Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seele ve Pazarlama Bölümündeki Kız

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Vidar said:

Emaleth said:

30 yaşında kadın, kurduğu hayalden heyecanlanıp forumlarda pipimi naha bu kıza sürsem başım belaya girer mi temalı sohbet açan adama niye versin?

soru bu. hanım kızımız verirse bulup buluşturup sorucam bizzat.

tepki gereksiz olmuş, seksi tabulaştırmanın alemi ne? söylediğinin 'aa seks dedi çok ayıp'tan farkı yok kanımca.

Bu nasıl gözümden kaçmış ya.

Çok özür dilerim ama kendimi tutamayacağım, paylaşmak zorundayım bunu.

Çok şiddetli küfür içerir

said:
seks ve tabuyu bir cümlede kullanan az sikişmiş

1. seks bi tabu değildir diyen kişi bilin ki çok az sikişmiş ya da bakirdir.
bu iki kavramı bir cümlede eriten kişi seksten nasibini alamamıştır ve bok atmaktadır.
ulan sen sikişmesini bilmiyorsan kültüre niye bok atıyorsun.
bu ülkede köyde ahırda bile göt veren karı yok mu hangi tabudan bahsediyorsun

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17182348
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Vidar said:

Emaleth said:

30 yaşında kadın, kurduğu hayalden heyecanlanıp forumlarda pipimi naha bu kıza sürsem başım belaya girer mi temalı sohbet açan adama niye versin?

soru bu. hanım kızımız verirse bulup buluşturup sorucam bizzat.

tepki gereksiz olmuş, seksi tabulaştırmanın alemi ne? söylediğinin 'aa seks dedi çok ayıp'tan farkı yok kanımca.

Bu nasıl gözümden kaçmış ya.

Çok özür dilerim ama kendimi tutamayacağım, paylaşmak zorundayım bunu.

Çok şiddetli küfür içerir

said:
seks ve tabuyu bir cümlede kullanan az sikişmiş

1. seks bi tabu değildir diyen kişi bilin ki çok az sikişmiş ya da bakirdir.
bu iki kavramı bir cümlede eriten kişi seksten nasibini alamamıştır ve bok atmaktadır.
ulan sen sikişmesini bilmiyorsan kültüre niye bok atıyorsun.
bu ülkede köyde ahırda bile göt veren karı yok mu hangi tabudan bahsediyorsun

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17182348

cevap bile verilmeyecek bi argüman. cevap versem yarası olan gocunura gelecek neyse bişiler yazayım, seksin tabu olması sadece bizim kültürümüzle alakalı değildir, dünyanın çoğu yerinde seks tabudur, kültüre bok atmakla ilgisi yoktur, 'kültüre bok atmam haşa' da demiyorum, yeri gelirse gayet atarım, ama bunun kültüre bok atmakla ilgisi yoktur. 'köyde karılar ahırda vermiyor mu? e o zaman seks tabu değiil.' buna söyleyecek laf bile bulamıyorum.

yani nası bi mantalite 'seks tabu'dan 'ya hatunlar vermiyo lanet olsun' gibi bi anlam çıkartır. bu yazdıklarımın inandırıcılığı yok gerçi 2 ihtimalde de verilen cevap aynı olucak, yani gerçekten bakir olsam da yazdıklarım 'ben çok pis sevişiyorum bi kere'ye gelecek olmasam da. sevişmek, sevişecek insan bulmak çok kolay bişiy ki, komik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk önce benden ne istediginizi hala anlamis degilim. Ilk actigim topicte "Bu Kiz bana verir mi ?" gibi bir soru sormadim. Ki böyle bir soru cok salakca olurdu. benim sorum is yeri ve olayin etik acidan degerlendirilmesidir. Orda bile cevaplar baska yerlere cekilmis sacma sapan seyler söylenmis. Olay ne tuhaf ne de abartilacak bir yönü var.

Vidar said:

sevişmek, sevişecek insan bulmak çok kolay bişiy ki, komik yani.

Bu konuda Vidar'a katiliyorum abartmayin lütfen. Komik olmayin.

Alexi_Septimus said:

Görüldüğü üzere kız vermemiş.

Daha öncede söyledim. Kim kendini daha mutlu hissediyorsa öyle düsünsün. Gerisi bende.

Ha icinizden belki bir kaci "Haci ben merak ediyorum bisiler söyledin gerisini getir" diyorsa bana pm atsin merakini gidersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...