-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ahahahaha ama silahları yanlış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ahahah pis zenci köle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 mount and blade'in action rpg versiyonu çıkacakmış betada oynuyodum ben multiplayer version 0.6 idi o zaman baktım şimdi 1 olmuş bittiği için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ranked olmasın diyenler goruyosunuz oynamıyoruz. insanın oynayası gelmiyor.kaç kill oldugunu bile görmüyosun falan.kyocaksın ranked sistemi.yeni silahlar armorlar filan fix bi karakterin olucak oyun max 2 haftada sıkıyor böyle.daha oynamam ben herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 abi ranked olsa da 2 haftada açıyoruz yine bitio ama gerçi prestige fln güzeldi MW2'de. Bunda anca clan olcaksın, birlikte oynuycaksın fln sarıyor tek tek pek eğlenceli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 mount and blade tayfası olacak çok pis age of conan'a geri dönüş yaptık. bir süre oynamayız heralde warband. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben dönmedim hiç bir yere hala oynuyorum, bana takılın hayatınızı yaşayın dinlemeyin onları para tuzağı bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 BEN GELDİM. HADİ OYNAYALIM MI? :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bi mod çıkarmışlar, oynuyoruz level'lanıyoruz, item alıyoruz, skill geliştiriyorz vs. vs. güzele benzio http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,112372.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 heheh evet ama daha dışardan bi websiteden bi sheetten yapılıomuş o levellama item değiştirme vs geliştiriolarmış daha bakalım das düşünsenize bunca yıl mmo mmo die aranioduk warbandin modu olarak en kral mmo çıkıomuş yıllar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi warband mmo olursa bırakırım herşeyi. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 haha mod süper ya bayıldım. Oyuna girdim bildiğin çiftçi karakteriyim, üstümde çiftçi kıyafeti elde taş ve pitchfork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 aslında sanane'deki counter gibi stat tutulabilse efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 öyle olunca oynarım bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 GO GO GO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 go go da server gorukmuyor bende bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kapandı sanırım ben yazmıştım paticik.com'a ama cevap da gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Gidiyor öyle arada, admin çok sık burada olmadıgı için bir süre magdur olacaz artıkın. Harasa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ya sen kim haras kim dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Dostum 1v1'e geliyosun server açılır açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 seni kirmam ama kilicini kirarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben ikinizin de ağzını kırarım buna ne diyorsunuz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 oynayan kalmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 XUNN BANLANMIŞ :( çok büyük yalan oldu lan oyun... ne yapsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 nasssı yanii aaa uzaya yollamışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar