balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Masakari said: Erzincan yaprak döneri üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben seviyorum ya tavuk dürüm, fakirim ondan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kartalda durak büfe var çogzel tavuk döner dürüm yapıyo, pek yolum düşmüyo ama gittiğim zaman yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Yalovada kıllı bekir var. Çok lezzetli yapıyo, yalovada onun dönerini yememiş öğrenci adam çok nadir bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 SeaGle said: iskender da yenir gerisini çöpe at iskender burada yenir garajdaki eski dukkanda bursali kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 antalya yüzüncıyıl azimusta üfüfüf sağlam iskender yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 SeaGle said: iskender da yenir gerisini çöpe at bok gibi burası. bikaç farklı yerde yedik burda. hele bi kere ramazanda gittik soğuk soğuk getirdi kalabalık diye. bursa gibi yerde de allah kitap sövülemiyo öle yediğimizle kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 et dürüm diye birşey varken tavuk dürüm onun yanında ne kadar başarısız ne kadar yavan kötü kalıyor ya et yesenize olm. bir ara tatlıses leaahmeabeacun vardı. onların tavuklu lahmacunu neyse tavuk dürüm odur. et varken tabuk ne yieaeia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 delimanyakcapkin said: iskender burada yenir garajdaki eski dukkanda bursali kardesim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ben tavuk döner dürümü daha çok seviyorum ya, iskender falan olmaz da dürümle güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bi et dürüme şu anda adam öldürebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi uludağ kebapçısı nedir ya bide o iskender yiyen arkadaş, heykelde cadde üzerindekinden mi yediniz mavi ahşap kaplı bi yer dışarıdan, orası asıl iskender değil, akrabaları ama meşhur olan iskender o diil bide iskendere kötü deyip uludağ kebapçısına +rep veriyosanız atlayın abi camdan eti falan harika iskenderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Memleketimin tarhana çorbası gibisi var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 6 sene bursada kaldım, ne iskender'de ne de uludağ kebapçısında iskender yemedim. bi porsiyon iskender 20 lira olunca yiyemiyoruz tabi, alkole yatırım daha mantıklı geliyodu. hele tonton gibi, ptt'nin ordaki tavuk dönercinin tombik döneri gibi ucuz ve süper doyurucu alternatifler de olunca yüzüne bile bakmadım iskenderin asfdd. şimdi ne kadar porsiyonu? eskiden evlat acısıydı, şimdi de öyledir tahminim. ayrıca tavuk dönerde de ankarada hosta'nın sakarya caddesindeki şubesini tek geçerim. adamlar 20 senedir yapıyo bol sebzeli mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tonton çok iyi lan (tu)(tu) Gerçi bi kez yedim de, fiyat-performansda yargılar ama obeziteye atılan bir adım tonton, fazla yememek gerek iskender porsiyon 18.5 sanırım şu an, 1.5 da 25 falandı. İskender yerken kola falan olmaz, şıra da içmek lazım. O da 5 sanırım. Elbette sürekli yenilecek bişey değil ama, arada yemek lazım. Çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ptt'nin orda dediğin yokuşun hemen başlarında var bitane dar bi dükkan o di mi, o da çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 SeaGle said: tonton çok iyi lan (tu)(tu) Gerçi bi kez yedim de, fiyat-performansda yargılar ama obeziteye atılan bir adım tonton, fazla yememek gerek iskender porsiyon 18.5 sanırım şu an, 1.5 da 25 falandı. İskender yerken kola falan olmaz, şıra da içmek lazım. O da 5 sanırım. Elbette sürekli yenilecek bişey değil ama, arada yemek lazım. Çok iyi. oha abi çok pahalı. ben burda kırç'tan yiyorum oldukça iyi 13 lira oldu bu sene. 11 di yılbaşından öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi ne olursa olsun. O iskenderin bildiğimiz etinden önce çatala gelen pirzola etler var ya, paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tonton kampanyasının yanında beleş verilen koladan ishal olan arkadaşlarım var o günden beri gitmem tontona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 dediğim dönerci ulucaminin karşısında kalıyo işte, ufak bi yer. tombik ekmeğe yaparlardı döneri, güzeldi bayaa. 20+ iskendere vereceğime, gider bendensin'de duble pideli köfte + kola içerim max 20 lira. ayrıca hazır bursalıları bulmuşken, fomaradan garaja inerken sağda kalan bi yer var, Semsek diye gaziantep lokantası. hayatımda yediğim en güzel kebap işlerini yapıyodu adamlar. gidin yiyin, bi de gavurdağı salatası söyleyin öncesinde bol nar ekşili ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 son dediğin yeri bilmiyorum bigün yolum düşerse yerim :D bendensin de iyi evet, pideli köftesi kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 o yeri hiç duymadım görmedim bile işin garibi hergün o yoldan geçiyorum yarın geçerken etrafıma bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 4-5 idealdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tavuk dürüm kadıköyde 2 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 stimpak said: dediğim dönerci ulucaminin karşısında kalıyo işte, ufak bi yer. tombik ekmeğe yaparlardı döneri, güzeldi bayaa. 20+ iskendere vereceğime, gider bendensin'de duble pideli köfte + kola içerim max 20 lira. ayrıca hazır bursalıları bulmuşken, fomaradan garaja inerken sağda kalan bi yer var, Semsek diye gaziantep lokantası. hayatımda yediğim en güzel kebap işlerini yapıyodu adamlar. gidin yiyin, bi de gavurdağı salatası söyleyin öncesinde bol nar ekşili ohşş duble pide'li yiyceğime bos lavaş yerim lan aynı şey etin tadı kayboluyor lavaşların arasında birde çiğnemekten çenen iflas ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar