Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Görüldüğü üzere kız vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Vidar said: Emaleth said: 30 yaşında kadın, kurduğu hayalden heyecanlanıp forumlarda pipimi naha bu kıza sürsem başım belaya girer mi temalı sohbet açan adama niye versin? soru bu. hanım kızımız verirse bulup buluşturup sorucam bizzat. tepki gereksiz olmuş, seksi tabulaştırmanın alemi ne? söylediğinin 'aa seks dedi çok ayıp'tan farkı yok kanımca. Bu nasıl gözümden kaçmış ya. Çok özür dilerim ama kendimi tutamayacağım, paylaşmak zorundayım bunu. Çok şiddetli küfür içerir said: seks ve tabuyu bir cümlede kullanan az sikişmiş 1. seks bi tabu değildir diyen kişi bilin ki çok az sikişmiş ya da bakirdir. bu iki kavramı bir cümlede eriten kişi seksten nasibini alamamıştır ve bok atmaktadır. ulan sen sikişmesini bilmiyorsan kültüre niye bok atıyorsun. bu ülkede köyde ahırda bile göt veren karı yok mu hangi tabudan bahsediyorsun http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17182348 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oy babo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ekşidekiler çok mu seks yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Alexi_Septimus said: Vidar said: Emaleth said: 30 yaşında kadın, kurduğu hayalden heyecanlanıp forumlarda pipimi naha bu kıza sürsem başım belaya girer mi temalı sohbet açan adama niye versin? soru bu. hanım kızımız verirse bulup buluşturup sorucam bizzat. tepki gereksiz olmuş, seksi tabulaştırmanın alemi ne? söylediğinin 'aa seks dedi çok ayıp'tan farkı yok kanımca. Bu nasıl gözümden kaçmış ya. Çok özür dilerim ama kendimi tutamayacağım, paylaşmak zorundayım bunu. Çok şiddetli küfür içerir said: seks ve tabuyu bir cümlede kullanan az sikişmiş 1. seks bi tabu değildir diyen kişi bilin ki çok az sikişmiş ya da bakirdir. bu iki kavramı bir cümlede eriten kişi seksten nasibini alamamıştır ve bok atmaktadır. ulan sen sikişmesini bilmiyorsan kültüre niye bok atıyorsun. bu ülkede köyde ahırda bile göt veren karı yok mu hangi tabudan bahsediyorsun http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17182348 cevap bile verilmeyecek bi argüman. cevap versem yarası olan gocunura gelecek neyse bişiler yazayım, seksin tabu olması sadece bizim kültürümüzle alakalı değildir, dünyanın çoğu yerinde seks tabudur, kültüre bok atmakla ilgisi yoktur, 'kültüre bok atmam haşa' da demiyorum, yeri gelirse gayet atarım, ama bunun kültüre bok atmakla ilgisi yoktur. 'köyde karılar ahırda vermiyor mu? e o zaman seks tabu değiil.' buna söyleyecek laf bile bulamıyorum. yani nası bi mantalite 'seks tabu'dan 'ya hatunlar vermiyo lanet olsun' gibi bi anlam çıkartır. bu yazdıklarımın inandırıcılığı yok gerçi 2 ihtimalde de verilen cevap aynı olucak, yani gerçekten bakir olsam da yazdıklarım 'ben çok pis sevişiyorum bi kere'ye gelecek olmasam da. sevişmek, sevişecek insan bulmak çok kolay bişiy ki, komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ilk önce benden ne istediginizi hala anlamis degilim. Ilk actigim topicte "Bu Kiz bana verir mi ?" gibi bir soru sormadim. Ki böyle bir soru cok salakca olurdu. benim sorum is yeri ve olayin etik acidan degerlendirilmesidir. Orda bile cevaplar baska yerlere cekilmis sacma sapan seyler söylenmis. Olay ne tuhaf ne de abartilacak bir yönü var. Vidar said: sevişmek, sevişecek insan bulmak çok kolay bişiy ki, komik yani. Bu konuda Vidar'a katiliyorum abartmayin lütfen. Komik olmayin. Alexi_Septimus said: Görüldüğü üzere kız vermemiş. Daha öncede söyledim. Kim kendini daha mutlu hissediyorsa öyle düsünsün. Gerisi bende. Ha icinizden belki bir kaci "Haci ben merak ediyorum bisiler söyledin gerisini getir" diyorsa bana pm atsin merakini gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Coder said: kızın seele ye çatlada patla deme ihtimali varmı ? kız lisedemiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben bu olaylar zincirini kacirdigim icin cok pismanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: ben bu olaylar zincirini kacirdigim icin cok pismanim. Çok şey kaçırdın ama üzülme arkadaş yeni bir orgy topakıyla çok yakında aramızda olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kusura bakma ama patiye böyle topic açarsan trollü de yersin. hayır etik olup olmaması da kişiden kişiye değişir. cevabı belli bir soru sormuyosun ki. kendince etikse yap değilse yapma. kendin tart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 NASIL WERONIKA KAZANMAZ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şike karışmış abi yarışmaya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tl;dr hem çok merak ediyorum hem de üşeniyorum 10 sayfa okumaya. biri özet geçse ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 lan neler dönmüş. vay be yeni görüyorum bu topiği ben hee. son durum ne şimdi? kaç kaç ? vermemiş galiba hatun anladığım kadarıylan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Seele said: Vidar said: sevişmek, sevişecek insan bulmak çok kolay bişiy ki, komik yani. Bu konuda Vidar'a katiliyorum abartmayin lütfen. Komik olmayin. BİZ NERDÜZ AGA YANNIŞ GELDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bittus said: tl;dr hem çok merak ediyorum hem de üşeniyorum 10 sayfa okumaya. biri özet geçse ya? muallakta abi, belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vayanasını serhat neler dönmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 diyebileceğim kadar kaliteli drama dönmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ya biri bana tam özet geçebilir mi. ben seele iş yerinde yavşamaması gereken bir kıza yavşıyo diye biliyorum o kadar. asıl nedir durum. ne oldu. aga özet plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Oha popomuzdan uydurmasak da okusak. hey allahim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi sonucu açıklamadın daha ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar