Phae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Takımlar dengesizdi. Bize Mortis'i verdiniz olamaz böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sus kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sen çok yetoydun. Sereglin'in gölgesinde kalacaksın hep. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi benim bir iddiam yok ki sezgin benden iyi oynuyo sorsan söylerdim :D , ayrıca lance'i de elinize verdim daha ne konuşuyosun zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Phae said: Takımlar dengesizdi. Bize Mortis'i verdiniz olamaz böyle birşey. ahahha tam ahmetten beklenecek laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 olm cok kotuydum lan,konusurken bildigin oynayamiyorum push2talk olunca. cake'le benim ayri olmamiz lazim gibi duruyor taktik konusu olarak. ayrica genel olarak da kotuyum yani eskisi kadar oynamiyorum koreliyorsun bildigin. bizim atlilar ezdi bana kalirsa. bir de basta biraz aksaktik taktiksel anlamda, sonra guzel oturttuk ama daha iyi olmak lazim haberlesme konusunda fln. biri gruptan ayrildi mi bozuluyor is, kendi capinda oynamaya baslayinca.Bir diger sey, minimum konusma olmasi gerekiyor bunu gordum. Az ve oz konusulmasi lazim gibi duruyor konsantre olmak icin. Bence surekli takimlari karma yapmamiz lazim birbirimizle oynamaya alismak icin. Tabi dengeli takimlar kurmamiz gerekiyor, melee-archer-mount olarak. Bir de bu olayi daha sik yapalim ki, adam olalim. Guzeldi ama 20 kisi geldi hatta sonradan fazlasi da. Tesekkurler herkese. Alisinca daha cabuk organize olacaz, tak tak maclar yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 evet bu arada herkes geldi resmen baya iyi manpowerımız var PATI guildi olarak ii toplaştık bunu kesinlikle daha sık ypamamız lazım sadece bu organize olmayı biraz daha kısa sürede halledebilio olmamız gerekio takım ayarlama vs faciton harita seçme derken saatler geçebilio. ben de baya kötü oynadım bugun, yani normalde hep 2 handed alıp kaışıorum ediorum bu sefer maç die herkes kalkan var ben de aliim dedim tek hand ve kalkan ama resmen geberiorum yani hiç etkili olamadım , biraz one handed a kasmam gerekio, sadece kalkan açıp shield oldum bütün maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Guildın adı çok kötü. Mortis'in Yigitleri'ne ne oldu? MY tagımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi hep kaçıyorum şu maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bu arada taktiksel derken, ben cake fln tartistik 5dk napsak diye. sonra 1-2 roundda biraz bocalandik sonra herkes ne yapmasi gerektigini biliyordu. Karsi takim farkli degisik bir seyle gelemeyince galibiyet kacinilmaz oldu :P Mortis'in dedigine gore de, sizde biraz her kafadan ses cikmis :P Ondan iste abi, oyle olunca olmuyor. 1-2 kisi sacma sapan bir yere gitse, sayica hezimet oluyor. Gerci evet defansif oynadik ama guzeldi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben şeyi hala anlamıyorum mesela. O taraftayken de biz gittik, diger tarafta da. Kaplumbaga melee'lerin beklediği yere girdik yani. Onun haricinde, biz ruins tarafındayken harabelere oturmadık başta, fazla lamer geldi. Ama yapılması gelen oraları tutmaktı. Mesela seren'e yeterince baskı olmadı hiç. Ama benim üstümde hep vardı mesela, arkadan dolaşmalar falan. Arada random falan öldürebildik sizin ranged'i. En büyük kusurumuz atlılardı. Atlılar gidip atlılarla kapılıyordu, meleelere ortam kalıyordu. Atlı adamın atlıya ölmemesi lazım. Basıp kaçması lazım. Asıl olayı zaten melee harrasslamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bizde raporlama sistemi vardi abi, herkes gordugunu anlisilacak detayli sekilde soyluyordu. O yuzden senin yerini soyluyordu herkes tek okcu oldugun icin, ayni sekilde melee'ye yaklasan atlilari da isimlerle uyariyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ya bırah Ahmet bu ayakları! Zaten Gökhan'nın kaptan olduğu takım kaybetmeye mahkumdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Abi yanlız şey sorunu var klan adına konusulması gereken. Atlılar var iyi olan, ama okçu bi ben bi sereglin varız. Ama bizim de asıl fortemiz melee combat. Ya birileri çıkıp çok iyi okçu olucak, yada çooook iyi melee ki kapatalım. Şu an RN'lerle falan kapışmaya alışmış 3-4 kişi var koca clanda. Gerisi sag block sol block yapar 3te 4te yatar modta. Fake desen hala hiç yapan yok hemen hemen. KICK. Arkadaşlar kick kullanmaya başlamamız lazım. Birbirimize kullansak herkes başlar, çünkü oturtuldugunda kalkan kullanan meleeleri gerçekten mahvediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kick cidden önemli. kimisi yerinde kullanıyor yalan oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hacı atla yalan ederim ama baltalar arada üzüyor açıkçası sdfjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ey paticik ahalisi, bana 10sayfayı okutmadan biri söyleyebilir mi bana, nasıl bu oyun alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 al kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 2h i alır girişirim çok fena. bi ben 2h alıom ehhehehe pati_üçbacağıyla2hkullanancanavar yapim nickimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ciddi bi 1 hand ve kalkan + fake + kick antremnamnına girmemiz gerekio cidden tamam two handed kastık bunca zaman hani blocklama vs iyi güzel ama klan maçlarında ilk 2 rounddan sonra millet kaplumbağa olacak sen elinde balta vs yoksa yandın yani ki balta olsa bile sen onun kalknanını kırıp zırhını da gçeene kadar bloclkama da hata yapma ihtimalin çok fazla en güzelini DENO yapiomuş haftalardır da biz bilememeişiz bir de evet, kesinlikle biraz daha okçu yetiştirmemiz gerek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 doğru söylüyosun mortis de abi çok sıkıcı oluyor oyun ya öyle. içim bayılıyor adeta benim eheh. okta ben de kötü değilim aslında sereglin bilir =P ama sırf ok ne bileyim o da bayar gibi gelyior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 2h ana silah olarak gezen ölmeyen mahkumdur duel tamam ama kalabalıkta şansın yok abi.istediğin kadar iyi manuel block yap bi fake e bakar. dandikte olsa sırtına kalkanı alacaksın.eline kalkanını alıcaksın.2. silahın two hand olabilir gerektiğinde cıkarırsın manuel block antremani diye tutturdunuz şimdi millet kalkan kullanmıyor.bana laf ediodunuz bide :).manuel block işin şov kısmı.ama maçlarda öyle sadce 2h ile oynanmaz bu oyun ben çift kalkanım olmadan oynamam bu oyunu :).bugun öldüğümde bizimkileri izliodum.resmen kalkan kullandıkları için öldüler.ki sırtlarına almıyorlar bile :) benim manuel blockum çok iyi deil.kendimce oynuyorum.ama ztn tarzım değil yani öyle makarasına duel yapmadıkca almıyorum 2h ile hem okçular hem kalkanlılar tecavüz eder. çift kalkanlı biri ile 2hli birini karşılaştırsak 10 kere kapısslar 7 sini hatta 8 ini kalkanlı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ama abi hissi çok kötü aehuaehuae cidden yeto hissediorum tek elli silahla rangeinden mi sanki damage koymıcakmış gibi gelio böle swingini kontrol edemiomuşum gibi gelio . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://www.notebook.gen.tr/modeller/1345/Samsung-R520-R520-XS02TR.html bu bilgisayarda çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 çalışır abi Mount and Blade: Warband System Requirements* Intel Processor - Pentium 4 2.0GHz AMD Processor - Athlon XP 2000+ Nvidia Graphics Card - Geforce FX 5600 XT ATI Graphics Card - Radeon X600 Series RAM Memory - 1 GB Hard Disk Space - 0.75 GB Direct X - 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar