NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Merhaba. Anakartım işlemcim felan yandığı için yenilerini almak durumundayım. AMD Phenom II X4 955 Black Edition alacam işlemci olarak. Buna uygun 938 pinli bir anakart tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? 200 Tl yi geçmemesi tercihen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben aynı işlemciyle ECS a785gm-m kullanıyorum 5-6 aydır. baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Salı günü aynı işlemci ile birlikte Gigabyte MA-785GT-UD3H aldık, cayır cayır da çalışıyor. Onboard HD 4200 var üzerinde, eğer abartı bir iş için değilse idare edecektir. X6 için de desteği var, yarın bigün X4 kesmedi dersen falan. Fiyat da oldukça makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Gigabyte mainboard çok iyimiş. İşimi çok çok fazlası ile görecektir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 link ve fiyat verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Site Bu sitede var 175 tl gibi bir fiyatı var. Sen nerden aldın spyro? Bilmediğim yerden almiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 149 liraya, burdan aldık: http://www.olgun.com sitesinde doğru düzgün bir şey bulmak mümkün değil, ama arayınca yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sypro sitesinde bu anakart gözükmüyo. Nasıl alacaz edecez bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 izmirdeysen olgundan başka yere gitme derim ben.siteye de bakma güncellenmiyor pek.izmirde daha ucuzu yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Dediğim gibi, sitede bir şey bulamıyorsun. Ama istediğin parçayı cidden uygun fiyata 10 dk içinde hazır edebiliyorlar. Bu arada verdiğim fiyat kdv dahil fatura üzerindeki fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 İstanbula gönderirmi bunlar. Gerçi 180 lira burda bunun fiyatı. Kargosuyla felan 160 a olsa olsa İzmirden. Yine 20 TL kar iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar