Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hevesimiz geçti arkadaş.bir mount and blade in daha sonuna geldik kapatabiliriz serverı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Her oyunun süresi bitince server default olarak battle açıyor. Zaten servera gelen çoğu kişi de battle istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ben 4 günlüğüne Antalya'ya gidiyorum, dönünce M&B'in suyunu çıkaracağım, beni bekleyin anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Nosfe said: Neyse lafın kısası sanırım pati adminleri pek girmiyor artık. Admin şifresini bana da verir misiniz? admin sifresi bir cok kiside var, bu kisiler yetemiyorsa kime versek yetmeyecek demektir. ben bile girdigimde admin sifresiyle girmiyorum artik o derece. saygilar sevgiler. kel zenci kole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dün sipeys ile rn'lere karşı verdiğimiz mücadelede güldüğüm kadar gülmedim henüz warband'de. o neydi arkadaş öyle DAS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Sereglin said: admin sifresi bir cok kiside var, bu kisiler yetemiyorsa kime versek yetmeyecek demektir. ben bile girdigimde admin sifresiyle girmiyorum artik o derece. Derdim sayıyla değil 50 admin olsa bile oyuna girmedikten sonra farketmez. O yüzden hala oynayan birine verin diyorum şifreyi. Ya da oylamayı açın en azından harita değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ya ben giriyorum arada.rn ler wtfler 3oa lar dolu server.bi tane pati olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben finallere rağmen oynuyorum len. gelin şimdi de oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Nosfe, herkes insan 7/24 online olamiyor haliyle. Gereginden fazla admin var zaten, yanlis anlama olmasin. Sinavlar, projeler, gercek hayatta mesgul olanlar var. Az dayanin illaki biri olur. Herkes kendi kafasina tdm battle ctf acinca oyle oluyor iste, herkesin cikarken normal ayarlara birakip vote acik tutmasi lazim esasen ama olmuyor bu kadar kisi olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Tüh ya ben de niye kalıyorum diyordum meğersem 7/24 online olduğumdanmış. Mortis sağolsun ufak bir ricayı büyütmedi ve şifreyi gönderdi. Sen istersen kendi kendine tartışmaya devam edebilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Nosfe bence sus artık sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bir sorun mu var anlamadım? Geyik bi mesaj atıp şifreyi istedim tuhaf tuhaf laf sokmalar. Bir derdi olan varsa özel mesajla ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ne derdimiz olabilir seninle, bu kadar büyütme kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Genel tavrın bu o zaman. O zaman kişisel sorunlarını beni katmadan çözersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 OooOOo mannyaaak laf mannnyak laf manyak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi ne gerildiniz sakin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mortis, hep böyle yapıyorsun ya şu güzel ortamı bozmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 üff mortis ya ne büyütmüşsün olayı çok ayıp cık cık .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 o zaman top 10 açıklim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 piliz #1 ben olıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tosbaalara yer yokmuş listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 :( ya bugün oyuna girdim, ping 0 gözüktü çok da lag vardı.. Bizim server'dan mı genel oyundan mı kaynaklanıyo ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yabancı serverlarda da oluo aynı şey bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Evet, bazen oyunun ilk 5 dk'sinda spike gibi oluyor. Eskiden daha cok oluyordu hatta, fpsnizi max 100'e ayarlayin daha az alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 http://images.mmorpg.com/images/newsImages/202010/rat1x.jpg SWtOR'da benim kel zenci kolemi araklamislar lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar