kfg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bulan adam ertesi sabah aramıs apple'ı falan gerci, musteri hizmetleri pek takmamıs ehueh, gizmodo'da oyle yazıyor =), ondan sonra gizmodo'ya satmıs... benim cok daha hosuma gitti yeni dizayn bu arada, arkanın dumduz olması cok hos olmus... bu arada ekranın ufaldıgı nerede yazıyor abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 fake kokuyor çok. bana iphone OS yüklenmiş çin malı göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mum_Chamber said: telefonu bulup satani da, gizmodoyu da endustri casuslugundan dava edebilir diyor uzmanlar aynen boyle olur, apple azina vurur bu adamlarin, olay dogruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bir telefon yüzünden kac kisinin hayati kayacak sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 apple'ın bir oyunu bu. yeni model eskisinin 5 katı daha fazla satacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 oyle dava falan pek olmuyormus california kanunlarina gore kaybedenin kaybettim diye basvurmasi lazimmis 3 senede basvurmazsa bulanin hakkiymis simdi gizmodo aleti direk geri yollamis apple a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 toggie said: apple'ın bir oyunu bu. yeni model eskisinin 5 katı daha fazla satacak ;) bencede, ortaya yayılan hikayeler çok komik abi inanan varsa hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 toggie said: apple'ın bir oyunu bu. yeni model eskisinin 5 katı daha fazla satacak ;) konferansa saatler kala aciklama yapti diye cok buyuk yayinevlerini bile askiya almis bir firma olan apple, zaten OS 4.0 yayinlaninca detaylari tahmin edilmis bir urunun reklami yapmak icin boyle seyler yapmaz. ugrasmaz demiyorum, bunda bir kar gorse ugrasir ama apple'in stratejisi bu yonde degil. steve istiyor ki hep bir konferans olsun, tum gozler kendisinde olsun, o da dunyaya yeni bir oyuncak tanistin. egosu boyle bir masaaltindan reklam yapma fikrine musade etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 evet steve'in o fantezisini biliyoruz, katılıyorum yani bu konuya. ama daha piyasaya cıkmamıs bir modeli cebinde gezdirip, barda unutacak kadar mal bir adamın apple ile iliskisine inanasım gelmiyor. hani boyle bir consept olusturmuslarsa da kimsenin sagda solda gezdirmesine goz yummazlar diye dusunuyorum. o yuzden hikaye bana inandırıcı gelmiyor. ustelik telefonu barda unutması demek, o telefonun adamın cebinden cıkmıs olmasını da gosteriyor. yani herif mutlaka birilerine telefonu gostermistir, bir yandan demlenirken. ya da, en son olacak sey belki de, telefonu adamın bilerek barda bırakması. reklam amaclı degil, hani istifa etmek icin degisik yontemler kullanmak moda oldu ya son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 iphone alacaklar beklesinmiydi ki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Maedhros said: Bu hafta iphone 3gs alıcaktım şimdi düşünmeye başladım bu topici görünce.Çıksa kaça çıkar acaba beklesem mi napsam bu bence 2 milyarı bulur fiyat olarak. bu yaz çıkıcakmış sanırsam, acelen yoksa bekle ama şöyle bir durum da var ki yeni iphone çıkınca eskileri 0 olarak piyasada bulamıyorsun. anca gittigidiyor veya ebayde bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Maedhros said: iphone alacaklar beklesinmiydi ki şimdi bende yilbasinda almaya niyetliydim cikacak diye vazgectim gerci cep telefonunu kaybettim bi o yüzden 5800 almak zorunda kaldim acilen yeni cikan modeli her türlü alacagim hep alacagim dedim kac sene oldu alamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 @toggie, adama test icin verilmis urunu ofiste birakamaz, evde birakamaz, mecburen devamli yaninda tasiyacak. kaldi ki calindi diye rapor etmis apple'a, pickpocket olma ihtimali de yuksek. calan kullanilmaz bir hale gelince (hemen ertesi gunu remote wipe yemis alet) teknoloji sitelerinden birine satmis iste. bulma gibi iyi niyetli bir eylem olsa iade edersin, noolcak. sonucta facebook app'ten bulan adam aletin kime ait oldugunu da tespit etmis. Maedhros said: iphone alacaklar beklesinmiydi ki şimdi her halukarda beklesinler. yenisini almazlarsa da 3gs yaklasik 100 euro daha ucuza satista kalmaya devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Gerçekmi bilinmez ama hikayeye uyuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 adamın email formatını çok beyendim bişey diyemeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 matama said: oyle dava falan pek olmuyormus california kanunlarina gore kaybedenin kaybettim diye basvurmasi lazimmis 3 senede basvurmazsa bulanin hakkiymis simdi gizmodo aleti direk geri yollamis apple a kertenkel said: kimseyi dava edemez ancak telefonu kaybedeni edebilir Mum_Chamber said: telefonu bulup satani da, gizmodoyu da endustri casuslugundan dava edebilir diyor uzmanlar Hepimiz avukat olmusuz:D Mum_Chamber said: @toggie, adama test icin verilmis urunu ofiste birakamaz, evde birakamaz, mecburen devamli yaninda tasiyacak. kaldi ki calindi diye rapor etmis apple'a, pickpocket olma ihtimali de yuksek. calan kullanilmaz bir hale gelince (hemen ertesi gunu remote wipe yemis alet) teknoloji sitelerinden birine satmis iste. bulma gibi iyi niyetli bir eylem olsa iade edersin, noolcak. sonucta facebook app'ten bulan adam aletin kime ait oldugunu da tespit etmis. Maedhros said: iphone alacaklar beklesinmiydi ki şimdi her halukarda beklesinler. yenisini almazlarsa da 3gs yaklasik 100 euro daha ucuza satista kalmaya devam edecektir. iyiniyet olayi karaavrupasina ozel bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mille said: matama said: oyle dava falan pek olmuyormus california kanunlarina gore kaybedenin kaybettim diye basvurmasi lazimmis 3 senede basvurmazsa bulanin hakkiymis simdi gizmodo aleti direk geri yollamis apple a kertenkel said: kimseyi dava edemez ancak telefonu kaybedeni edebilir Hepimiz avukat olmusuz:D Mum_Chamber said: @toggie, adama test icin verilmis urunu ofiste birakamaz, evde birakamaz, mecburen devamli yaninda tasiyacak. kaldi ki calindi diye rapor etmis apple'a, pickpocket olma ihtimali de yuksek. calan kullanilmaz bir hale gelince (hemen ertesi gunu remote wipe yemis alet) teknoloji sitelerinden birine satmis iste. bulma gibi iyi niyetli bir eylem olsa iade edersin, noolcak. sonucta facebook app'ten bulan adam aletin kime ait oldugunu da tespit etmis. Maedhros said: iphone alacaklar beklesinmiydi ki şimdi her halukarda beklesinler. yenisini almazlarsa da 3gs yaklasik 100 euro daha ucuza satista kalmaya devam edecektir. iyiniyet olayi karaavrupasina ozel bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Benim icin tatmin edici olmus alet, birde video kaydi HD cekime cikmissa harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 evet ya steve kendini çok bozdu bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mum_Chamber said: her halukarda beklesinler. yenisini almazlarsa da 3gs yaklasik 100 euro daha ucuza satista kalmaya devam edecektir. bence kimse eskisine para vermez daha.Hele güncel fiyat'tan 100 euro aşağı kimse vermez. bide şu video'da daha güzel gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fake olduguna ihtimal vermiyorum, prototip oldugu icin haliyle bir iki rotus biseyler olur ama budur yeni iphone bence. takimlar urunlerinin prototipini yaninda gezdirmeye baslar direk, o yuzden o 3G'ye benzer kabin olmasinin sebebi zaten farkedilmesin diye. Apple'da staj yapan arkadaslarim iphone daha cikmadan takimin onla gezdigini soylemisti mesela, benim gozumle gordugum zune takimindaydi microsoft'ta, zune hd'nin neye benzediginden dunyanin haberi yokken, cikmasindan bayaa once ben gordum kurcaladim aleti, aletin sahibi de bildigin cebinde gezdiriyor muzigini oradan dinliyordu. benim anlamadigim 1- neden aletin kime ait oldugunu gosterecek isaretler yok telefonun uzerinde? genelde bu tur urunlerde unique isaretler olur, foto falan duserse internete, kimin oldugunu bulur basini yakarlar. 2- bu telefonu kaybeden arkadasin hayati ne derece kararacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tasarim olarak muallakta kalmi$ sanki biraz. yani boyle yeni nesil macbookla iphone kari$imi gibin. yan taraflarin alumunyum olmasi goreselligi biraz azaltiyor. parlak siyahla alumunyum pek gitmemi$ kanimca. ama yine de kopek gibi rijid bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 2- bu telefonu kaybeden arkadasin hayati ne derece kararacak? ahahah, adam bitti bence artık. http://www.facebook.com/#!/pages/Gray-Powell/110450945660680?ref=ts http://www.facebook.com/#!/DrunkGrayPowell?ref=ts Drunk Gray Powell Steve, please return my iPhone soon as Bruce Sewell recovers it from Gizmodo or I will leak another one. Drunk Gray Powell Come on Steve, I told you that I just wanted to be a part of the keynote. Gray Powell Does anyone know if Microsoft or HTC are hiring? Hi- my name's Gray and I work for Apple. I also like beer. Gray Powell 500 fans guys! keep up the good work and suggest to your friends- by my calculations I only need 10,629 more to catch up to the boss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 valla açıkçası bu çok büyük bir saçmalık gibi kokuyor. Gray Powell denilen bu adamın Apple ile bir bağlantısı bile olduğundan şüpheliyim açıkçası. iPhone 4G nedir ya... 4G yeni yeni başlayan bir teknoloji dünya üzerinde ve Apple gibi bir firma zamanından önce 4G destekli bir telefon çıkarmayacaktır. Dolayısıyla, iPhone 2G diye birşey olmadığı gibi iPhone 4G de olmayacaktır. zira bu Gray Powell denilen adam ya kolpanın allahı ya da Apple büyük bir saçma hareketin başlangıcında. açıkçası ilk seçenek daha ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar