aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tasiyici anne buluruz, spermlerimizi karistirip ona veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Red said: tldr ya biri özetlesin ozet: gereksiz. sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Rewendor said: lan ben de tek gelenlere hatun vercekler diye heveslenmiştim. hiç anlamıyo bunlar eylemcilikten, bizim okulda yemekhane protestosu eyleminde bedava sandviç dağıtmışlardı mesela. gelenlere erkek veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 denwa said: kaldi ki gaylik ve lezbiyenlik ruh hastaligidir Çağının ötesinde düşünceler kuşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bende cok itici buluyorum 2 adamin opusmesini yada acaklarini almayan biyikli lezbiyenleri ama be nde ticaret yapiyorum ve adam gelse bizden bisi almak istese satmam demem bolede bi hakkim yok zaten ama viktorun dedigi gibi sisko kizlarda etek giymesin o zaman favorili kizlar favorilerini alsin beyaz corap yasaklansin erkekler icin felan ama olmuyo iste goruntu kirliligi ayrimcilik sebebi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 onlar da insan. en iyisini özsüt yapıyor gay veya heterosexuel demeden ' öpüşmek yasaktır' tabelası asıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 DILLI OPUSMEK YASAKTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 frençkis yapmayin canimiz cekiyor diye de tabela assinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kız erkek cinalisi öpüşürkene üstüne çarpı koymuşlar sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 cafe pi'de boyle birseyin olacagini sanmiyorum ya, fasondur. bu baslikta escinsellige hastalik zart zurt diyenlerin de cezalandirilmasi gerektigini dusunuyorum zira kurallardaki ayrimcilik zurt zurt basliklarina ters dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bu tip konular fiks olarak birinin "gayler hastalıklıdır vs.!" demesinden sonra insanların kalanının o kişiye bakıp kendilerini daha iyi hissetmesiyle bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dava açıcaz demiş de adamın hizmet vermeme hakkı yok mu ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 escinsellik hastalik diyen bi bakanimiz war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 CthuLhu said: dava açıcaz demiş de adamın hizmet vermeme hakkı yok mu ki zaten? abi 150 sayfa yazdik okumadin sana ozel de yaziyim bir insanin dini dili irki yuzunden hizmet vermeme hakkin yoktur ama mesela golf klubusundur beyaz tshirtsiz girilmez diyebilirsin yada tango kursudur sadece ciftler girebilir diyebilirsin ama gaysin giremessin zencisin giremessin damsizsin giremessin demek yasaktir (damsiz olma muhabbetide cinsiyet ayrimcilidigir erkeklere yapilir cunku damsiz olayi sirf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tamam da hizmet vermeme hakkı var ki adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sebebine bakılır ama, ortada ayrımcılık varsa ceza alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hastalik olsa ben bile savunurdum gayligi ama samanist oldugum icin dogaya ters olan seyleri kiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 doğaya ters değilki, bi parcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 valla benim bildiğim hizmet vermeme hakkı var yani müesesenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Geçerli bi sebebi yoksa cinsiyeti yada cinsel tercihi yüzünden hizmet vermemesi durumunda cezalandırılmalı. Ha Türkiye'de kanunlar nasıl bilemiyorum, bilenler söylesn de böyle olması lazım. Arımcılık etik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 işte onu diyorum ya ben de. öyle bi hakkı olmalı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi müsesesinin hizmet vermeme hakkı öle bisi değil. kapatırsın dükkanı camiye gidiorum dersin hizmet vermezsin, drecc code vardır hizmet vermezsin, ıbeyefendi ahstasınız öksüüryosaunuz tıksırıyosunu lütfen dersin hizmet vermezsin. bole bisi hizmet vermeme hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 pi de herkes paso yiyişiyor eşcinsel olunca mı sorun olmuş allah kahretsin kafe pi'yi o zaman(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi bence olmalı yani ben öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 CAPS YAZIYORUM CINSEL DINSEL DILSEL TENSEL OZELLIKLER SEBEBIYLE INSANLARA HIZMET VERMEME HAKKIN YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar