Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavuk dürüm

reyou

Öne çıkan mesajlar

abi uludağ kebapçısı nedir ya

bide o iskender yiyen arkadaş, heykelde cadde üzerindekinden mi yediniz
mavi ahşap kaplı bi yer dışarıdan, orası asıl iskender değil, akrabaları ama meşhur olan iskender o diil

bide iskendere kötü deyip uludağ kebapçısına +rep veriyosanız atlayın abi camdan
eti falan harika iskenderin
Sosyal ağlarda paylaş

6 sene bursada kaldım, ne iskender'de ne de uludağ kebapçısında iskender yemedim. bi porsiyon iskender 20 lira olunca yiyemiyoruz tabi, alkole yatırım daha mantıklı geliyodu.

hele tonton gibi, ptt'nin ordaki tavuk dönercinin tombik döneri gibi ucuz ve süper doyurucu alternatifler de olunca yüzüne bile bakmadım iskenderin asfdd.

şimdi ne kadar porsiyonu? eskiden evlat acısıydı, şimdi de öyledir tahminim.

ayrıca tavuk dönerde de ankarada hosta'nın sakarya caddesindeki şubesini tek geçerim. adamlar 20 senedir yapıyo bol sebzeli mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

tonton çok iyi lan (tu)(tu)

Gerçi bi kez yedim de, fiyat-performansda yargılar
ama obeziteye atılan bir adım tonton, fazla yememek gerek

iskender porsiyon 18.5 sanırım şu an, 1.5 da 25 falandı. İskender yerken kola falan olmaz, şıra da içmek lazım. O da 5 sanırım. Elbette sürekli yenilecek bişey değil ama, arada yemek lazım. Çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

tonton çok iyi lan (tu)(tu)

Gerçi bi kez yedim de, fiyat-performansda yargılar
ama obeziteye atılan bir adım tonton, fazla yememek gerek

iskender porsiyon 18.5 sanırım şu an, 1.5 da 25 falandı. İskender yerken kola falan olmaz, şıra da içmek lazım. O da 5 sanırım. Elbette sürekli yenilecek bişey değil ama, arada yemek lazım. Çok iyi.

oha abi çok pahalı. ben burda kırç'tan yiyorum oldukça iyi 13 lira oldu bu sene. 11 di yılbaşından öncesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim dönerci ulucaminin karşısında kalıyo işte, ufak bi yer. tombik ekmeğe yaparlardı döneri, güzeldi bayaa.

20+ iskendere vereceğime, gider bendensin'de duble pideli köfte + kola içerim max 20 lira.

ayrıca hazır bursalıları bulmuşken, fomaradan garaja inerken sağda kalan bi yer var, Semsek diye gaziantep lokantası. hayatımda yediğim en güzel kebap işlerini yapıyodu adamlar. gidin yiyin, bi de gavurdağı salatası söyleyin öncesinde bol nar ekşili ohşş
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

dediğim dönerci ulucaminin karşısında kalıyo işte, ufak bi yer. tombik ekmeğe yaparlardı döneri, güzeldi bayaa.

20+ iskendere vereceğime, gider bendensin'de duble pideli köfte + kola içerim max 20 lira.

ayrıca hazır bursalıları bulmuşken, fomaradan garaja inerken sağda kalan bi yer var, Semsek diye gaziantep lokantası. hayatımda yediğim en güzel kebap işlerini yapıyodu adamlar. gidin yiyin, bi de gavurdağı salatası söyleyin öncesinde bol nar ekşili ohşş

duble pide'li yiyceğime bos lavaş yerim lan aynı şey etin tadı kayboluyor lavaşların arasında birde çiğnemekten çenen iflas ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...