Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda'dan Caner'e yumruk

Buyse

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

O da var işte :) Öyle oldu mu da en iyi seçenek Arda. Kötünün iyisi

edik: Bana öyle geliyor abi. Türkü falan dinliyomuş mülayim adam sdfsdf

Ayrıca kaptan dediğin yeri gelince çirkef de olacak. Var mı Bülent Korkmaz gibi kaptan?
puyol var daha çirkef. hatta totti endless rage e girebilme yetisine sahip.

emre diye bi adam da var milli takımlarımızın kaptanı
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Red said:

gs maçlarını izlemeyen bir gencimiz daha.yani şu takımda herkese bok atılırda neille atılmaz be arkadaş

Neill'a bok atmadım ki abi, takımın tartışmasız en iyi oyuncusu adam. Kazanma isteği var falan ama adam Galatasaray'lı mı? =) Avustralya'da çocukkensırtında sarı kırmızı forma mı varmış? Bu takımda kaç senedir oynuyor? Daha 1 senesi dolmadı. Hem Türk de değil, çoğunluğu Türk olan takımla aynı dili konuşması ve kültürünü iyi bilmesi tercih sebebidir. Bu yüzden kaptan olmamalı Neill. Yoksa zaten kaç sene premier lig'de kaptanlık yapmış adam, bok atmak ne haddime her sezon böyle oynasın bokunu yiyiim sdfsdf

bu sana değildi be.çok alıngan olmusun :).pooplaya idi
Sosyal ağlarda paylaş

Abartın biraz daha. Hayal kurmayın boşuna Arda harcatmaz kendini size. Rahat olun en kötü basar gider seneye Avrupa'ya kurtulur gerizekalı taraftar profilinden.
Adam fedakarlık yaptı sakat sakat maça çıktı diye sövülmedik dişi yakını kalmadı aynı karaktersizler 1 gol 1 asist yapsa yalanmadık yerini bırakmayacak adamın. Jo ile aynı kefeye koydular afferin.
Adamın sevgilisi varmış olucak tabiki en azından 1 tane sevgilisi var düzenli bi ilişkisi var bu kötü bişey değil emin olun. E sen tut o kıza etmediğin hakareti bırakma...
Ondan sonra adamda psikoloji mi kalır?
Sanki bunlar takım elbiseli broker'da nasıl böyle kavga ederler diye olay çıkarıyosunuz. Üniversite okumamış yaşı küçük adamlar yani benzeri bin türlü olay oluyordur antremanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak hakaretlerini kendine sakla genç arkadaş.

Kimse Arda'yı aşağılayıp yerin dibine sokmadı. Kimse Sinem Kobal'a da hakaret etmedi burada. Sadece medya tarafından aşırı şişirilen biri olduğunu söyledik. Bu da zavallı insan yapısında şımarmaya yol açar, doğaldır. Arda'nın agresif tavırları hoşumuza gitmedi. Üniversite okumadı diye hoşgörü göstermek zorunda değiliz herhalde değil mi? Arda'yı Arda yapan basın ve bu insanlar sonuçta. Kimse ona öfkelendiği zaman takım arkadaşının suratına yumruk atıp dudağını kanatmasını söylemedi. Bu hayvanca bir davranış.

Ne diyoruz? Arda Türkiye'nin geleceği,karakter sahibi bir futbolcusu.. Eğer Arda, ona yüklenen bu değerlere sahip bir insan değilse eninde sonunda patlayacak zaten. Fenerbahçe maçında çıkan kavgada da yumruklarını konuşturmuştu :) Ki yumruk attığı insan milli takımdan iyi anlaştığı ve dışarıda da samimi şekilde görüştüğü bir arkadaşıydı..

Gitsin napıyorsa yapsın. Bireysel taraftar olarak düşüncem Arda iyi futbolcudur ama bir lider değildir, olamaz.. Puanım düştü Arda'ya..
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

nileppezdel said:

O da var işte :) Öyle oldu mu da en iyi seçenek Arda. Kötünün iyisi

edik: Bana öyle geliyor abi. Türkü falan dinliyomuş mülayim adam sdfsdf

Ayrıca kaptan dediğin yeri gelince çirkef de olacak. Var mı Bülent Korkmaz gibi kaptan?
puyol var daha çirkef. hatta totti endless rage e girebilme yetisine sahip.

emre diye bi adam da var milli takımlarımızın kaptanı

emre efsane kaptan zaten haha ama onu koruyan bi manevi babişkosu vardı, artık o yok. hiddink varken yapsaydı o hareketi dayak yerdi heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Sen maçta yapılan tezahüratları küfürleri duymadın sanırım?
Senden bahsetmiyordum orda Arda'nın psikolojik olarak içinde olduğu durumu anlatırken,zannetmiyorum ki paticik üyesi olsun bu forumu okusun.
Taraftar da biraz vefalı olucak. Arda'yla diğer oyuncuları bir tutarsan böyle olur. Tribünde salak salak protesto yapanların hepsinden daha Galatasaray'lıdır Arda Turan.
Takım arkadaşına yumruk atması tabiki yanlış bir hareket ama bi adamın bu kadar üstüne gidersen patlar biyerde normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Galvatron said:

Abartın biraz daha. Hayal kurmayın boşuna Arda harcatmaz kendini size. Rahat olun en kötü basar gider seneye Avrupa'ya kurtulur gerizekalı taraftar profilinden.
Adam fedakarlık yaptı sakat sakat maça çıktı diye sövülmedik dişi yakını kalmadı aynı karaktersizler 1 gol 1 asist yapsa yalanmadık yerini bırakmayacak adamın. Jo ile aynı kefeye koydular afferin.
Adamın sevgilisi varmış olucak tabiki en azından 1 tane sevgilisi var düzenli bi ilişkisi var bu kötü bişey değil emin olun. E sen tut o kıza etmediğin hakareti bırakma...
Sanki bunlar takım elbiseli broker'da nasıl böyle kavga ederler diye olay çıkarıyosunuz. Üniversite okumamış yaşı küçük adamlar yani benzeri bin türlü olay oluyordur antremanlarda.

Sen önce bi adam gibi yaz.
Gerizekalı taraftar profili falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Arda'nın psikolojisini medya ve ona arka çıkmayan taraftar silkti. Doğruya doğru. Gerizekalı çok ağır ama çok zeki bir taraftar da yok Galatasaray'da. Ama o kadar da ağır gidilmez GS taraftarına, sakin olmak lazım. Banhammer falan inmek zorunda kalmasın sonra topiğe. IP'nden adresini bulur sarı şahinle gerizekalı taraftar getiririz kapına!1!
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Galvatron said:

Sen önce bi adam gibi yaz.
Gerizekalı taraftar profili falan.

galvatron +1
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendi fikrimi yazdım bi eleştirin varsa fikrimle ilgili yazarsın kişisel saldırıya geçmene gerek yok.
Türkiye'deki taraftar profili belli,bir tanesi yırtınırcasına bağırdı diye kendini iyi taraftardan sayıyor diğeri taraftar mağazasında ne varsa aldı diye. Galatasaray'ınki zaten direk iyi gün dostu.
20.000 kişilik stat ligin her maçında full çekmiyorsa zaten o taraftarın protesto etmeye falan hakkı yok gitsin kahvede kavga etsinler Arda sinema kapatabilir kapatamaz diye.
kapalı tribündeki kombine biletli seyirciye laf ediyorlar bir de utanmadan.
Sen bir sezon karşılıksız bi destekle takımını sonra laf ediyorsan edersin oyunculara. Ama önce bir sezon bi full dolsun o stat sonra bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun üslubunda abi. Yoksa ben sana katılıyorum. Fenerbahçe kötü giderken bile tribünlerinde 30k kişi varken bizim 20klık stad sadece iyi giderken yada sadece kendi futbolcumuza küfretmek istenilince doluyor. Ama gidip de gerizekalı taraftar profili dersen hem ağır bir genelleme yapmış olursun, hem de tepki toplarsın. Ki burada gidip bağırdı diye kendini süper taraftar sanan insanlardan var fazlasıyla, gidip ultraslan forumlarında bunları yazsan komik olur. Burada da ona yakın oluyor. O yüzden ben susmaya karar verdim, bence sen de sus yok yere düşman toplama
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kimse kusura bakmasın. Ultraaslan forumunda da savundum bu protestonun Arda üzerinden yapılmaması gerektiğini her yerde de savunurum.
Türk futbolunun geleceğidir bu adamlar. (Arda,GG...) Bu gençleri zorlayıp yoketmeye çalışmaktansa destek olması gerekir taraftarlarının.
Bir fenerbahçeli yapsa şu tezahüratı gs-fb maçında etmedik küfür bırakmayacak insanlar kendi statlarında kendi oyuncularına yaptılar bunu.
Jo'yla Arda'ya beste yaptılar Jo anlamadı bile ne söylediklerini kim oldu üzülen?
Kimin eline ne geçti? Tamam protesto gerekliydi 5 dakika sessizlik güzel bir uygulamaydı, hatta Jo ile Leo'ya kişisel protesto da tamam ama takımın geri kalanına Arda'ya yapılmamalıydı. Yapanların da zekasından şüphe ederim çünkü hem Arda'ya hem takıma zarar veriyorlar.
Sanki Arda antreman mı aksattı maçta bilerek koşmadı mı? Adam sakatlandı herkesin başına gelebilicek birşey bu ne yaptı amatörlük yaptı sakat sakat maça çıktı. En büyük hatası da bu oldu. Kahraman olmak isterken bu tepkilerle karşılaştı.
Yarın Bursaspor maçı var sadece bir ihtimal Fenerbahçe puan kaybeder Galatasaray kazanırsa o gün, şampiyonluğun en büyük adayı olur Galatasaray bir kez daha.
Hala çok ciddi ilk 2 şansı var Galatasaray'ın.Çok erken bu tarz protestolar için.

Herşeyi geçtim bu yılın başında biz dedik ki yeni bir oluşum başlatıyoruz Galatasaray olarak, fosilleri gönderdik dünya çapında bir teknik direktör getirdik,altyapıyı düzelttik bu yıl başarı çok da önemli değil önemli olan total futbol alışkanlığının oturması dendi.
Ne oldu 3 gün sonra klasik Türkiye. Şampiyon olmak isteyen Daum'la anlaşır geleceğini kurtarmak isteyen Rijkaard'la demedik mi?
Hakem bir penaltıyı verse bugün Uefa'da yoluna devam ediyordu bu takım. Bu kadar ucuz olmamalı herşey.

Herşeyi geçtim doğrusunu Kewell yapmış demekki. Şirin gözüküp aylarca yattı adam kendini dünya kupasına sakladı. Yalan söyledi yönetimi aldattı 3 gün sonra dönücem diye rapor gösterdi o kalsın diye Nonda yollandı. Takıma en büyük zararı veren adam kewell belki ama hepimizin sevgilisi adam ne kadar güzel...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...