Rock Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yeni işe girmiş biri olarka mera ettim. İş ve MMO'ı birarada götürebilen var mı? Ben çok yoğun olduğum için götüremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben.. ikisi birden çok iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 MMO işinde çalışan biri olarak çok iyi gidiyor :P. Hile kullanıyorum sanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 imzam pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ulu gamer FrEeMoOn yapabilmiş bu dediğini <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Çok göreceli bi kavram bu. Bi aralar gidiyodu, sonra yoğunluk yüzünden gitmez oldu, bi süre sonra tekrardan gitmeye başlar falan. Ha tabi bi freemoon kadar iyi değilim ve hiç bir zaman da olamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 |Joker| said: MMO işinde çalışan biri olarak çok iyi gidiyor :P. Hile kullanıyorum sanırım :D. İş ne? Werewolf said: imzam pls İmza iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Casual olarak gider tabii ki neden gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 iş ve mmo gayet oluyor,tabi hangi mmo oynnadğınız ile de ilgili:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 is ve mmo gider mi ne demek yahu, 24/7 mi calisiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hem iş hem mmo hem evlilik ucundan azıcık casual ite kaka gidiyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Hurra diyip kendini grinde veremezsin. 1 haftada max level olamazsın ancak casual takılıcaksın. Daha sakin olacaksın PVP MMOlar özellikle senin için yalan olacak bol bol npc keseceksin craft yapacaksın explorer modunda takılıp geziceksin. Ha birde film/dizi indirip izliyorum dersen birde onlara vakit ayıracaksın. Arkadaşların dışarı çagıracak, arada eve geç geleceksin. İş hayatı MMO dünyanı kökünden etkileyecek. Zor Tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 işyerinde mmo olsaydı çok rahat giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 valla benim gidio açıkcası gayet iş çıkışı oynayabiliorum ama mesela Mortal Online oynadım işteyken betadaydı karakterler wipe olacak die akşam girip oynuodum biraz vs, WOW için de zaten kaç senelik karakter akşam girip raid yapiodum falan ama dielim SWTOR release oldu bütün herkes oyuna başladı , herkes girip kasio falan o zaman sorun olur iş =) çnkü sadece akşam oynayabilecen, millet bütün gün oynarken arkadaşların vs çok geride kalırsın o zaman bi geride kalma olur. yani mmo yu nasıl oynadıına bağlı,i böle competitive zaten oynamayazsın işteyken. ama casual bi şekilde çok rahat oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Casual olayına katılıyorum da, yine de düşününce raid vs. gibi topluca bir etkinlik gündeme geldiğinde belirli akşamlarda 3-4 saatini harcamak çok lüks geliyor artık. En fazla oyuna girersin dolaşırsın birkaç mekan, belki pvp yaparsın, sonra çıkarsın. Bu da tabii evde ilgilenmen gereken şeyler/kişiler olup olmadığına ve de nasıl bir sosyal hayat istediğine bağlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Yeni işe girdim 9-6 çalışıyorum. Pestil gibi geliyorum eve. Nişanlandım evlenmek için koşturuyorum. Takip ettiğim dizi vs var. Hangi ara MMO ya bakayım ben. Ama inat ettim casual olarakta olsun oynicam bir MMO bu zaman darlığında. Houdini diyeceksiniz bana ilerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 valla casual olarak gayet güzel oynanıyor bütüngünün oynayamamışlığı ile girdiğin saatler aslinda casualden çok daha bir hardcore geçiyor ben evdeki telefona bile bakmıyorum kasmam lazım die :) ve işde çalişan için MMO müthiş bişey ben oynarken unutuyorum bugün işte ne sorun vardı ne problem çıkmıştı hangi işler yarım kalmıştı ben ne iş yapıyorum ben kimim :) ben assasinim :p yani kafayı dağıtıyor formatlıyor insan iyi oluyor ben senelerdir işede giderim mmo da oynarım ne iş yaparken mmo aklıma gelır ne mmo oynarken ış. kımseden de karakter olarak gerı kalmışlığım yoktur hıc bır oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Oyununa göre değişiklik gösterir bence aktif şekilde online olmadanda gelişebildiğin para kazanabildiğin bir MMO ise çok rahat oluyor. Mesela ben Eve oynuyorum aktif olmasam bile marketingden para akışı sürekli devam ediyor. Exp kazanmak için kasman gerekmiyor çünkü realtime skill tabanlı olduğu için kendiside gelişiyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Coldwind said: Casual olayına katılıyorum da, yine de düşününce raid vs. gibi topluca bir etkinlik gündeme geldiğinde belirli akşamlarda 3-4 saatini harcamak çok lüks geliyor artık. En fazla oyuna girersin dolaşırsın birkaç mekan, belki pvp yaparsın, sonra çıkarsın. Bu da tabii evde ilgilenmen gereken şeyler/kişiler olup olmadığına ve de nasıl bir sosyal hayat istediğine bağlı :) Benim de en çok canımı sıkan bu nokta. Gerçi işe yeni başladığım için şu aralar tüm oyunları bırakıp dizilerin pek çoğuna ara verdim, ama ilerisi için(olurda EA kendini kaybeder de güzel bir SWTOR çıkarırsa) yeniden oynamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Makina Mühendisleri Odası iş bulmada çok yardımcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Valla gidio, ama ben MMO olayına "param olmadıgı zaman veya evden cıkabilitem yoksa kendimi eğlendirme metodum" olarak baktıgımdan gıdıyor yanı. Single playerlar baydı nedense, güzel oyunda çıkmıyor artık, ya da bana bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Senin söylediğin 3. seçeneğe giriyor :D Buarada singel player arıyorsan ps3 alacaksın. Deneme döneminden çıkıp işe tamen alıştığımda kesinlikle alacağım. Artık bilgisayar(mmo değilse) bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya ps3 te bayıyor be abi bi pes var bi guitar hero tamam dıgerlerıde guzelde ııh yani yoruo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Rock said: Deneme döneminden çıkıp işe tamen alıştığımda kesinlikle alacağım. bende bu dönemdeyim bünyem alışmadı daha ama zamanla herşey oturur diye düşünüyorum, hangi oyuna başlasam diye düşünmeyede başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar