deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hgokberk said: In-game kaça gidiyor ki bunlar? 20k falansa alır gift ederim. Nedir yani :p Ya 20k falansa diyosunuz da çok bir para değil 20k da. Pazar günü icc25'e girdim, 2 item kazandım rollde anında whispler aktı 8k ona 7k ona. Sattım ikisini de pvp yapıyorum diye. Çantamda 15k para var 10ar tane epix gem var kesilmemiş, stacklerce eternal earth var, ne yapacağımı bilmiyorum o kadar parayla. Ben normalde 50g parayı denkleştirince respec yapan adamım bi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bir saatte 2m $ kazanmış ilk gün blizz ;p sonraki saatte kazandıklarını bilmiorum artık sdfs bildiğin midas bu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 deadwoll said: Ya 20k falansa diyosunuz da çok bir para değil 20k da. Pazar günü icc25'e girdim, 2 item kazandım rollde anında whispler aktı 8k ona 7k ona. Sattım ikisini de pvp yapıyorum diye. Çantamda 15k para var 10ar tane epix gem var kesilmemiş, stacklerce eternal earth var, ne yapacağımı bilmiyorum o kadar parayla. Ben normalde 50g parayı denkleştirince respec yapan adamım bi de :P para seni değiştirmesin semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Tüm vergi şirketin merkezinin olduğu ülkelere kalıyor. Bu ülkelerde Amerika ve Fransa oluyor. Sen hizmeti evinde oturarak alıyor olabilirsin ama hizmet sana bu ülkelerden veriliyor. Yani aslında sen interneti kulanarak fransaya gidiyor ve hizmeti kendin alıyorsun. Bu sebeple Fransaya gidip bir mal almakla aynı sistem işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 blazkowicz said: limited olur diyenlere; said: Celestial Steed (not) limited quantity The store itself does not act as a generator for loot codes, so a set number of codes had to be added to the store. That number is very high. If it's ever reached, we can add more. The item offer isn't intended to be of a limited quantity. Abi bütün Orgrimmar pırıl pırıl oldu ya, koskoca orc şehri queer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 MasterHapLo said: konuyla cok alakali degil de bu mmo isinde vergi olayi nasil oluyor. tamam sirket amerika merkezli ama dunyanin 4 bir yanindan musterisi var ve her ay sabit ucret aliyor. cd satislarinda vergiyi ayarlamak kolay da online harcanan paranin vergisini nasil aliyor ulkeler? avrupada en uygun vergi kanunlari ile en uygun internet baglantisinin birlestirgi yer fransa oldugundan fransada serverlarin buyuk bi kismi ve sirketin avrupa genel mudurlugu vergi oranin oluyor internet baglantisi sikinti olmasa gelir vergisi almayan bi suru ufak ulke war onlara kurulur butur genel mudurluklerde iste o war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 %60 yerine %100 , %100 yerine %150 verse neyse de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 taurenler binmesin mümkünse, hayvanın belini kırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 x2 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Fin said: Phae said: Abi bütün Orgrimmar pırıl pırıl oldu ya, koskoca orc şehri queer oldu. (tu) +1312455446546412310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Phae said: Abi bütün Orgrimmar pırıl pırıl oldu ya, koskoca orc şehri queer oldu. Bunu söyleyen Blood Elf Male :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 okuyunca baya sasirdim, bildiin parayla item satmaya da basladi ha blizz, yakinda legendaryler de parayla giderse sasmamak lazim. yazik caaanim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Blizzard oyunun ilk gününden beri zaten parayla item satıyor. Neden bugün celallendiniz onu çözemiyorum. Carved Ogre Idol nerdeyse oyunun ilk gününden beri oyunda ve almanın tek yolu blizzarda nakit para verip kart almak. Binekler arasında ne değişti sadece daha kolay alınabilir ve daha ucuz yaptılar bineği budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ne oyunun ilk gunu be TCG ile geldi o booster basi UDE point alip biriktiriyorsun, parayla filan satilmiyor blizzarddan cok UDE kazaniyordu TCG ile kart oyunu manyaklarinin uzun donemde alabilicagi bisey iste, 1.12 ilemi ne geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 FreEmoon said: nerdeyse oyunun ilk gününden beri Haklısın 6 senelik değilde 5 senelik bir item bu, 5 sene dediğin nedir nerdeyse dün diyebiliriz di mi? UDE pointlerde sokaktan toplanıyor zaten. 2.5 dolarlık paketten 1 tane çıkan, bu itemi almak için 500 küsür dolarlık kart pakati falan almak gerekmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 FreEmoon said: Blizzard oyunun ilk gününden beri zaten parayla item satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 FreEmoon said: UDE pointlerde sokaktan toplanıyor zaten. 2.5 dolarlık paketten 1 tane çıkan, bu itemi almak için 500 küsür dolarlık kart pakati falan almak gerekmiyor zaten. Bu da ayrı bombaymış. İnsanın elitistjerksde yazılanlar dışında bilgisi olmayınca bütün dünyanın wow etrafında döndüğünü sanıyormuş ahahah İnsanlar çatır çatır wow tcg oynuyor, onlar da yanına kar kalıyor. isteyen gider ebay den alır, sırf puan biriktirmek için booster pack almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 benim guildumde bir adam oyle yapti misal 2 koli kart aldi, hippogryff hatchling filand acikti adama sonra atiyroum kolisi 150$ ise 140$ dan satti ebayden millet oyle yapiyro zaten, spectral tiger icin koli koli alip satan var, spectral cikarsa deli gibi kazaniyor herif yada adam wow degilde kart oyunu oynuyorsa tam tersi UDE pointleri satiyor ebayden bu yontemle blizzard parayla direk item satisi yapmis olmuyor efendim blizzard "from gamers, for gamers" diye takilan cok duzgun bir sirketti, fanalrini rahatsiz edicek islere girmez, herkesi memnun ediyim ama oyun bok gibi osun zihniyetiyle is yapmazdi sonra darth kotick geldi, dedi bu herifler gerizekalimi kar maksimizasyonu yapmiyorlar sub based oyunu "aptalca" gordu, abuk subuk item/dlc satislari ile uye basina aylik rahat 20-30$ kazanabilicekken bu herifler neden 12$ ile yetiniyor dedi sonra dusundu, dedi hem 12$ yi garantiliyelim hemde daha cok kazanalim senede bir gelmeye zorlanan expansionlar (allahtan blizz bitirmeden piaysaya cikartmamakta direniyor) az emek sarfedilip rushlanmis content patchleri simdide 5 level surucek expansion sonra dusunduler haydin oyun ici biseyler satalim cok zorlamadan ilk panda ile baslattilar isi, gelirin yarisinida bagisliycaz hasta cocuklara diye hemen satisi elestirene "BAGIS O BAGIS NE PIS HERIFLERSINIZ, GARIBAN HASTA COCUKLARIN PARASINADAMI LAF EDIYORSUNUZ" moral faggotrysi devreye soktular baktilar tuttu pesinden celestial geldi iste bundan sonrada gerisi gelir zaten ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Kaede said: senin benim postlarına cevap yazman için 50 fırın ekmek yemen lazım kedicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 senin de 48 editin kaldı ha gayret yetebilecen bi gün inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hoşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 viki yonetmis konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Celestial aldıgım gun Raven Lord dustu o andan beri binmedim celestiala hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar