Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KG'nin eline vurdukları pozisyona da belli değil mi desin adam.

Hatta ekstra kasıyor Boston lehine fazla konuşmayım diye çünkü biliyor Türkiye'de ciddi LA ve Kobe fanı var. Bunların tepkisini çekmek istemiyor heralde. :p
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

kaana laf yok beyler.sevmeyen ölsün.kobede baydı artık lan bırak acı biraz

Abi bence mevzu kobe'nin bayması değilde kadronun kalitesi. 3 senedir görüyoruz ki memphis tam sopalık bir takım . Nasıl bir kıyak geçti gasol konusunda lakers'a anlatılamaz. Gasol olmasa Lakers'ta şimdi muhtemelen kalitesiz bir Center'ı olacaktı + sakat bir bynum'la kesinlikle şampiyonluğa oynuyamazdı.

Altında kesin başka bir şeyler vardır onun.....
Mesaj tarihi:
Garnett artık müthiş olgun. Adama hakemler saçma sapan fauller çaldılar hiç bişey demedi. Çok şaşırdım. Hani Boston'a çalınan yanlış düdüklerinde çoğu ona çalındı ama adam gayet sakindi.
Mesaj tarihi:
LeBron düzgün bir takım seçsinde asıl şamatayı seneye izleriz.

LA kadar haz etmediğim bir spor ekibi yok şu dünyada. Gasol takasında soru işaretlerinden Kobe'nin egolarına kadar tam bir iticilik abidesi. (geçen sene kendisinin şampiyonluğunu kutlayan shaq'a, bu seneki maçtan sonra ondan daha çok yüzüğüm var ololol diyen birisi sonuçta)

Önümüzdeki sezon Bulls James - Wade/Bosh'a imzalatsa da LA'ın çırpınışını izlesek. :P

Hoş zaten 2-3 sene sonra yine Gasol gibi gökten bir oyuncu düşmezse LA'ı duraklama periyodu bekliyor, nedense o dönemde kitleler halinde LA fanlığını bırakırız. :)
Mesaj tarihi:
@blazkowicz

Kobe'ye hala ego diyenler kıskançlıktan çatlayanlardır kusura bakma. Lebron'unda gayet iyi takımı vardı saha avantajıda ellerindeydi. Lebron playofflarda liderlik yapamadıysa Cavs ne yapsın? Şimdiye kadar bizmi dedik istatistik kas. İstatistik şampiyonluk getirmiyor demek ki. Kobe Lakers'ı tek süper yıldız olarak şampiyon yapabiliyor. Lebron yapamıyor. Wade'le bişeyler yaparsa ayrı ligi fena domine ederler. Ama şuan ligde Egoist dedin mi Lebron vardır kusura bakma. Medya maymunluğu şekerliği filan, jordana sürekli yağ çekmesi filan, gayet itici yapıyor kendisini.
Mesaj tarihi:
neye lol'd anlamadım. glen davis sempatik falan deme lutfen. adam iticilik abidesi falan. bi oyuncu bu kadar çirkin oynayabilir. nate robinsonla beraber ölseler üzülmem.

haaa neyse sen lebron fan'iymıssın. neyse dikkate almamak lazım.
Mesaj tarihi:
Buddha ağır saçmalamışsın. Kobe tek başına şampiyon yapabilseydi shaq'ın gittiği sene yapardı. Gasol, Artest, Bynum gibi adamlar Lakers kadrosunda olmasa, Kobe evden yarı finalleri izliyor olurdu.
Mesaj tarihi:
Ağır saçmalamadım sen anlamadın. Ben Kobe kıvamında tek adamla LAkers şaampiyon olabiliyor. Ama Lebron'un kendi kıvamında olmasa da o seviyelerde yanına biri daha lazım diyorum. Mesela Lebron Wade bişeyler yaparsa ortalığı fena karıştırırlar. Ama Kobe'nin bu 2. şampiyonluğu başka bir lebron wade gibi oyuncuya ihtiyaç duymadan.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Buddha ağır saçmalamışsın. Kobe tek başına şampiyon yapabilseydi shaq'ın gittiği sene yapardı. Gasol, Artest, Bynum gibi adamlar Lakers kadrosunda olmasa, Kobe evden yarı finalleri izliyor olurdu.

Tabiyikide onlar olmasa evden finalleri izleyecek. Ama tutupta bana Cavs'taın kadrosu kötüydü derseniz saçmalığın kralı olur. Anlatabildim mi? Kobe görevini yaptı. Lebron yetmiyor bu kadar basit. Herşey ortada hoşuna gitmeyen bişey varsa oda benim sorunum değil. Herkes Cavs şampiyon diyordu ne oldu?
Mesaj tarihi:
gasol olmasa kobe konferans finali bile göremezdi. neyin kıvamından bahsediyoruz?

ayrıca robinson, rasheed hatta garnett'e çirkef dedin hadi de glen davis'in neyi çirkef ulan? hani cidden söyle ne yapıyor da çirkef oluyor? serbest atış da kıçını sağa sola sallaması falan mı?
Mesaj tarihi:
Gasol olmasa benctede adam yok Lakers bıraksın NBA'i yahu. Gasol'u ver Lebron'a bişey yapabilecekmiydi. Sanki Cavs'ın kadrosu çok kötüydü. Bu sene herkes dediki geçen yıl Lakers'ı durduracak takım yoktu bu sene başka favorilerde var. O yüzden Lakers avucunu yalar filan. Cavs kadroyu güçlendirdi şampiyon falan. Ne oldu abi yine bozuk plak gibi Gasol Gasol demeye başladınız. Sadece Suns serisinde Kobe'nin müthiş oyunu olmasa 2 tane Gasol bile yetmezdi. Her şampiyonlukta aynı bahaneler bayar.
  • Yeni Oluştur...