tomkat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 simdi bizim guildden hatunun birine gold lazimdi dedim al bana celestial pet 15k veririm iyi dedi gitti aldi, benim maile sarah has purchased celestial bok pusur diye mail geldi neyse gittim battle.net account management dalgasina girdim kodu, this code has already been redeemed dedi 50 kere ya simdi guildde biraz yeniyim ama ally side'in en iyi guildi yani niye beni scamlasinlar, butun realm taniyo bizi neyse verdim goldunu dedi belki code'u onceden hacklemis olabilirler diye simdi kufur de edemiyorum, scamlamasi beni imkansiz yani naapmaliyim simdi, 15k gote mi girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 scamlemis, 15k da girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 http://www.gazeteturka.com/images/news/38962.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi scam olamaz ya lol cunku gold ver gold ver diye israr etmedi yani, olmadiysa verme dedi, gittim ben verdim cozerim sorunu sonra diye paso ventte konustugumuz birisi yani fake make diil anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kadın gift yerine kendi hesabına redeemlemiş. kız verecek diye böyle atraksiyon yapılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Hatun ticket atsın, erkek arkadaşıma hediye mount aldım ama kodun kullanıldığını söylüyor ne yapabiliriz? desin. Yardımcı olurlar boobs sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 beceriksizlik o direk, gift etse direk hiç sorun olmazdı. 2 olasılık var 1: scamledi 2: yanlışlıkla kendi hesabına yolladı mountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hay basliycam firefox'un kitabindan simdi ya birakiyorum lan bu browser'i gittim chrome ile denedim tek seferde kabul etti bunelan ama tahmin etmeliydim daha gecen gamecard olayinda da ayni sorunu cikarmisti, unutmusum bosuna gunahini aldim lol yanlis alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 IT'dan anlayan var mi burda? firefox'un girilmeyen kodu girildi diye gostermesi nasil oluyo? hergun cookieleri temizliyorum kodu yanlis da girmedim, already used dedi cunku, invalid demedi ama gamecard girerken invalid demisti sonra baska browserla yapinca kabul etti security glitch falan mi bu firefox'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Browserın o konuda bir etkisi olamaz ki. O sitedeki html'i çeviriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yok firefox la bliz mevzusu arasında sorun var. duymuştum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 arkadaş var blizzde çalışıyor, silincekmiş mountlar parayıda cep yapıp şirketi kapatacaklarmış. dasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Aket-Atum said: Browserın o konuda bir etkisi olamaz ki. O sitedeki html'i çeviriyor sadece. kankaloji benden kaynaklanan sorun yok, code'u 50 kere yazdim, add on kullanmiyorum firefox icin girilmeyen sifreyi girildi gostermesi cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Buyse said: yok firefox la bliz mevzusu arasında sorun var. duymuştum bunu. pre paid kart konusunda da aynen şunu yaşayan tanıdıklarım var firefox kullanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 demek ki girilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 FF'te bende gamecard eklerden hata veriyordu kod yalnış diye. IE'de girdim olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Oha ilk defa ie'nin firefox'dan iyi olduğu bir durum gördük :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 firefox bir sürü şeyi ignoreluyor birşeyler yapıyor bir dünya crash bug vs. yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 celestial drama /cast Popcorn diyecektim ki browser drama imiş. dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kıza karizma yapmışsındır ha, "adam sorun yaşadı ama goldu verdi" modunda emotelaşırsınız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Sorun firefox'tan degil, yazilan kodlardan muhtemelen. Cok buyuk ihtimalle blizz o kodu ilk seferde javascript ile check ediyo, sonuna basina bisey ekliyo ve siciyo. Farkli browserlar kodlari farkli yorumlarlar. IE zaten allahlik ama ilginc sekilde chrome'un bile sacmaladigi bir cok nokta var. En saglam calisani firefox benim gozumde. Opera'yi denemedim bilmiyorum. Blizzard'a mail atin bende firefox birakmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 LOEL benimde d2 exp pack cd keyi almistim onada bu zaten kullanildi falan diyodu yoksa firefoxtanmiydi lan ustunden 5 ay gecti :D deneyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kojiroh said: http://www.gazeteturka.com/images/news/38962.jpg ehauehaueuah soğuğundan hemide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar