Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Hava Sahası İptal

Churel

Öne çıkan mesajlar

Sabah ki düsseldorf uçağını 14.10'da kaldırdık. Delayi ne siz düşünün ne biz söyleyelim.

Bu arada evet sabah Münih uçağını uçurmuş arkadaşlar diye de duydum ben fakat görmedim.

Uzak ülkelere falan uçuş var zaten, Chicago'ya falan gitti uçaklar. Atina'ya falan da gidiyor problem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha 120 kişilik ekibiz içeride.
Yüklerin yükleme talimatı gelir , uçakların balans ayarları ellerimize ulaşır. Güvenli sahada mı değil mi onları kontrol ederiz. Son dakika değişikliklerinde balansla ilgili düzenlemeler yaparız. Rötar varsa sebebini bildiririz içeriye. Pilotla merabalaşır, eksik gedik vs konuşuruz. İhtiyaçları var mı diye sorarız ve karşılarız.
Sonra push-back yaptırırız, o sırada motorların çalışma durumunu kontrol ederiz.
Sonra selametle.
İşimiz bu.
Arabamız var apronda, vızır vızır herkese tayin edilen bir uçak var. Onlara bakıyoruz işte.

Bu arada sivil havacılıkta evet bizim meslekten birileri olmadan ticari havayolları uçak kaldıramaz.

Edit: Yani kaptan yiğit madrid uçağı pilotusun, seferim var gidiyorum diyosun. Benim mesleğimden birinin muhakkak uçak altında olması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Necro said:

Ne alaka harbi tekstil mühendisliği uçakla ?

Aslında uçak kostümleri tasarımından tut uçak koltuklarından ve iç döşemelerinden çık onlar da tekstile girer. Yer döşemeleri falan da ayrıca. Islak mendil ve kullan-atla ilgili her şey yine.
Aslında orada da büyük pazar var ama kullanabilene.
Fakat benim hiç bir alakam yok tekstil kısmıyla tabim şu an. belki sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...