Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ve MMO

Rock

Öne çıkan mesajlar

Hurra diyip kendini grinde veremezsin. 1 haftada max level olamazsın ancak casual takılıcaksın. Daha sakin olacaksın PVP MMOlar özellikle senin için yalan olacak bol bol npc keseceksin craft yapacaksın explorer modunda takılıp geziceksin. Ha birde film/dizi indirip izliyorum dersen birde onlara vakit ayıracaksın. Arkadaşların dışarı çagıracak, arada eve geç geleceksin. İş hayatı MMO dünyanı kökünden etkileyecek. Zor Tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim gidio açıkcası gayet iş çıkışı oynayabiliorum

ama mesela Mortal Online oynadım işteyken betadaydı karakterler wipe olacak die akşam girip oynuodum biraz vs, WOW için de zaten kaç senelik karakter akşam girip raid yapiodum falan

ama dielim SWTOR release oldu bütün herkes oyuna başladı , herkes girip kasio falan o zaman sorun olur iş =) çnkü sadece akşam oynayabilecen, millet bütün gün oynarken arkadaşların vs çok geride kalırsın o zaman bi geride kalma olur.

yani mmo yu nasıl oynadıına bağlı,i böle competitive zaten oynamayazsın işteyken. ama casual bi şekilde çok rahat oynarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Casual olayına katılıyorum da, yine de düşününce raid vs. gibi topluca bir etkinlik gündeme geldiğinde belirli akşamlarda 3-4 saatini harcamak çok lüks geliyor artık. En fazla oyuna girersin dolaşırsın birkaç mekan, belki pvp yaparsın, sonra çıkarsın. Bu da tabii evde ilgilenmen gereken şeyler/kişiler olup olmadığına ve de nasıl bir sosyal hayat istediğine bağlı :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla casual olarak gayet güzel oynanıyor bütüngünün oynayamamışlığı ile girdiğin saatler aslinda casualden çok daha bir hardcore geçiyor ben evdeki telefona bile bakmıyorum kasmam lazım die :) ve işde çalişan için MMO müthiş bişey ben oynarken unutuyorum bugün işte ne sorun vardı ne problem çıkmıştı hangi işler yarım kalmıştı ben ne iş yapıyorum ben kimim :) ben assasinim :p
yani kafayı dağıtıyor formatlıyor insan iyi oluyor ben senelerdir işede giderim mmo da oynarım ne iş yaparken mmo aklıma gelır ne mmo oynarken ış. kımseden de karakter olarak gerı kalmışlığım yoktur hıc bır oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyununa göre değişiklik gösterir bence aktif şekilde online olmadanda gelişebildiğin para kazanabildiğin bir MMO ise çok rahat oluyor. Mesela ben Eve oynuyorum aktif olmasam bile marketingden para akışı sürekli devam ediyor. Exp kazanmak için kasman gerekmiyor çünkü realtime skill tabanlı olduğu için kendiside gelişiyor sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Coldwind said:

Casual olayına katılıyorum da, yine de düşününce raid vs. gibi topluca bir etkinlik gündeme geldiğinde belirli akşamlarda 3-4 saatini harcamak çok lüks geliyor artık. En fazla oyuna girersin dolaşırsın birkaç mekan, belki pvp yaparsın, sonra çıkarsın. Bu da tabii evde ilgilenmen gereken şeyler/kişiler olup olmadığına ve de nasıl bir sosyal hayat istediğine bağlı :)

Benim de en çok canımı sıkan bu nokta. Gerçi işe yeni başladığım için şu aralar tüm oyunları bırakıp dizilerin pek çoğuna ara verdim, ama ilerisi için(olurda EA kendini kaybeder de güzel bir SWTOR çıkarırsa) yeniden oynamak isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...