Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 evet o koridor açıyor ben arkasından koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 halisahada ne koridoru acicak, tamamini yikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bilica'nın yaptığını düşün, onun gibi bir şeyler bekliyorum serhattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 büyük abi burası. tsubasanın sahası kadar. gidiyon gidiyon bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 album olmasa bile pepeleksel halı saha macı topicinde hit almıs olmak bile beni gururlandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 1/ babacum(kale)-cavanagh-wishmaster-tolga-pha-holy-recokongo-patpoker 2/ bitchofbat(kale)-konn-fde-larry-screwy-khelben-cthulhu-mysterious maç adam başı 8TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç kesilecek haraçlar ileride kapora parası, su parası ve bana halısaha ayakkabısı olarak geri dönecek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 "Bobo"cular bizim takımda olsun lütfen Yarın takımda herkesten koşmasını,canlı oynamasını bekliyorum Erken gelin, muhabbet olsun Seren,öncü,sercan,sixoms,torayı göremedim, topiğinde tamamını okumadım vardır bi mazeretleri,sereninkini biliyorum zaten.bir daha olmasın Mümkünse erken başlayalım,fazla oynayalım Bol bol mücadele edelim, zevkli olsun Emrah mavi formayı giy Geç kalana ceza olsun, gayet ciddiyim, ildo bu lafım sana Ruhsuz oynayan fazla para versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hakanla tost edin yiiti serhat, haketti bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tolgaya kocaman bir +1 erken geliriz biz sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 takımı niye değiştirdik yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben ilk kadroyla da oynarım 2.yle de oynarım siz ne derseniz ona uyarım farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ben cogu kişiyi tanıyorum ama kimin nick i ne onu bilmedigim için bna da farketmio takımlar =) ama wish in karşısında olayım bugünki dota maçının öcünü alıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bana birinci takımın ilk hali ile ikinci hali arasında cok fark yok gibi geldi. birinci takımın kuvvetli yönü ofansif yönü diil, ofansif oyuncular var ama defansif yöne daha agır basmış gibi geldi bana. bu söyledigim garip kaçsa da, ayağa top yapabilen, topla rahat oynayabilen 2-3 adamı aynı takıma koyunca o takım kuvvetli oluyor. yine de, itiraz edildiği için ilk hallerine 2. lerle oynanabilir. ediy: typo yuh bana edit açıklamasıdna yine typo yine yeniden yardırmışım OHA son edit: bu sefer sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 noluyo olm edit üstüne edit sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 LaRRy said: Ben cogu kişiyi tanıyorum ama kimin nick i ne onu bilmedigim için bna da farketmio takımlar =) ama wish in karşısında olayım bugünki dota maçının öcünü alıcam :D göreceğiz..sahadan sileceğim adam sayısı 2'ye çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ilhan, ayağa top yapan 2-3 adamı aynı kadroya koyunca güçlü olduklarını düşünüyorsan ilk yazılan kadrolara bir daha göz atıver=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ilhan... 5 edit... içine ildeniz mi kaçtı edit: oha 5 kereymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Wishmaster said: göreceğiz..sahadan sileceğim adam sayısı 2'ye çıktı..hadi iyisin bahanen de var 2 kişiyiz..bol bol ağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 3 yap onu emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 delikanlı typocu edi,tlemez< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Khelben said: ilhan... 5 edit... içine ildeniz mi kaçtı ahahah harbi.. ildeniz'in typolar geldi gözümün önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 BabacumMostors said: delikanlı typocu edi,tlemez< ahahahahah gr@lsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fde said: Wishmaster said: göreceğiz..sahadan sileceğim adam sayısı 2'ye çıktı..hadi iyisin bahanen de var 2 kişiyiz..bol bol ağlarsın Khelben said: 3 yap onu emrah anlaşıldı.. tüm takımı sileceğim tek başıma..mahvedicem olum sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ilk kadro için de güçlü dedim zaten. demek istedigim değişikliği konn-fde cava-reco (kalecileri saymadım) şeklinde değilde defans oynayan oyuncuları karıştırarak yapabiliriz. yoksa ilk yazılan kadro buna göre über :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konn said: ilk kadro için de güçlü dedim zaten. demek istedigim değişikliği konn-fde cava-reco (kalecileri saymadım) şeklinde değilde defans oynayan oyuncuları karıştırarak yapabiliriz. yoksa ilk yazılan kadro buna göre über :P herkes emrahı istiyo takım da napıyo bu çocuk kuşmu konduruyo anlamadım ki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar