Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 geçen maç attım 1 tane ya ama şöyle bir nokta var geyiğin dışında: takımda 8 kişi defans yapıyor, sonra ileri gidiyorum TEK KİŞİYİM. bak tek forvet benim takımda. tek forvet. ben. Sonra sercan yada başkası geri gel diyor, yinede ilerde duran 1 kişi yok. Napalım abi yani kaç kere dedim maçta biri ileri geçsin o zaman bende defansta durayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 çok doğru..sırtı dönük oynayan bi forveti 5 tane araya pas isteyen forvete tercih ederim ben de..gol kaçırabiliyosak pozisyona girebiliyoruz demektir.kaç kere 2ye1 yaptık bunları da görmek lazım,sadece gole göre değerlendirmek yanlış,sistemi işletiyosa sorun yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Bu maçta ben forvet oynuyorum Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 cavanagh said: hakan sen bu maç ölümüne defans oynuyorsun baştan belirtiyim kadroları kurarken seni defans olarak düşünücemson mac forvette oynadıgım inanılmz oyunu kadroları kurarken goz onunde bulunduracagına guvenim sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fde said: LucifeL said: beyler kusura bakmayın ben cumartesi pazar çalışıyorum o yüzden gelemiyorumoldu mu şimdiolmadı aga ama haftaya gelicem hemde karşılıklı oynuyacaz bende seni deli edicem :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 LucifeL said: fde said: LucifeL said: beyler kusura bakmayın ben cumartesi pazar çalışıyorum o yüzden gelemiyorumoldu mu şimdiolmadı aga ama haftaya gelicem hemde karşılıklı oynuyacaz bende seni deli edicem :D:Dbu hafta iyi yırttın,geçen hafta kadroda olamamanın getirdiği motivasyondan yargılıyacaktım,başka zamana B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Neyi yargılıyosun ya.. Sana top yüzü göstermem bak kızdırma beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 şu işi düelloya çevirmek senin aleyhine olur..efendi efendi koş, terini at dön evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sizden nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kermit ben sana hastayım ama :) bu arada fde her türlü yargılarım kalecilik olayını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 beyler netleşti benim antreman maça yetişebilicem,eğer hala adam lazımsa yazın benide,sağ sol açık oynayabilirim ama kalite yüksekse bekede kayabilirim kanatlarda olayım yeter :P Hotdog said: adam çıkmadığı takdirde bende gelebilirim, hatta +1de getiririm kadro tamamlamak için,yarın ögleden sonra netleştiririm, cumartesi antreman saatim belli olsun bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Holy said: Bu maçta ben forvet oynuyorum Saygılar.sen benim assistör üm olacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 cavanagh screwy mysterious konn holy bitchofbat khelben cthulhu babacum wishmaster fde patpoker tolga recokongo pha larry 16 kişi böle kadroyu gece hallederiz yeni vs eski olabülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 eskiler olarak gidgel yaparız, tecrübemizle döveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 var mı kadro önerisi fln olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fde ile konn u aynı takıma koymak yine bi kaleciye iskence etmek demektir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 defanslar dengeli olsun lütfen. hep benm olduğum takımın defansı olmuyor dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sen defans diil miydin eser ya? adfhadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bithofbat tolga holy wishmaster konn fde patpoker pha ilk takım böle olsun diğer takım da kalanlar işte babacum cavanagh screwy mysterious khelben cthulhu recokongo larry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 cavanagh-wishmaster-holy-konn-tolga-cthulhu-pha-babacum V screwy-mysterious-bitchofbat-kelben-fde-patpoker-recokongo-lary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 cavanagh said: bithofbat tolga holy wishmaster konn fde patpoker pha ilk takım böle olsun diğer takım da kalanlar işte babacum cavanagh screwy mysterious khelben cthulhu recokongo larry ahuah ikinci takım gg, kim koşacak abi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 güvenç o takımlar olursa rakip sizle top diye oynar. gönlüm el vermedi ses çıkarmamaya o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben koşarım, zaten her maç koşabildiğim kadar koşuyorum bu maç da koşarım koşmak istemeyen avrsa da izler beni, farketmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 larry nasıl bilmiyorum da screwy-cthulhu-khelben triosunu aynı takıma koymak felakete davetiye, bir ben eksiğim yani o takımda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hakanın bacağı çekiyor lan serhat daha çok koşar gibime gleiyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar