Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ahaha tam öyle gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çok pis ayrımcılık dönmüş topicte. şu yazdıklarınızı bir daha okusanız... screwy said: gay arkadasa da.. okadar yiyismeseymis yani PublicEnemy said: ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü PublicEnemy said: belki işyerinin sahibinin dünya görüşü gereği böyle bir seçeneği tercih etmiş olabilir kimse karışamaz. barbu said: cok bos lan. cafe senin gelmeni istemiyorsa gitmezsin oraya yani. sanki karalama şeysi gibi geldi bana. cidden çok saçma çünkü yani. Konn said: toplumun geneline aykırı şeyler yapmaları konusunda hoşgörülü olamazsın. tomkat said: madem ki hepimiz esitiz, onlarin ozel muamele gormek istemeleri ve bana veya buyuk cogunluga igrenc gelen eylem yapmalari guzel bisey diil black history month gibi eger beyazlar ciksa ben de white history month istiyorum dese irkci muamelesi gorucekler cunku azinliklarla esit degiliz onlar bizden daha ustun tomkat said: ben sieg heil hepsi yansin demiyorum ama o kadinin yerinde bi erkek ogretmen olsaydi direk bogazini gonullu olarak kesmeye giderdim yani tamam kotu bisey cifte standart ama bilmiyorum yani bana hic ters gelmiyo 26 yasindaki kadinin 15 yasindaki veletle beraber olmasi ama ayni olay erkek ogtetmen tarafindan yapilsaydi gozum donerdi tomkat said: zenci anca vahsi dogada ustunluk sergileyebilir o da teknolojik yonden gelisemedikleri icin vucutlarinin dogal ortamlarina adapte olmasindan denwa said: hic dibinizde bu tip birsey oldu mu ? Inanin igrenc bir olay inanin lezbiyen dediginiz sey gercekten mutant gibi olabiliyor kaldi ki gaylik ve lezbiyenlik ruh hastaligidir ne yazikki o hastalikli eglenceleri en cok yakisan yerdir Kanada Alexi'nin dediği gibi: Alexi_Septimus said: Çağının ötesinde düşünceler kuşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 iyi yahmış lan ne öyle ibne gelmiş hem yiyişio hemde garsona iş koyuyo her yerinn bi namusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 said: hic dibinizde bu tip birsey oldu mu ? Inanin igrenc bir olay inanin lezbiyen dediginiz sey gercekten mutant gibi olabiliyor kaldi ki gaylik ve lezbiyenlik ruh hastaligidir ne yazikki o hastalikli eglenceleri en cok yakisan yerdir Kanada Obvious troll is obvious. Klavyenize asılmadan önce beyin kusmugunu detekte edin yoldaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hakikatten iğrenç birşey ama ya hadi lezbiyen neysede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 MADBOY said: Ben de muhendis adayiyim, ve seks yapiyorum evet. Muhendis olunca da yapacagim, gozunuzun onunde. beni niye alıntılıyorsun can!! sesu said: Ben seksle ilgili bir şey demedim ki asdaf. Önemli olan beyinlerinizle doğayı kirletip kirletmemeniz. Kadınlarla mı sevişiyorsunuz bakayım? Hm? Doğruyu söyleyin. sesu su soruya cevap verip eğlenemek istedim ama sonra geçti. olm yeter lan muyendis muyendis yediniz bitirdiniz be.gelmeyin lan bu kadar ustumuze,tertemiz insanlarız alle alle. edit :allahın adını cok anmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 en asil duyguların insanıyız bence. en birinci biziz. L2Integral lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yok lan o kadar da değiliz de.bu muhendis muhendis haraslamalarından hayata kusen insanlar var.mis gibi gençlik bunalıma giriyor üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bonepart doğru demiş dinleyin onu. boş lakırdıyıda bırakın, işin hukuki tarafı var yasadışı bu. Onuda geçtim, mahkemeden dönse ceza almasa beraat etse müessese, avrupa insan hakları mahkemesine başvurur bu sefer hem devletten hem muesseseden tazminat alır, ki bu tazminatta Türk hukukuna göre olmaz göçertir direk, o yüzden devlette her türlü buna karşı olur, siyasi politika ne olursa olsun. ayrımcılıktır, yasaktır. Kaldiki bu damsız muhabbetleri filan, çok geri kalmış işler, belli bi dress code koyarsın zaten elersin ameleleri, yada luzumsuz davrananı atarsın, o tarz işler milleti rahatsız edecek diye değil mekanda daha çok d'am olsun diye. uykusuz da vardı, rtük sansürler diyemi başına D koyuyorsunuz diye, o hesap. ama şikayet eden avukatı takdir ettim, bilinçli bireymiş keşke daha çok insan yapsa. son olarak, kişisel tiksintilerimiz vesairemiz etkilememeli bizi, toplum içinde beraber olduğum insanla uluorta öpüşmekten bende rahatsız olurum, gay heteroseksüel olayı değil bu, adab-ı muhaşeret, ha belli bir ortam olur, çekilirsin bir kenara öpersin koklarsın, ama buda sakat çünkü bir sınırı yok, avrupada millet gece kulübü tuvelet köşelerinde birbirini düdüklüyor azına alıyor, buda abest. yani gay hetero farketmez, toplum içinde davranmayı bilmek lazım, ha mekan sahibinin amele olduğu gerçeğini değiştirmez bu yada onun sebebinin tamamen gaylikle alakalı olduğunu, ama iş bireyde biter, evin damın yokmu git orda yap nedir ki, olan var olmıyan var, toplumsal yozlaşmanın her türlüsü kötüdür, avrupaya bakın belki anlarsınız, belli bir süre sonra toplumsal değerleri geri kazanmak için işin faşizme dökülmesi gerekiyor çünkü, en baştan yapılması gereken şudur, "ayıp" diye birşey var, "ayıplanmak" var, kimse sana karışamaz o ayrı, ama toplum içinde sergilediğin davranışla sen kişiliğini eğitim seviyeni belli edersin, sergilemek istediğin neyse onu sergilersin, sen ona buna "yeto" "amele" dersin gelir başkasıda sana görgüsüz, edepsiz der, oda sana yukardan bakar, en güzeli edepli olun ki, kimse size yukardan bakamasın. eklemek isterim ki bu forumda yaptığınız ayrımcılıkta yasadışı, biri gitse şikayet etse kıçı kırık bir dilekçeyle topla işin ucunu toplayabilirsen, çünkü ayrımcılık ayrımcılıktır, ve kişisel hakların korunması, fikir özgürlüğünden üsttedir hukuka göre, fikirlerinde özgür olabilirsin ama her yerde belirtemezsin, unutmayın ki sizin özgürlüğünüz başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 irin said: yok lan o kadar da değiliz de.bu muhendis muhendis haraslamalarından hayata kusen insanlar var.mis gibi gençlik bunalıma giriyor üzülüyorum at sevicisiniz diyolar üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bone said: çok pis ayrımcılık dönmüş topicte. şu yazdıklarınızı bir daha okusanız... screwy said: gay arkadasa da.. okadar yiyismeseymis yani PublicEnemy said: ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü PublicEnemy said: belki işyerinin sahibinin dünya görüşü gereği böyle bir seçeneği tercih etmiş olabilir kimse karışamaz. barbu said: cok bos lan. cafe senin gelmeni istemiyorsa gitmezsin oraya yani. sanki karalama şeysi gibi geldi bana. cidden çok saçma çünkü yani. Konn said: toplumun geneline aykırı şeyler yapmaları konusunda hoşgörülü olamazsın. tomkat said: madem ki hepimiz esitiz, onlarin ozel muamele gormek istemeleri ve bana veya buyuk cogunluga igrenc gelen eylem yapmalari guzel bisey diil black history month gibi eger beyazlar ciksa ben de white history month istiyorum dese irkci muamelesi gorucekler cunku azinliklarla esit degiliz onlar bizden daha ustun tomkat said: ben sieg heil hepsi yansin demiyorum ama o kadinin yerinde bi erkek ogretmen olsaydi direk bogazini gonullu olarak kesmeye giderdim yani tamam kotu bisey cifte standart ama bilmiyorum yani bana hic ters gelmiyo 26 yasindaki kadinin 15 yasindaki veletle beraber olmasi ama ayni olay erkek ogtetmen tarafindan yapilsaydi gozum donerdi tomkat said: zenci anca vahsi dogada ustunluk sergileyebilir o da teknolojik yonden gelisemedikleri icin vucutlarinin dogal ortamlarina adapte olmasindan denwa said: hic dibinizde bu tip birsey oldu mu ? Inanin igrenc bir olay inanin lezbiyen dediginiz sey gercekten mutant gibi olabiliyor kaldi ki gaylik ve lezbiyenlik ruh hastaligidir ne yazikki o hastalikli eglenceleri en cok yakisan yerdir Kanada Alexi'nin dediği gibi: Alexi_Septimus said: Çağının ötesinde düşünceler kuşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bone çok güzel kapaklar yapmış ilk 2-3 sayfada, sıra sıra alabilirsiniz ordan. iki erkeğin öpüşmesinden rahatsız olan erkeğin sokakta yürümesi beni rahatsız ediyor, defolun gidin başka yerde gezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 neyse sinirim geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ahaahah efsane brisey buldum arsivde adsffds http://img263.imageshack.us/img263/5816/bursalim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 cok sayfa gecmis, son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 biz kazandık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 OLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Holy said: bone çok güzel kapaklar yapmış ilk 2-3 sayfada, sıra sıra alabilirsiniz ordan. iki erkeğin öpüşmesinden rahatsız olan erkeğin sokakta yürümesi beni rahatsız ediyor, defolun gidin başka yerde gezin. hoşumuza gitmek zorunda mı lan ? gay misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 homofobik değilim de 2 erkek karşımda french yaparsa kalkar giderim izlemem yani, benim doğama aykırı bişey ve çok hoşlanacağım birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kiz-erkek yapinca da karsilarina oturup izlemiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 apış arası kokuyo topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 holy böyle konuşuyorda yanında iki gay şapur şupur öpüşse, o da kalkıp gitmezse internetimi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aquila said: kiz-erkek yapinca da karsilarina oturup izlemiyoruz zaten. niye yoksa gizliden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aquila said: kiz-erkek yapinca da karsilarina oturup izlemiyoruz zaten.bi mekanda oturuyosan direk terk mi ediyosun ? yoruma bak teallam, laf sokmaya bu kadar kasınca bir yerden sonra postlarda pek tutarlılık olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar