DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 O emo yaw bayada resmi donmustu bi donem :P Ben bunlara hicbir yerde denk gelemiyorum nerde takiliyorlar bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 istiklalde yapi kredi onunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Şimdi biz alay ediyoruz ya bu emolar ile belkide aramızdan birileri emo ve hali hazırda duygusal çocuk olduklarından baya bi üzülmüş olabilirler yazık. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi simdi emo olmak war bide kuafor ciragi emo olmak war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Benim bildiğim Horizon var bir tek emocu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bellow war asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 peki ya emolar bizim hakkımızda "ne kadar neşeliler koduklarımının" diye konuşuyorlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bizim de içimiz kan ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Uzun saçlı "metalci" tipleri topluycaksın, "emo dediler geldik" diye damlıycaksın aslında buraya, ne geyik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Amcha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 her donem bi akima kapilip tarz yaratan insanlarla kendini normal sanan insanlar dalga gecmistir. hippiler punkcilar gothicler simdide emolar. zaman gectikce bunlar artik normal karsilanir hatta eskidikce degerlenir. abiii hippi adam diye ozenilir eski punkcilar kalmadi bu adam eski punkci vay be. olm adamin rastalari super vs. zamaninda dalga gec sonra ovmeye basla. bu surec cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hippiler en azindan bari$i falan istiyolardi. siyasi amaclar vardi (gostermelik de olsa). burda amac uzulmek. aradaki fark bu. topla$ip uzuluyoruz. topla$ip uzulen erkekler, topla$ip uzulen kizlari topluca duzmeye cali$iyor. insanin dogasi sadece form degi$tiriyor, mantik ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fistan said: her donem bi akima kapilip tarz yaratan insanlarla kendini normal sanan insanlar dalga gecmistir. hippiler punkcilar gothicler simdide emolar. zaman gectikce bunlar artik normal karsilanir hatta eskidikce degerlenir. abiii hippi adam diye ozenilir eski punkcilar kalmadi bu adam eski punkci vay be. olm adamin rastalari super vs. zamaninda dalga gec sonra ovmeye basla. bu surec cok komik. olay saclari baslari kiyafetleri deil ki ha onnar komik de olay garip yazi sekilleri bide kendilerine shekhilhli shojuooouk demeleri yoksa pek umrumda deil kuafor ciragi saclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 fistan +1 eski hippilerden kim kaldı? bi tek bulutsuzluk özleminin solisti nejat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Estel_Anorien said: fistan +1 eski hippilerden kim kaldı? bi tek bulutsuzluk özleminin solisti nejat ema ne guzel nejatsizlik ozlemi derdi yankida guzel demis bu arada baris savas karsitligi topluma isyan felan war bide abi cok yanliziz penceremde olum manzarasi war durumu war ha onu gectim gothlerede cok guldum ben warpaint disinda makyaj yapan erkek komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 çeliktepe cengizhan lisesi olarak ordayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Viktor said: http://img4.mynet.com/ha4/m/melih.jpg Yemin ediyorum göz kırptı az önce! asdasd gif sandım jpg çıktı, içimdeki Melih Gökçek bana göz kırpıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 BonePART said: gothlerede cok guldum ben warpaint disinda makyaj yapan erkek komik bence buna da +1 söyleyecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 benjani said: çeliktepe cengizhan lisesi olarak ordayız Toplu katılım olacağını bilmek mutluluk verici. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hippi, punk ve benerleri bir duruşdu, sosyal ve politik kaygılar bir potada eriltiyordu bir direniş vardı (hani bunalr göstermelik de oluyordu da) ama gotiklikde emolukda bir duruş yok, bir ezilmişlik var, ezilmişlikden kız kaldırma umudu var hani asi olsalar en azından "gençlik işte ergen bunlar baş kaldırıyor" diyeceğiz de.. ulan alayının işi gücü yavşaklık, varoluışları yavşak yavruluğu.. ve berkayın da değindiği gibi berber çıraklığı "bizi kimse anlamıyor böhühühü" diye ağlamak mı yoksa "toplum bizi anlamıyor o zamna alayına gideriz" diyerek sağlam bir duruş sergilemek mi? ha bir de emoluk bizde apaçiliğe çok kayıyor resmen emolukla apaçilik birbirine girmiş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 pekaziz said: Bence bir gecede milyarlar harcayan züppelere kıyasla 5 liraya eğlenmesini bilen emocular daha samimi. sanane aga sendenmi çalıp harcıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Estel_Anorien said: BonePART said: gothlerede cok guldum ben warpaint disinda makyaj yapan erkek komik bence buna da +1 söyleyecek bişey yok. aslinda warpaintte cok komik te hane efenim bi kiss e felan saygimiz war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi bizde bide sey war tamam metalciler metal dinliyodu punklar punk dinliyodu hip hopcular hp hop dinliyo emocular emo dinlemiyo ama abi hayko cepkin felan dinliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Cons said: pekaziz said: Bence bir gecede milyarlar harcayan züppelere kıyasla 5 liraya eğlenmesini bilen emocular daha samimi. sanane aga sendenmi çalıp harcıyolar Aklıma Tuncay Özkan'ın çok param var hayvan videosu geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 BonePART said: abi bizde bide sey war tamam metalciler metal dinliyodu punklar punk dinliyodu hip hopcular hp hop dinliyo emocular emo dinlemiyo ama abi hayko cepkin felan dinliyolar valla emosuna bagli. ben cengiz kurtoglu, arif susam dinleyen de gordum. cani nasil uzulmek istiyosa onu dinliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar