izleyerek kendini geliştirmen lazım. iyi tavla oynamanın tek yöntemi tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 en başta karşı base demeyi bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 DadashNik0F said: en başta karşı base demeyi bırak >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 niye bir üstündeki mesajı alıntılayıp hareket çekiyosun adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tavla öğrenilmez, hissedilir. zira öğrencek bişeyi yok. var diyeni reelde tavlaya beklerim, msn tavlası önermeyin pls zar tutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 okullar tatil olursa marsa gitme şansın artar. hemde amerikadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tavla en fazla şu şekilde öğretilir "gel sana bi tavla öğretiyim olm nihaahah" derler yenerler geçerler sonrada "öğrende gel olm niahahah" derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 biraz anladım galiba fazla heyecanlanmadan, fazla taş kırmadan ilerleyip karşı base e girmek lazım ayrıca base demek lazım, dotaya benziyo lan, level 1 den çıkıyosun level 2 ye ordan level 3 e sonra ağaca giriyosun gibi. kaptım ben bu işi, yenicem uleeeen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 dotanın aynı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar