Adrassil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 roma ile ilgili bir mini dizi daha About the struggle between the Roman Empire and its rebellious conquest Judaea, and two best friends caught in a terrible moment in history. http://www.imdb.com/title/tt1421499/ İlk bölümü çıkmış Çekmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 AHAHAHAHAHHAHA Spartacus bittiği gün yeni Roma dizisi çıkardılar ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Oha zaman geçseydi Spartacus'un üstünden. Bakalım onun yerini tutabilecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kopnu aynı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bi sezona bi isyan yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yeni moda bu artık. roma, ihtiras, şehvet, meme, kan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 biraz zorlasa afişte benzicekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 filmi çıkıyor sandım sevindim biran.gene memeli kanlı dizi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hic izlemedimde Spartacus bittimi tamamen yoksa 1. sezonmu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 1. sezon. ama Andy amcamız kanser olduğu için 2. sezon ertelendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 4 saatlik mini series diyor afisinde ben hur'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bu kült epik filmlerin dizilerini yapmak moda oldu, bu gidişle gladiator'ün falan da dizisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 buda tutarsa 314134 tane daha kült film dizisi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yuh be. 40'ı çıksaydı spartacus'ün. ben-hur da iyi olabilir ama önyargıyla yaklaşmamak lazım. gelsin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ben-Hur'un filmi inanılmazdı bakalım bu nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kristen kreuk var o bile yeter izlemeye (oeh be sirf bu hatun icin smallville gibi dangoz diziyi izledim kac yil. omrumu yedin kristen) aslinda su herifler romanin falan ekmegini yedikten sonra bir osmanliya el atsa keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 BenHur spartacusun ata binen versiyonu hehe. İyi bari 1 sezon daha entrika ve meme gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sezon değil bu yav. 4 saat mini seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 4 saat izleriz bizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Popeye said: aslinda su herifler romanin falan ekmegini yedikten sonra bir osmanliya el atsa keske Aman el atmasınlar."Kahraman eflak prensi voyvoda adalet için dövüşüyor" gibi bi de başlık atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Gene roma, gene kan, gene meme. Spartacüs sağolsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ilk bölümü indirdim ama kalitesi çok kötü. izlemeye çekiniyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 EEE YETER BE HOLLYWOOD SENARİSTİ BU KADAR MI ZEKADAN UZAK OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 osmanlıdan önce yeni bir sharpe sezonu gelse inanılmaz olur. hafif cgi'lı falan. en iyi tarihi dizi net sharpe sonra hornblower bence. rome falan sonra gelir. özellikle sharpe seyretmeyenler seyretsin. hatta bu forumdaki bir çok 1800'lerde savaş çok zevksiz abi falan diyen adamlar seyretsin. empire total wara laf edenler dönemi yüzünden falan. ne öle durup ateş ediyolar karşılıklı diyenlerin seyretmesi gereken yegane dizi sharpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 OSmanli dizisini anca TURK cCc oyuncular oynayacaksa cekebilirler... Hristiyan ve yahudiler de hic ilgilenmesin projeyle cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar