Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Hava Sahası İptal

Churel

Öne çıkan mesajlar

Quel-Thul said:

online check-in hedesi falan geldi perşembeki uçuşum icin, iptal olmayacagına bi işaret mi bu acaba

valla ulkesine gore degisiyor ama ryanair'ın sitedeki yaziyi kopyalayim mesela. bu yaptıgına gore diger sirketler de benzer bolgedeki ucusları iptal eder.

said:
Update 15:30hrs - 20 April

Ryanair today (Tue 20th April) at 1500hrs confirmed that based on current meteorological forecasts and the continuing emission of volcanic ash into the atmosphere over Iceland, it continues to operate Southbound flights from Spain, Southern Italy, Malta and Morocco as scheduled. From tomorrow Wed 21st April, Ryanair expects to resume Southbound flights from its Marseille base in the South of France as well. Passengers holding reservations on these flights at these airports, should continue to present themselves at these airports as normal.

Ryanair has today (20 Apr) extended its cancellation of its Northern European flights (UK, Ireland, Denmark, Finland, Norway, Sweden, Belgium, Holland, France, Germany, Poland, Baltic States and North Italy) from 1300hrs on Wed 21st April to 1300hrs on Thurs 22nd April.

In addition, Ryanair has decided to cancel all of its flights between Ireland and the UK until 1300hrs on Friday 23rd April in order to use these UK and Irish based aircraft to operate extra flights from the UK to Continental Europe; and from Ireland to Continental Europe from 1300hrs on Thurs 22nd April to clear any backlog of disrupted passengers travelling between Continental Europe, the UK and Ireland.

RYANAIR UPDATE – 15.00HRS TUE 20 APRIL

(A) Southbound flights from Spain, Southern Italy, Malta and Morocco continue as normal.

(B) Southbound fights from South of France (Marseille) to resume Wednesday 21st April.

(C) Extra flights from Madrid to Canary Islands scheduled for Wed 21st April and Thursday 22nd April to move passengers from Canaries to Mainland.

(D) Flights cancellations in Northern Europe extended from 1300hrs Wed 21st April to 1300hrs Thur 22nd April.

(E) Flights between Ireland and UK cancelled until 1300hrs Fri 23rd April to allow for extra flights from Ireland to Continental Europe and from UK to Continental Europe on Thursday 22nd April.

(F) Revised handling procedures notified to all airports to eliminate a backlog of passengers as soon as normal flight schedules resume.

tren ve otobus anormal pahalı ya. azcık pahalı olsa onlarla gidicem. otobus 2 katı tren belki 3 katı filan ucak biletimin. üstüne treni bilmiyorum ama otobus 33 saat suruyor.

saka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

havayolu şirketi mi ?

edit: askeri gemi diyosun evet sdf
Sosyal devlet olabilmek.

evet, resmen düşünüyor.
bu arada otobüslere de kaçyüz euro ödediler yolcular haberlerde dinlediğime göre thy gönderse ne olur göndermese ne olur.kendileri de gidebilirler yani ekstra bi jest yok ki.
bi de kaç saat çile çekicekler.
kötü ya, şanssızlık baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

barbu hazır almanyada yaşamaya başladın nil'i görürsen selam söyle.
takriben 3490 gün daha ordasın herhalde sdfghj

baktım da persembe ucagım 3 saat ile filan iptal olmus. bir sonraki ucak 27sine valencia'ya. 5 aylık erasmusumun 1 ayını boktan almanyada geciricem. dersler filan gg zaten.

ULAN VOLKAN :(
Sosyal ağlarda paylaş

Biletleri iptal olanların çaresiz kalıp otobüslere bilmem kaç bin avro vermesini görmüşsün haberlerde bence.

Şu an zaten havaalanı otelleri her havayolunun taşmış durumda ve aciliyet dolayısıyla karayolunu tercih eden insanlara " Sivil Havacılık Şirketi" bazında Thy dışında duymadım yardım eden.

Ayrıca o iptal olunan biletlerin 20 gün sonra havaalanına gittiğinde biletinin değerine çoğu havacılık şirketi düşük fiyat muamelesi çekecekken Thy gibi şirketler de kalitesini konuşturdu fark kesinlikle almayarak. Bildiğin otobüslerin bayramlardaki fiyat artışı işgüzarlığı gibi havayolu firmalarının da böyle şeyleri yok değil.

Thy'nin iptal edilen seferlerde aciliyetle gitmek isteyen bilet alan yolcularına otobüs tahsis etmesi ayrıcalık gayet. Adama da ekstradan maliyet çıkarmıyorsun, sen bu aciliyeti karşılıyorsun. Müşteri yanlı bir politika.

İngiltere ve Almanya ile Türk Hava Yollarını kıyas etmeyeceğiz inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok balon guzel bi noktaya degindin, kesinlikle katiliyorum. Insanlar mahsur kaldi resmen, THY bu konuda cok iyi bisey basardi bence. Aciliyeti olanlarin isini cözdu ustelik %100 musteri yanli bi politika ile. Ben corendon ile bildigin kavga ettim, nekadar alamanci turk varsa getirmisler oraya, amsterdamdan ucusum 40 euro extra tren parasi ödicem sirf oyuzden. 4 saat extra yolda cabasi.. Utanmasalar fark alalim dicekler yani
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Thy de aynısını dedi bana işte. Önceden aldığınız bilet promosyonluymuş, başka tarihe almak istediğiniz değil dedi.

Yok yeaaaa didim ben de.

bu konuda çokta haksız değiller. ya mümkün olan ilk uçak ile uçmanı ya da paranı olduğu gibi iade etmeyi teklif etmeleri lazım. ama iptal olan bütün biletleri müşterilerin istedikleri tarihe kayıtsız şartsız ertelemeleri baya cömert bir davranış olur. insanların büyük bir kısmı zaten dolu, biletlerin pahalı satıldığı tatil sezonlarına isteyecekler sonuçta. her havayolu altından kalkamaz onun.
Sosyal ağlarda paylaş

paranı geri veriyorsa tamam iste. ya da evet onların verdigi en yakın tarihte ucman gerek.

valla benim yegenim dogacak diye 8 mayıs'ta turkiye'ye gidiyorum. eger o zamana kadar baska patlamalar yasanırsa bildigin aglarım. nerdeyse bir hafta olacak londra daha tam olarak acılmadı. bi de baska bi volkanın da patlama seysi varmıs, iyice tırsmaya basladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bu sabah geldi brükselden. Baya bir delay oldu gece 2 de gelmesi gerekn uçak sbah 5 de indi. Sanırım çoğu sefer başlamış durumda yine iptal edilen seferler var tabi. Mesela dediğine göre Münih uçağı geri dönmüş falan. Kısa sürede normal haline döner işallah. Bu akşamda sidney'e uçuyoruz, işallah bi tersilk vs.. olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...