Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Kurdumusunuz??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu zamanlarda baya bir kitap okumaya basladım.Biten ilişkiler askerlik derken 8 kitap bitirdim 3 ayda,çogu ya fantastik roman yada romandı bi kısmı da inceleme veya denemelerden olusuyodu.Şimdi ilerde ne okuyucam diye beklemiyorum fakat bana önereceiniz beğendiğiniz kitap varsa belki safak daha hızlı geçer :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
tek okuduğum Dragonlance serileridir. 1 sene önce başladm 20 kitabını bitirdim walla.Sende fantastik kurgu seviyom diosan kaçırma[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 31 Temmuz 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
forgotten realms serisini
yada dragon lance serisini oku bence
bizim gibi adamlardan başka bi tavsiye bekleme[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
kitap kurduyum diyebilirim rahatlıklan. 3-4 günde bitiririm genelde 300-400 sayfalık kitapları kitap dayandıramıyolar:)
herkes sayfa atlıyosun diyo iddia hepsi yalan:) bi oturuşta 4-5 saat okursan bitiyo valla 3 günde ben naapim:D[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
dan brownın kitapları:
1. Da vinci şifresi
2. Melekler & Şeytanlar
3. Dijital Kale

Üçü de birbirinden sürükleyici olmuş çok hoş[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Mesaj tarihi:
alakam yoktur.hatta en son okdugum kıtap gecen yaz tatilinde ba$ladıgım ve de hala 100. sayfasında bırakıp okumadıgım Adolf Hitler in Kavgam kitabi..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
|Avenia|
Mesaj tarihi:
karalama defteri bolumune bak. orada 'okunmada olursek bos gidilecek kitaplar' ve de 'paticiklerin son zamanlarda okuduklari' seklinde iki tane sticky topic var. bence aradigini bulabilirsin.
edit: hatta elim degmisken konuyu edebiyat blumune de tasiyivereyim.
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj edi tarafından 31 Temmuz 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1 yıldır bi kitabı bitiremedim. Hatta edebiyatçı not vercekti yine okumadım anlatmadım. sanki manyetik bişey var.

PS:Evet aslında manyetik bişey var. Monitör.[signature][hline]Görmeyenler görsün...
Mesaj tarihi:
platon dan devlet i oku veya Küçük Hippias. Eğer sıkılmadıysan sana bayaa tavsiyem olacak. bu arada kitap kurdu olamadım ama, okuğum kitaplar hep Dragon lance serilerine beş takar. daha sonra kütüphanemin resmini gösteririm kitap kurdumuym deil miyim anlarız:)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
sole soylıyım yaz ıcın ozel kıtap depoluyom en az 30 tane ve yazın sonuna kadr bıtıyor hepsı ama dıer donemde bu oran dusyor hallıylen okul fln...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
bu aralar biraz öle oldum galiba..3 4 günde 500 sayfalık kitapları bitiriyorum.. tabi sabahtan akşama kadar okuyorum.. aslında bi amacımda test çözmemek.. böle baktıklarıda fln elimde kitap oluyo..güzel oluyorr..test çözmekten iyidir bence...[signature][hline] ~StRePtOpELia~
Mesaj tarihi:
evet öyleyim ama eskiden sadece frp kitaplarını kurduydum şimdi başka alanlara yelken açtım :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
kitap kurduyum diyebilrim,her tür gitabı okurum,ama özellikle tarihi romanlar hoşuma gider.15 günlük tatile bir sırt çantası dolusu kitap götürüp hepsini bitirdim.kütaphanemde pek katmerlidir.ama ödünç vermem kusura bakmayın :)[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
fantastik romanları okuyup da "kitap kurdu oldum abi" diyenlere kıl olurum. Onlar eğlenceden başka bişe vermiyo okura. Ben de okurum ama dergi niyetine. valla içimde kalmıştı soyledim :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 01 Ağustos 2004 02:23 tarihinde demiş ki:
fantastik romanları okuyup da "kitap kurdu oldum abi" diyenlere kıl olurum. Onlar eğlenceden başka bişe vermiyo okura. Ben de okurum ama dergi niyetine. valla içimde kalmıştı soyledim :)

sağol benim yerime de söyledin. Yeni nesil fantastik kurgu kitapları sadece eğlence için. Çizgi roman gibi hikayeleri var. Hep şaşırtma amacı taşıyorlar. Bunun en uçuk örneği de Harry Potter.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
euhe bazı ınsanlar var harry pottern butun eserını okumus kıtap kurduyum dıor eheuhe bn genellıkle fantastık okurum ama dıer alanlardanda fantastık okudugum kadar okumusumdur...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
fantastik okumak zaman geçirmek için birebir. ama düşünmek istiyorsanız, felsefe okuyun. Dralnu dışında felsefe okuru ile karşılaşmadım daha forumlarda. Varsa çıksın söylesin yüreklice. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
Bennnnnnnnn okuyorum ama su aralr fantastık okuduum ıcın ne okuduumuda hatırlamıyorum =) bıkac kıtap onerınde tekrar okumaya baslıyım felsefe...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
onerırımsn bıkac kıtap adı?=) bn su aralr bı kıtap okumaya basladım adı da su Efrasiyab'ın Hikayeleri-İhsan Oktay Anar guzel bır kıtap...bnce okuyun[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
böle fantastik kurguya bok atanlara kıl oluyorum ben de.
pek çok kitap okudum.
ama en çok fantastik kurgular sardı.
çünkü kitabı ben bana birşey katmasından çok, kafamı temizleyip gereksiz boş düşüncelere kapılmaktansa alıp başka yerlere götürmesi için okuyorum.
hı okunması gereken kitaplar vardır, insana,psikolojisini geliştirici etkiler yapabilir, ya da bilgi hazinesini genişletir.
ama bu demek değildir ki kitabın iyisi kötüsü kattığı bilgiyle doğru orantılıdır.
alanlarında çok başarılı olan yazarlar var ve okumaktan zevk alıyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
  • Yeni Oluştur...