tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 direk kendini ön plana çıkarmadan masum birini öldürmeye çalışıyo gibi. ama pek başarılı değil bunu yaparken. raiden öldürüp mafya olup olmadığını gördüğümüzde vinghtorunda ne olduğunu anlarız büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 LİNÇ OYU GERİ ÇEKME: TUNCA LİNÇ OYU: DORUK birbirini desteklediğini düşündüğüm bir grup var bunlardan biride doruk. bana raiden'dan daha şüpheli geldi. vightor soytarı gibi gözüküyor. aslında ne olur ne olmaz deneyebiliriz şansımızı. soytarı kazanırsa biz kaybetmiş olmuyoduk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 şu saniye rolleri biliyorum artık abi çok komiksiniz. hiçbişi söylmeyeceğime yemin ettim. ama çok kötü yani jsdfgkdfhkfh manipulasyonunuza sizin ya ahahahahh abi çok eğlenceli bişiymiş bu iş diğer oyuna şimdiden adımı yazdırmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Kime, niye yemin ettin? Bildiğin birşey varsa söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yine tunca'nın fikirlerine katılarak, direkt olarak "Bunlar ekip" fikrini oluşturacak olsam da, RaidenXelRu'nun attığı mesajlarda direkt olarak zaten önceden bir sürü oy almış birine yüklenmiş olması, sessiz, sinsi bir mafya işi gibi geldi bana. Bekliyorum açıklama yazsın, yazmazsa akşama kadar baş zanlımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi Vingthor bıraktım ettim dedikten sonra admin lynch gelmediği için ben hala oyumu onda tutuyorum. değiştirirsem de anca Krustye veririm bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Gerçi Raiden da olabilir her neyse siz karar verin 6'yı tamamlayın 7.yi ben atıcam. ama uykum geldi geceye kadar bekleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Vingthor çok acemice konuşmuş. Böyle bir kişi katil olmasa da ilerleyen günler de sıkıntı olacaktır suçluları bulmamızda. Linç Oyu: Vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 2.5 saat kaldı geceye, herhangi bir açıklama yok, halen tek mesaj atmayan bir sürü kişi var. Aslına bakarsan oyuna hiçbir katılımı olmayan kişilerden birinin seçilmesini istiyorum bir yandan fakat diğer yandan da ilk günde mafyanın daha aktif olacağını tahmin ettiğimden, oyumu daha önce sebebini söylediğim şekilde RaidenXelRu'dan yana kullanıyorum. ##LİNÇ : RaidenXelRu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Linç oyu RaidenXelru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben hiçbir şekilde kazanıp kaybetmeyecem sadece ölmüş olucam. yani ne mafyaya yarayacak nede geri kalanlara onu demeye çalışmıştım. ama böle daha uzun süre aktif kalmak oyunda isterdim baya keyifli bir olaymış çünkü. teşekkür ederim şimdiden. kim mafya kim deil onuda öğrenmiş oldum fakat diğerlerine bir uyarı yapayım kural dışı değilse tabi öğrenmiş bulundum çünkü herkesin rolünü. tek bişi söylüyorum 'seize the wound' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bilader sen ne ayaksın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Vingthor said: ben hiçbir şekilde kazanıp kaybetmeyecem sadece ölmüş olucam. yani ne mafyaya yarayacak nede geri kalanlara onu demeye çalışmıştım. ama böle daha uzun süre aktif kalmak oyunda isterdim baya keyifli bir olaymış çünkü. teşekkür ederim şimdiden. kim mafya kim deil onuda öğrenmiş oldum fakat diğerlerine bir uyarı yapayım kural dışı değilse tabi öğrenmiş bulundum çünkü herkesin rolünü. tek bişi söylüyorum 'seize the wound' Hiç bişey anlamadım. Sayayım: -Kim mafya kim değil biliyorsan söylersin, söylememen için bi neden* yok. Nasıl öğrendiğin de belli değil tabi. -Daha linç edilmeden ölmüş gibi davranıyorsun. -Nasıl bir rolün var ki ölmen ne townieleri etkiliyor ne de mafyayı? Benim bildiğim buna benzer tek rol "soytarı". Kazanma ya da kaybetme durumum yok diyorsun o uymuyor işte. Sonuç olarak ilk tur yeterince kafa karıştırdın. Soytarıysan bile ölmen masumlara yarar. O yüzden: ##LİNÇ: VİNGTHOR Azmodai said: 9. İstediğiniz gibi konuşabilirsiniz, kimliklerinizi açıklayabilirsiniz, kimlik konusunda yalan söyleyebilirsiniz... her türlü manipülasyon açıktır. edit: ismini düzelttim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Beni linç etmek büyük bi hata olur :] topige yazmamamın sebebi azmodan mesaj beklemem idi ( noobum evet ilk defa katılıyorum). sonra fark ettimki ..... fill in the blanks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Masum bir adamım ben , mafyayla hic bir sekilde baglantım yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 benden şüphe duyanlara ithaf ediyorum; herşey gorundugu gibi degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 azmodan öğrendim bu arada kimin ne olduğunu ben seyredicem sadece. ayrıca çarşamba bitiyordu oylama olayı. 7 oymu ne oldu vingthor diye e öldüm işte alla alla. daha fazla birşey yazmayayım hatta ama sonuna kadar okuyacam oyunu (: keyifli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 LİNÇ OYU GERİ ÇEKME: DORUK LİNÇ OYU: VİNGTHOR nedenlerini açıklamış zaten kendisi. ayrıca soytarı gibi bir karaktersede pek umrumda olmaz ölmesi. böyle bi durumda tek kötü durum gereksiz bir linç yapmış olmamız olur ama oyunun başında gibi doğru kişiyi bulmak. bu arada sadece oy verenler var cenx gibi mesela, yazarlarsa neden oy verdiklerini daha iyi olur. edit: kalın yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi bu arada mafya kesin değil heralde Vingthor çünkü epey bi oy var kendisine karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yok değilim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kalın iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 GELDIM. oylari sayip geceye baslicam birazdan siki durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 herkes birbirine girmisti, bir kisim insan once lexiusun cevresine toplanmisti, ara ara sessiz kaldi diye cassaline'e atlayanlar oldu ama neticede en dikkat ceken kisi vingthordu. Etrafinda insanlar toplanirken yavastan "katil" ve "hain" laflari duyuluyordu. Raidenin yanindan uzaklasip hanceri ilk sokan Krusty olmustu, arkasi da geldi, herkes hancerlerini cikarip agizina yuzune kicina her yerine sokmustu. Ving aci cekerek, kivranarak hayvanlar gibi olmustu. Daha sonradan ustunu inceleyen romali asker cavus cebinden cikan julii yuzugunu bulmustu. Vingthor sezarin evindendi ve cinayetten hic bir cikari yoktu. Aradiklari adam bu degildi, ah ah keske yuzugu parmaginda taksaydi kavga cikmadan, ama artik cok gec. VINGTHOR, DUZ TOWNIE CIKTI. GECE OLDU, YARIN GECE YARISINA KADAR KIMSE BISI POST ETMESIN. GECE GOREVI OLANLAR BANA AKSYONLARINI OZEL MESAJ ILE ULASTIRSIN LUTFEN ACIK BIR SEKILDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bilgisayarim patladi maalesef, laptoptan yaziyorum bunu o yuzden detaylarla cok kasamicam. Gece lexius olduruldu. LEXIUS DUZ TOWNIE CIKTI tekrar gunduz oldu, c.tesi gecesi 23:30 ta bitecek gunduz. artik konusabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar