Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband Multiplayer

Sereglin

Öne çıkan mesajlar

olm cok kotuydum lan,konusurken bildigin oynayamiyorum push2talk olunca. cake'le benim ayri olmamiz lazim gibi duruyor taktik konusu olarak. ayrica genel olarak da kotuyum yani eskisi kadar oynamiyorum koreliyorsun bildigin.

bizim atlilar ezdi bana kalirsa. bir de basta biraz aksaktik taktiksel anlamda, sonra guzel oturttuk ama daha iyi olmak lazim haberlesme konusunda fln. biri gruptan ayrildi mi bozuluyor is, kendi capinda oynamaya baslayinca.Bir diger sey, minimum konusma olmasi gerekiyor bunu gordum. Az ve oz konusulmasi lazim gibi duruyor konsantre olmak icin.

Bence surekli takimlari karma yapmamiz lazim birbirimizle oynamaya alismak icin. Tabi dengeli takimlar kurmamiz gerekiyor, melee-archer-mount olarak.

Bir de bu olayi daha sik yapalim ki, adam olalim. Guzeldi ama 20 kisi geldi hatta sonradan fazlasi da. Tesekkurler herkese. Alisinca daha cabuk organize olacaz, tak tak maclar yapacaz.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu arada herkes geldi resmen baya iyi manpowerımız var PATI guildi olarak
ii toplaştık bunu kesinlikle daha sık ypamamız lazım

sadece bu organize olmayı biraz daha kısa sürede halledebilio olmamız gerekio takım ayarlama vs faciton harita seçme derken saatler geçebilio.

ben de baya kötü oynadım bugun, yani normalde hep 2 handed alıp kaışıorum ediorum bu sefer maç die herkes kalkan var ben de aliim dedim tek hand ve kalkan ama resmen geberiorum yani hiç etkili olamadım , biraz one handed a kasmam gerekio, sadece kalkan açıp shield oldum bütün maçlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada taktiksel derken, ben cake fln tartistik 5dk napsak diye. sonra 1-2 roundda biraz bocalandik sonra herkes ne yapmasi gerektigini biliyordu. Karsi takim farkli degisik bir seyle gelemeyince galibiyet kacinilmaz oldu :P

Mortis'in dedigine gore de, sizde biraz her kafadan ses cikmis :P Ondan iste abi, oyle olunca olmuyor. 1-2 kisi sacma sapan bir yere gitse, sayica hezimet oluyor. Gerci evet defansif oynadik ama guzeldi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şeyi hala anlamıyorum mesela. O taraftayken de biz gittik, diger tarafta da.

Kaplumbaga melee'lerin beklediği yere girdik yani.

Onun haricinde, biz ruins tarafındayken harabelere oturmadık başta, fazla lamer geldi. Ama yapılması gelen oraları tutmaktı. Mesela seren'e yeterince baskı olmadı hiç. Ama benim üstümde hep vardı mesela, arkadan dolaşmalar falan.

Arada random falan öldürebildik sizin ranged'i.

En büyük kusurumuz atlılardı. Atlılar gidip atlılarla kapılıyordu, meleelere ortam kalıyordu. Atlı adamın atlıya ölmemesi lazım. Basıp kaçması lazım. Asıl olayı zaten melee harrasslamak.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yanlız şey sorunu var klan adına konusulması gereken.

Atlılar var iyi olan, ama okçu bi ben bi sereglin varız. Ama bizim de asıl fortemiz melee combat. Ya birileri çıkıp çok iyi okçu olucak, yada çooook iyi melee ki kapatalım.

Şu an RN'lerle falan kapışmaya alışmış 3-4 kişi var koca clanda. Gerisi sag block sol block yapar 3te 4te yatar modta. Fake desen hala hiç yapan yok hemen hemen.

KICK.

Arkadaşlar kick kullanmaya başlamamız lazım. Birbirimize kullansak herkes başlar, çünkü oturtuldugunda kalkan kullanan meleeleri gerçekten mahvediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi bi 1 hand ve kalkan + fake + kick antremnamnına girmemiz gerekio cidden

tamam two handed kastık bunca zaman hani blocklama vs iyi güzel ama klan maçlarında ilk 2 rounddan sonra millet kaplumbağa olacak sen elinde balta vs yoksa yandın yani ki balta olsa bile sen onun kalknanını kırıp zırhını da gçeene kadar bloclkama da hata yapma ihtimalin çok fazla

en güzelini DENO yapiomuş haftalardır da biz bilememeişiz

bir de evet, kesinlikle biraz daha okçu yetiştirmemiz gerek hehe
Sosyal ağlarda paylaş

2h ana silah olarak gezen ölmeyen mahkumdur

duel tamam ama kalabalıkta şansın yok abi.istediğin kadar iyi manuel block yap bi fake e bakar.

dandikte olsa sırtına kalkanı alacaksın.eline kalkanını alıcaksın.2. silahın two hand olabilir gerektiğinde cıkarırsın

manuel block antremani diye tutturdunuz şimdi millet kalkan kullanmıyor.bana laf ediodunuz bide :).manuel block işin şov kısmı.ama maçlarda öyle sadce 2h ile oynanmaz bu oyun

ben çift kalkanım olmadan oynamam bu oyunu :).bugun öldüğümde bizimkileri izliodum.resmen kalkan kullandıkları için öldüler.ki sırtlarına almıyorlar bile :)

benim manuel blockum çok iyi deil.kendimce oynuyorum.ama ztn tarzım değil yani öyle makarasına duel yapmadıkca almıyorum

2h ile hem okçular hem kalkanlılar tecavüz eder.

çift kalkanlı biri ile 2hli birini karşılaştırsak 10 kere kapısslar 7 sini hatta 8 ini kalkanlı alır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...