Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 nisan kafe pi önünde öpüşme eylemi

yav

Öne çıkan mesajlar

numberten said:

Bizim bir abinin arkadaşı inanılmaz homo düşmanıymış bunları asarım keserim,öldürürüm diye konusurmuş hep.Bir gün yolda yürürken arabanın biri yanında durmuş çok güzel bir kadın buna adres sormuş ve yolunun üzeriyse seni de bırakalım diye arabaya davet etmiş.

Adam arabaya binince direk kadın bununla sevişmeye başlıyor birkaç dakika sonra adam "kadının" kadın olmadığını anlayınca basıyor çığlığı,küfür kıyamet derken kavgaya tutuşuyorlar içlerinden biri buna dirseği vurup bayıltıyor. Adam ayıldığında kendini ormanlık bir arazide bir banka bağlı buluyor,sabaha kadar adamı ilişkiye zorlamışlar(adama arkadan yaklaşmamışlar yalnız).

Herif o günden sonra afedersiniz hastası olup çıkmış.

Bu olayı anlatan kişi adamın çok yakın arkadaşı.

omg vampir gibiler lan!

bu hikayenin 30 cesit variyasyonunu 30 cesit insandan duydum, arkadasin seni biraz yemis sdhadfhsfg. veya onu yemisler.

bizde de bir arkadas vardi, cok epic adamdir, gelip aniden internet kafede wow oynadiugimiz bir gun hepimize sormustu... abi sevisecegin kiz, cok tas ama, tam iliskiye girmeden ben ipneyim dedi... naparsiniz?

cok cetin bir tartisma cikmisti, Abi iyi donduyse problem yok diyenler 40% civarindaydi yani.

Bu ayni arkadas sinemada beraber gittigi bir kizin elini tutmaya calisinca kizin "ya uzgunum, tipim degilsin, biraz gobeklisin" yorumuna "hiyarin iyisi golgede yetisir begegim" demis bir adam, o yuzden garipsememek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

bizde de bir arkadas vardi, cok epic adamdir, gelip aniden internet kafede wow oynadiugimiz bir gun hepimize sormustu... abi sevisecegin kiz, cok tas ama, tam iliskiye girmeden ben ipneyim dedi... naparsiniz?

şimdi burda ilk ve tek sorulacak soru kıza hala ipnemisin? diye sormak. ha zaten ipneyse sevişemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

yalnız iki hipnanın ortalıkta öpüşmesi nasıl "hak" oluyor? yani hetero bi çift için dense tamam da....

yani sen doğanın kanununa karşı bişi yapıosun insanlardan nasıl bunu mazur görmesini beklersin yahu? aklım almıyor..

önce ki sayfalarda o konu bol miktarda masaya yatırıldı abi, bakmadan geçme
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

MrLevie said:

yalnız iki hipnanın ortalıkta öpüşmesi nasıl "hak" oluyor? yani hetero bi çift için dense tamam da....

yani sen doğanın kanununa karşı bişi yapıosun insanlardan nasıl bunu mazur görmesini beklersin yahu? aklım almıyor..

önce ki sayfalarda o konu bol miktarda masaya yatırıldı abi, bakmadan geçme

böeh 25 sayfa üşendim=)
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanlış anlaşılmasın ben de dert etmiyorum bunu ama;

şöyle bir durum var, toplum kurallarını toplum çoğunluğu belirler. bu bizde nah işaretinin hakaret, avrupalılarda çocukların burunlarına yapılan bi şaka olması gibidir.

aynı düşünceyle toplum içinde azınlık durumunda bulunan insanların diğer insanlar tarafından eğreti olarak göreceği bir hareketi ortalık yerde yapamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle şey mi olur abi, azınlık hakları diye bir şey var, ayrımcılık insan hakları vesaire. demokrasi bizim ülkemizde çoğunluğun geri kalanı yönetmesi olarak uygulanıyor, bu sebepten kafan karışmış senin :) o zaman ben de hristiyan adamın ortalık yerde istavroz çıkarmasından rahatsız oluyorum diye polise şikayet edeyim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de burda politik haklardan bahsetmiyoruz ki ahlaki haklardan bahsediyoruz.

istavroz çıkarması birinin seni etkiliyor olabilir. ama geri kalan insanlar etkilemiyorsa senin burda bir söz söyleme hakkın yoktur.

ama ipnelik apayrı bi olay. çünkü toplumun çoğunluğu sert karşılıyor bu durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Azmodai said:

şimdi burda ilk ve tek sorulacak soru kıza hala ipnemisin? diye sormak. ha zaten ipneyse sevişemezsin.

ben bunu cok iyi aciklamadim, yani kizi eve atiosun ama kiz sana son anda, ben aslinda erkektim, ama iyi dondum diyor. senaryo bu. Buna ragmen devam eder misin miydi soru.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

MrLevie said:

Azmodai said:

ben bunu cok iyi aciklamadim, yani kizi eve atiosun ama kiz sana son anda, ben aslinda erkektim, ama iyi dondum diyor. senaryo bu. Buna ragmen devam eder misin miydi soru.

haaa ben onu lezbiyenlik olarak düşünmüştüm.

o zaman arkana bakmadan vınnnnnn.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Fark etmez ki. O toplum anlayış geliştiremedi diye insanlar haklarından mahrum edilip yrımcılık kurbanı olmamalılar

ya pardon ama ben de dışarı çıkayım önüme gelene laf atayım. toplum bana anlayış geliştirsin.

aynı düşünceden yola çıkarak dünyada kural mural kalmasın.

ben açım karnım aç çocuklarım aç, milleti soyayım sokakta, sonra toplum bana anlayış geliştirsin. çünkü çocuklarım aç.

öeh. farkındayım abarttım olayı ama toplumun anlayış geliştirmesi çok kolay bir olay değil.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

nileppezdel said:

Fark etmez ki. O toplum anlayış geliştiremedi diye insanlar haklarından mahrum edilip yrımcılık kurbanı olmamalılar

ya pardon ama ben de dışarı çıkayım önüme gelene laf atayım. toplum bana anlayış geliştirsin.

ben açım karnım aç çocuklarım aç, milleti soyayım sokakta, sonra toplum bana anlayış geliştirsin. çünkü çocuklarım aç.

öeh. farkındayım abarttım olayı ama toplumun anlayış geliştirmesi çok kolay bir olay değil.

Ya ikigayin öpüşmesi kimseyi taciz etmek değil ki. Ha yeni bir şey de değil. Oğlancılık Osmanlı'nın ilk dönemlerinden beri vardı falan. Kimse kimseyi kandırmasın sdfsdf Kimseye zararı yok sevgilerini paylaşmalarının
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

MrLevie said:

Ya ikigayin öpüşmesi kimseyi taciz etmek değil ki. Ha yeni bir şey de değil. Oğlancılık Osmanlı'nın ilk dönemlerinden beri vardı falan. Kimse kimseyi kandırmasın sdfsdf Kimseye zararı yok sevgilerini paylaşmalarının

nasıl kimseye zararı yok? benim çocuğumun önünde örnek teşkil ediyor bu insanlar.

üremek bir haktır. ve buna bir kız bir erkeğin cilveleşmesi de dahildir çünkü başka türlü üreyemezler.

ama üreme amacıyla alakalı olmayan bir olaydan bahsediyoruz. dolayısıyla bir hak değildir bu.

edit: bu arada tekrar belirteyim. sevişen sevişsin ben dert etmiyorum kendime heh. nitekim kız arkadaşıma "biri görücek" demekten gına geldi=)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...