Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 nisan kafe pi önünde öpüşme eylemi

yav

Öne çıkan mesajlar

Red said:

hemen kişisel saldırı yap aman laf sok ölürsün yoksa.adam gibi yazarsın ne yazıcaksan.rororoo defol sende diyince büyük adam olmuyosun.

hemen düşüncelere göre defollara başlıosak herkes herkeste beğenmediği bir düşünce bulabilir.sen lolosun bence defol yazık diyebilirim sana yani.

benim anlatmak istediğim 2 erkeğin opusmesi kaka kadar igrenctir.dogru yada yanlış.benim gorusum budur.

ben gayleri sevmek zorunda değilim.desteklemek zorunda da değilim.benim gibi sığ olma sen kurtar gaylerini madem

ortaya dogru yada yanlıs fikirler düşünceler sunuluyor.sen direk düşüncenin sahibine saldırıosun.

sonuçta ben sana ne desem boş.tanımam etmem.sende kasma yani laf sokacam diye.fikrini belirticeksen dogru durust cevap yazılabilir sana

ayrıca mrlevie nin demek istediği opusme koklaşmayı sevişme kategorisine sokarsak cinsel birleşme olmuyor o.ayrı birşey.cinsel birleşmenin öncelikli amacı üremek değil midir.

insanoglu bunu zevk için kullanıyor.prezervatif sasnki dünyanın olusumuyla birlikte varmıs gibi konusmanın anlamı yok.

ayrıca zevk için cinsel ilişkiye giren bir tek yunuslar var bildiğim kadarı ile.insan dışında.insanın dışarı bırakma iradesi olmasa ve prezervatif icad edilmese eğer 2 taraftan birinde bi problem yoksa her cinsel birleşme cocuk ile sonuçlanırdı.

hayvanlarda eşcinsellik hakkında bi fikrim yok.o belgesellere denk gelmemişim.

prezarvatif baya eski bisi
ondan daha eskisi icin
bkz: disari bosalma

maymaunnarda zevk icin cinsel iliski yasiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

hemen kişisel saldırı yap aman laf sok ölürsün yoksa.adam gibi yazarsın ne yazıcaksan.rororoo defol sende diyince büyük adam olmuyosun.

hemen düşüncelere göre defollara başlıosak herkes herkeste beğenmediği bir düşünce bulabilir.sen lolosun bence defol yazık diyebilirim sana yani.

benim anlatmak istediğim 2 erkeğin opusmesi kaka kadar igrenctir.dogru yada yanlış.benim gorusum budur.

ben gayleri sevmek zorunda değilim.desteklemek zorunda da değilim.benim gibi sığ olma sen kurtar gaylerini madem

ortaya dogru yada yanlıs fikirler düşünceler sunuluyor.sen direk düşüncenin sahibine saldırıosun.

sonuçta ben sana ne desem boş.tanımam etmem.sende kasma yani laf sokacam diye.fikrini belirticeksen dogru durust cevap yazılabilir sana

ayrıca mrlevie nin demek istediği opusme koklaşmayı sevişme kategorisine sokarsak cinsel birleşme olmuyor o.ayrı birşey.cinsel birleşmenin öncelikli amacı üremek değil midir.

insanoglu bunu zevk için kullanıyor.prezervatif sasnki dünyanın olusumuyla birlikte varmıs gibi konusmanın anlamı yok.

ayrıca zevk için cinsel ilişkiye giren bir tek yunuslar var bildiğim kadarı ile.insan dışında.insanın dışarı bırakma iradesi olmasa ve prezervatif icad edilmese eğer 2 taraftan birinde bi problem yoksa her cinsel birleşme cocuk ile sonuçlanırdı.

hayvanlarda eşcinsellik hakkında bi fikrim yok.o belgesellere denk gelmemişim.

kafeler barlar zaten estetik olmayan her haltı yasakladılar, bi tek eşcinsellerin yiyşmesi kalmıştı. bu yasağın altında estetik merakı diil de homofobinin ayrımcılığın olmadığını görememek için basbayağı kör olmak lazım.

kaldı ki ben de sana saygı göstermek, adam gibi cevap vermek zorunda değilim. adam gibi cevabı haketmek için de adam gibi yazman lazım öncelikle. gaylerin öpüşmesi seni nasıl iğrendiriyorsa cehalet dolu mesajın da beni o kadar iğrendiriyor. eşcinsellik bok kadar iğrençse, sen de bok kadar iğrençsin. ama sen ve senin gibilerin mantığından sifon çekerek kurtulamıyoruz mlsf :'(
Sosyal ağlarda paylaş

@rew: belli bi amaca yönelik olmayan herşeyi defekt olarak tanımlıcaksak işimiz var, eşcinsellik defekt mi hastalık mı nedir bunun üzerinde bilim adamları bi konsensüse varmadan defekt olduğunu söylemenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum

mesajının kalanına katılıyorum, defektse de defekt olduğu söylenmeli ve sorun edilmemeli. ama homofobinin yaygın olduğu ayrımcılığın tavan yaptığı gerçeği karşısında defekt lafını görünce hassaslaşıp savunmaya geçilmesi de anlaşılır. homofobik denyoların defekt, hastalık vs argümanını öne sürüp homofobiyi meşrulaştırmaya kasmasının da bu hassaslığa etkisini gözönünde bulundurmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Düztaban adamınki de defekt, yürümesini kısıtlayıcı bir durum, miyopunki de defekt, çevre algılamasını kısıtlayıcı bir durum, eşcinselinki de defekt, üremesini kısıtlayıcı bir durum. Hepsinin de çözümü oluyor tıp sayesinde yine doğal olmayan yollarla, lens-gözlük, ayak tabanı, taşıyıcı annelik/evlat edinme vs gibi.

Yalnız burda bi hata var gibime geldi. Eşcinsellik üremeye engel teşkil eden bir anomali değil, eşcinseller isterlerse çocuk sahibi olabiliyorlar. Taşıyıcı annelik / dışardan sperm alma da buna iyi bir örnek. Sonuçta o çocuğun annesi ya da babası eşcinsel ve üreme kabiliyeti mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

@rew: belli bi amaca yönelik olmayan herşeyi defekt olarak tanımlıcaksak işimiz var, eşcinsellik defekt mi hastalık mı nedir bunun üzerinde bilim adamları bi konsensüse varmadan defekt olduğunu söylemenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum

belli bir amaca yönelmesi değil de, işlevini yitirmesi ya da azlaması defekt diyorum ben. Hani görmeye yarıyan gözün miyop olarak daha kötü görmesi ya da harekete yarayan ayağın düztabanlıkla daha kötü gitmesi gibi. Eşcinsellik de cinselliğin işlevini engelleyici etkisinden dolayı defekt.

Ama sorun edilmesi gereken bir şey değil tabii.

axedice said:

Yalnız burda bi hata var gibime geldi. Eşcinsellik üremeye engel teşkil eden bir anomali değil, eşcinseller isterlerse çocuk sahibi olabiliyorlar. Taşıyıcı annelik / dışardan sperm alma da buna iyi bir örnek. Sonuçta o çocuğun annesi ya da babası eşcinsel ve üreme kabiliyeti mevcut.

e tamam dedim ya onu da, bunlar doğada olmayan tıbbi çözümler sonradan geliştirilmiş. Miyop adama gözlük lens vermek ya da düztaban adama ayak tabanlığı vermek, albino adamı güneşe koruyucu kremle korumak vs gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunkulak said:

kaç sayfadır şu aşağıdaki fotoğrafın "doğal ve normal" olduğunu tartışıyor bazı aklı selimler.

öpüşen gayler

herkesin görüşü kendine, tercihlere saygı duyulması tabii ki en büyük öncelik ancak ama şahsen kendi hayat standartlarımda bu tarz insanları kabullenemiyorum.

iyide banane senin hayat standartindan
anlamadigin o iste
senin goruslerin beni irgalamaz
isteyen istedigi gibi yasar
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunkulak said:

kaç sayfadır şu aşağıdaki fotoğrafın "doğal ve normal" olduğunu tartışıyor bazı aklı selimler.

öpüşen gayler

herkesin görüşü kendine, tercihlere saygı duyulması tabii ki en büyük öncelik ancak ama şahsen kendi hayat standartlarımda bu tarz insanları kabullenemiyorum.

beim hayat standartlarımda bilim yapmayan kimsenin yeri yok çıhgid
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

e tamam dedim ya onu da, bunlar doğada olmayan tıbbi çözümler sonradan geliştirilmiş. Miyop adama gözlük lens vermek ya da düztaban adama ayak tabanlığı vermek, albino adamı güneşe koruyucu kremle korumak vs gibi.

Abi olur mu öyle neresi tıp taşıyıcı anneliğin sdf? Ben tüp bebek vs. gibi üremede zorluk çeken insanların başvurduğu yöntemlerden değil, eski usul cinsel ilişkiye girerek çocuk sahibi olmaktan bahsediyorum. Düşük sperm sayısı, derin rahim bilmemnesi vs. bir defektten muzdarip olmayan bir eşcinsel -ki bu sorunların eşcinsellerde görülme olasılığı heteroseksüellerde görülme olasılığıyla aynı- karşı cinsten bir insanla ilişkiye girerek bir çocuk sahibi olabilir. Bu ilişkiden zevk almaz belki ama çocuk sahibi olmak için zorlar bi şekilde kendini. Ne biliyim partnerini hayal eder falan çok da zor şeyler diil bunlar hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Rewendor said:

Abi olur mu öyle neresi tıp taşıyıcı anneliğin sdf? Ben tüp bebek vs. gibi üremede zorluk çeken insanların başvurduğu yöntemlerden değil, eski usul cinsel ilişkiye girerek çocuk sahibi olmaktan bahsediyorum. Düşük sperm sayısı, derin rahim bilmemnesi vs. bir defektten muzdarip olmayan bir eşcinsel -ki bu sorunların eşcinsellerde görülme olasılığı heteroseksüellerde görülme olasılığıyla aynı- karşı cinsten bir insanla ilişkiye girerek bir çocuk sahibi olabilir. Bu ilişkiden zevk almaz belki ama çocuk sahibi olmak için zorlar bi şekilde kendini. Ne biliyim partnerini hayal eder falan çok da zor şeyler diil bunlar hehe.

ha pardon yanlış anladım o zaman bi an dediğini. evet o konuda çözüm var da zaten dürtülerin ona yönlendirmiyor olması defekt. ben de miyopum gözlerimi kıstığımda daha net görebiliyorum mesela bi miktar :p
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Rewendor said:

Peki benim çözemediğim, eğer eşcinseller üreyebiliyorsa ( ki üreyebiliyorlar )
nasıl oluyorda hormonları onları hemcinslerine itiyor?
Sonuçta bu hormonların amacı, üremek falan filan değil mi?

Gerçi insan bu, birşeye bağlayamazsın, ama merak edıorm bı arastırma yapılsa hangı toplumda daha fazla gay oranı var dıe bısı cıkartılsa
ben eminim ruslar en az gay oranına falan sahip olucaklar. Kadınları bişiye benzio çünkü hehe=)
burası cehennem ya, hemn kadın az hem bide çirkinler hem bide korumacılar
neredeyse TR nin iç illeri kadar kötü yani. Baya gay var o yüzden, işin kötüsü beni feminen görüp sarkıolar,
hayırdanda anlamıyor herifler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...