tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benim ne zaman başladığımın ne önemi var ? dün gece maçım vardı eve gelir gelmez uyudum bugün de sabah okulum vardı gelince attım işte ilk mesajımı. şurda townielerin yararına mantık çerçevesinde fikir üreten tek adama saldırma allah aşkına, şüphelen tabi bu yaptığım kendimi masum gibi göstermek te olabilir ama öyle bile olsa ve sen townieysen diğer konuşmayan townieleri oyuna dahil etmediğin sürece yine mafya kazanır. pasif olmak mafyanın yararına, her gece birini öldürecekler, ama eğer townieyseniz ve oyunu kazanmak istiyorsanız aktif olmak zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Smoke said: ona bakacaksak ilk mesaj atanı asmak lazım... hatta aklıma yattı asabiliriz ilk yazanı. şu yazdığının arkasındaki mantığı açıklar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tunca sinirlenirse hepinizi ağır döver adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ilk başlıyan adama mesaj gelmiştir ve diğerlerine nazaran daha çabuk konu hakkında bilgisi olmuştur. mesaj geldiyse ya mafyadır ya da dedektif oranlara göre mafya olma şansı daha yüksekse ve illa biri asılacaksa ben onu asalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 şu an amacımız rastgele birini asmaktansa olası ipuçları için oyuna full katılımı sağlamak olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi parmak izi mi bakıcaz kim ne ipucu verecek ilk turda yaw? katiller cool takılıp townie numarası yapacak hep böyle olmadı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 anlamadığım Cassiline'i linç edersek ve masum çıkarsa en büyük şüpheli sen olucaksın. ardından da sen gidiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 townie numarası yapıp küçük bir ihtimal de olsa bir şeyleri belli etmesi, numara bile yapmaya zorlanmadan konuşmamasından daha iyidir. zaten oyun boyunca elimizdeki tek ipucu insanların söyledikleri olacak. bu kadar kişi katılım göstermezse ve katılım göstermeyenlerden şüphelenmezsek ipucu bulmak için elimizdeki tek kaynağı da kaybederiz. geceleyin masum bir townie öldüğünde ve mafyalar hala tek kelime etmediğinde sen nasıl bir ipucu bulmayı umuyorsun da ilk günden ipucu mu bulucaz diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ben Cassiline'i linç edelim demiyorum, 6 linç oyuna kadar getirdikten sonra biraz süre tanıyıp konuşturalım konuşmazsa da ne zaten rastgele seçeceğimiz linç edilecek kişiyi en azından oyuna katılımı sıfır olan birinden seçelim diyorum. sayfalardır aynı şeyi söylüyorum 10 kere söylediğim şeyi nasıl hala soruyorsunuz aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Gidiyim abi mutlaka masumlar gidicek arada, oyun bittiğinde biz kazanırsak ben ilk turda ölmüş olsam da kazananlardan olmuş olacağım, önemli olan townielerin akıllı davranıp anlatmaya çalıştığım mantığı kafalarına oturtmaları. Bu en temel konuşmayanları konuşturtma olayından sonra insanların postlarındaki küçük ipucularına odaklanmaya geçebiliriz ama ilk yapmamız gereken bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 1. Bittus x 2. Farinal 3. blazkowicz x 4. DoruK x 5. Lexius 6. Tunca x 7. Cassaline 8. Smoke x ---------- 9. Cenx x 10. RaidenXelRu ---------- 11. Vingthor 12. Nosfe x 13. Krusty x isminin yanında x olmayanlar topice şu ana kadar hiç mesajı olmayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya topiği piç etmiym diye atmadım ben mesaj direk azmoya özel mesaj attım. napcamı bilmiyorumda çok. yoksa takip ediyorum okuyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 önce azmo mu attı sana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 2. Farinal bugün 03:00 5. Lexius bugün: 14:00 7. Cassaline dün 23:14 10. RaidenXelRu bugün 15:53 bunlar da topicte mesajı olmayanların forumda diğer topiclere attıkları son mesajların zamanları. casseline ve farinal büyük olaslıkla foruma dünden beri bakamadı ancak lexius ve raiden foruma bakmalarına rağmen hala buraya mesaj atmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bu özel mesaj almadıklarınıda gösteriyo olabilir. farkında değillerse eğer konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Vingthor said: ya topiği piç etmiym diye atmadım ben mesaj direk azmoya özel mesaj attım. napcamı bilmiyorumda çok. yoksa takip ediyorum okuyorum falan abi topiği okuyup kendi fikrini belirtip mantık çerçevesinde veya sezgilerinle, açıklayıcı olarak birine linç oyu vericeksin ve bol bol o an ki duruma göre fikrini belirticeksin, diğer insanların postlarından bir şeyler çıkarmaya çalışıcaksın bu yani olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi bırak özel mesajı falan adam oyuna ismini yazdırdıysa bakar yani illa özel mesaj mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 peki bende fikrimi belirteyim. tuncaya linç direk. böle bir şevkle masum adam tutunmaz. ##LİNÇ OYU: tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bende daha oyuna yeni baktım ona bakarsan. dün gecede bugünde onlinedım hep. bu yüzden diyorum zaten daha erken diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 verin abi deli ettiniz zaten, öldüründe kurtuliyim laf anlatılmıyo size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 olm vingthor safa yatıyor bence, öyle bi izlenim oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Vingthor said: ya topiği piç etmiym diye atmadım ben mesaj direk azmoya özel mesaj attım. napcamı bilmiyorumda çok. yoksa takip ediyorum okuyorum falan gerçi bu mesaj bile linç sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yok safa yatmıyorum sorabilirsiniz azmoya falan hakkaten adama mesaj attım. tunca bide öldürünce kurtulayım yazmış. net blöf. galiba ilk kez katil oynuyor ve oynamak istiyor. insanlar 1 gün mesaj atmayınca sinirini tutamadı. hevesini alamadı. kafasını ezelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ahah yoo oldum daha önceden git oku topikleri. blöf falan değil, ya şu an konuşanlar arasındaki mafyalar çok güzel manipüle edio bi şekilde ya da kafası çalışan/oyunu takan townie yok. zevk almıyorum yani öldürün görün belki aklınız başına gelir, sonra kazanırsanız ben de kazanmış olucam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi birgün olmuş açılalı oyun. honda 2 hiro seçip gg concede diyen adam gibisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar